Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: power commander

μολών λαβέ Το avatar του/της xez334
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ REMUS ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΗ 780 ΕΥΡΩ Η ΣΕ ΤΙΤΑΝΙΟ 950 ΕΥΡΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ REVOLUTION ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

DNA ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΗΝ TECHNO MOTO 50 ΕΥΡΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ POWER COMMANDER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΈΝΩ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ POWER COMMANDER Ή ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΈΤΣΙ?

ΓΙΑ YOSIMURA ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΊΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Ατσάτσος Το avatar του/της Atsatsos
    Θα δεις διαφορά κι έτσι. Και καλό να τα κάνεις το ένα μετά το άλλο και όχι όλα μαζί για να βλέπεις διαφορές.
    Ατσάτσα

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Βάλε μονο την εξάτμηση. Αν βάλεις και το φίλτρο μαζί τότε ο κινητήρας θέλει ρύθμισμα και αρα θα δώσεις χρήματα πάλι.

Power commander παρε απο αυτον εδω.
    http://cgi.ebay.de/Power-Commander-I...QQcmdZViewItem

315 ? με τα μεταφορικα σε περιπου 5 μερες.

Φιλτρο ΒΜC - KN- DNA

Εξατμιση δες και την LEOVINCE
    http://www.sitogroup.com/servlet/pag...tmp=&sessione=

Dankannn

CBR 600F THE BEST

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Leo Vince από τον zimmo στην καλύτερη τιμή που υπάρχει.

http://www.zimo-motorrad.de/sess/utn...ex2.shopscript

Τιμες από 429 Ε για αλουμίνιο, 559 Ε για Carbon, και 589 Ε για τιτάνιο.

Επίσης αν και δεν μπορώ να ειμαι σίγουρος για το CBF1000, το εχω ψαξει για το Hornet 900 που εχει αντίστοιχες μετατροπες για ροπή χαμηλά σε σχεση με το 'ανοικτο΄μοτερ.

Παραπάνω ισχύ, αν πάρεις θα ειναι το πολύ 2 ίπποι, κι αυτό γιατί τα σωματα του ψεκασμού και οι εκκεντροφόροι δεν επιτρεπουν πολλά παραπάνω.
    Θα βελτιωθεί ομως η απόκριση σε ολη την γκάμα των στροφών.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xez334
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ REMUS ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΗ 780 ΕΥΡΩ Η ΣΕ ΤΙΤΑΝΙΟ 950 ΕΥΡΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ REVOLUTION ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ POWER COMMANDER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΈΝΩ.
    Αν θελεις την γνωμη μου μην παρεις καινουρια εξατμιση..Παιζουνε τρελες προσφορες απ'εξω με τα μισα και λιγοτερα λεφτα..

Για Power Commander σε ολα τα ξενα site αλλα και απο ebay βρισκεις P.C3 usb me 230-240 και τα μεταφορικα μεσα στην τιμη αυτη...

Αποφασισε εξ'αρχης τι θελεις να βαλεις,και ρυθμισε το P.C αφου κουμπωσεις τα παντα πανω...

Εναλλακτικα μπορεις να κατεβασεις ενα χαρτη κονσερβα απο το site της Dynojet και θα εισαι μια χαρα πιστευω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Φίλε μου πριν πεταχτείς από εκεί, άκουσε την συμβουλή των παιδιών (sapila racing & TRE). Δεν ξέρω πόσο έχουν έξω οι remus, αλλά 780? για αλουμίνιο είναι πολλά λεφτά.

Ενημερωτικά, στο δικό μου (Tuono 06) πλήρωσα 720? για ΔΥΟ τελικά Leo Vince Τιτανίου.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

λΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ.

REMUS REVOLUTION TITANIOY ME ΑΡΧΙΚΗ 950 ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ 850 ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝIΟY ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ POWER COMMANDER NA ΒΑΛΩ ΕΝΑ POWERIZER TO OΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΟΣΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 330 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΑΚΌΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ COMMANDER ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΆ.

ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ME ΓΑΖΑ ΠΧ DNA ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΔΙΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ Τ'ΙΠΟΤΑ ΛΕΝΕ)

ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΓΙΑ ΤΟ POWER COMMANDER ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ YOSHIMURA ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ DEVIL AΠO KONTA ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ?

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ARROW ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ.......

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

λΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ.

ΓΙΑ ΤΟ POWER COMMANDER ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Αν και δεν ξερω ποση ορεξη εχεις να ασχοληθεις με το μηχανακι σου,θα πω εγω,ετσι κι'αλλιως η τελικη επιλογη ειναι δικη σου...

Το P.C ειναι ενας αγραφος εγκεφαλος ουσιαστικα,που ρυθμιζεται συμφωνα με τις αναγκες τις καθε μοτοσυκλετας και αναλογα με τις μετατροπες που εχουν γινει...Μπαινει παντα(ασπρομαυρα ζωακια υπο εξαφανιση ) και ρυθμιζεται τελευταιο μιας και αυτο ελεγχει τον ψεκασμο οταν ειναι συνδεδεμενο και οχι ο εργοστασιακος εγκεφαλος...Και ειπαμε πανω απο 250 ? με ΤΙΠΟΤΑ...

Αν εχεις λιγη ορεξη για πειρατισμους και μετατροπες,βρες ενα τελικο απο μια αλλη τετρακυλινδρη μοτο με τα ιδια κυβικα πανω κατω,και με ενα φτιαχτο σωληνα την ενωνεις και εισαι κυριος με πολυ λιγοτερα λεφτα απο 850 ?.Υπαρχουν σε αφθονια απο μοντελα που οι ιδοκτητες τα σκαλιζουν περισσοτερο...π.χ R1 02-03,GSXR 1000,ZX10R H ZX9R, κτλ...

Πιστευω οτι με τελικο,φιλτρο,P.C και καμια δεκαρια"αν ανοιγματα στο δυναμομετρο" θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις με πολυ λιγοτερο απο 1000 ? αν ψαχτεις λιγο και δεν βιαστεις...

Το γκαζι θελει υπομονη ως γνωστον....

TRE, δεν είναι ακριβώς λάθος αυτά που γράφεις αλλά ανακριβή.

Το PC δεν καταργεί τον εργοστασιακό εγκέφαλο ψεκασμού/ανάφλεξης.
    Παρεμβάλλεται μεταξύ αυτού και των μπεκ (στην πλεξούδα τους) και μεταβάλλει ποσοστιαία τον χρόνο ψεκασμού (ο οποίος καθορίζει και το αν το μίγμα θα εμπλουτιστεί ή θα γίνει πιο φτωχό).
    Για αυτό και δεν διαθέτει κάποια μονάδα μέτρησης (unitless).
    Επίσης η πλεξούδα του PC παρεμβάλλεται στην εργοστασιακή και παίρνει την πληροφορία θέσης γκαζιού (από το ποτενσιόμετρο - ΤPS), για αυτό το πρώτο που γίνεται με το που το κουμπώσεις είναι να 'καλιμπράρεις' το PC με το TPS της μοτό.

Τα παραπάνω είναι std για όλες τις μοτό.

Από κει και πέρα υπάρχει η δυνατότητα μεταβολής της προπορείας (συνήθως στα πιο σπορ και πρόσφατα μοντέλα) και του στιγμιαίου εμπλουτισμού (χρήσιμο για τα μεγάλα δικύλινδρα με τις μεγάλες πεταλούδες που παρουσιάζουν υστέρηση στα απότομα ανοίγματα από χαμηλά).

Τέλος πολύ αμφιβάλλω για το αν κάποιος μπορεί να ρυθμίσει το PC χωρίς την βοήθεια δυναμόμετρου και αναλυτή καυσαερίων, πόσο μάλλον να 'ξεμπερδεύει' με έναν generic χάρτη από το site της Dynojet....

You BETA believe...

Καλησπέρα και πάλι.

λοιπόν αποφάσισα.

Πήρα καταρχήν την αντιπροσωπεία της Αrrow εδώ για τιμές και μου είπαν ενάμισι μηνα παραγγελλία και τιμή μετά από πίεση δική μου 800 900 1000 κάπου κεί. Μα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι να αντιπροσωπεύουμε προιόντα και να μην έχουμε ένα τιμοκατάλογο. Δεν δίνω περαιτέρω σημασία απορίπτεται.

Για Devil δεν έψαξα να βρω εδώ Αθήνα ποιος τα πουλάει γιατί δεν με πολυενθουσιάζει

Acrapovic δεν βγαίνουν για CBF 1000 το ίδιο και η Yoshimura.
    Leovince δεν τα ήξερα λίγο που το έψαξα και κατι φίλους που ρώτησα δεν με παρότρυναν για να το ψάξω περισσότερο.

Κατέληξα λοιπόν στη Remus ο Σπηλιώτης τα έχει ετοιμοπαράδοτα σε Τιτάνιο 850 ευρώ θα δω και για παζάρι και θα τα βάλω προς το τέλος της εβδομάδας. Και αυτό φίλε TRE γιατί πειραματισμοί και μετατροπές δεν έχουν εύκολα αίσιο τέλος.

Θα πάω να πάρω και το φίλτρο το Dna την Τρίτη και θα τα βάλω επάνω.

Σειρά θα έχει το Power Commander Το οποίο έστειλα email σε αυτούς μου είπαν ότι μοντέλο για το δικό μου έχει βγεί οπότε θα πάρω και αυτούς εδώ στην Αθήνα να μου το παραγγείλουνε να έρθει.

Και ερχόμαστε μετά στο θέμα ρυθμίσεων. Αυτός εκεί κατω την πρώτη φορά που μίλησα μαζί του μου είπε ότι έχει και το δυναμόμετρο dynojet και αναλυτή. Mου εξήγησε όμως ότι ο πρώτος που ρυθμίζει το εκάστοτε μοντέλο είναι λίγο πιο δύσκολα τα πραγματα από αυτόν που θα πάνε μετά και θα έχει έτοιμες χαρτογραφήσεις.

Άρα αν είμαι ο πρώτος που θα φτιάξω CBF 1000 σαφώς θα είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Βάζοντας πανω το μηχανημα και καλιμπράροντας τις παραμέτρους με αυτά που βλέπουμε φτιάχνουμε και την νέα χαρτογράφηση? Και όταν καποιος εναι expert να το πω έτσι, σίγουρα θα φτιάξει την καινούργια χαρτογράφηση έτσι ώστε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα από το εργοστασιακό. Σωστά δεν τα λέω?

Γιατί δεν πιστεύω να προλάβει να φτιάξει άλλος CBF πριν από μένα.

Anyway ας είναι έτσι και θα τα ξαναπούμε σύντομα με τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ πάντως και τον dirtbirt για την τεχνική του ανάλυση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    TRE, δεν είναι ακριβώς λάθος αυτά που γράφεις αλλά ανακριβή.

Επίσης η πλεξούδα του PC παρεμβάλλεται στην εργοστασιακή και παίρνει την πληροφορία θέσης γκαζιού (από το ποτενσιόμετρο - ΤPS), για αυτό το πρώτο που γίνεται με το που το κουμπώσεις είναι να 'καλιμπράρεις' το PC με το TPS της μοτό.

Από κει και πέρα υπάρχει η δυνατότητα μεταβολής της προπορείας (συνήθως στα πιο σπορ και πρόσφατα μοντέλα) και του στιγμιαίου εμπλουτισμού (χρήσιμο για τα μεγάλα δικύλινδρα με τις μεγάλες πεταλούδες που παρουσιάζουν υστέρηση στα απότομα ανοίγματα από χαμηλά).

Τέλος πολύ αμφιβάλλω για το αν κάποιος μπορεί να ρυθμίσει το PC χωρίς την βοήθεια δυναμόμετρου και αναλυτή καυσαερίων, πόσο μάλλον να 'ξεμπερδεύει' με έναν generic χάρτη από το site της Dynojet....

Αυτο που λες για καλιμπραρισμα του P.C me to ΤPS,se 3-4 μηχανες φιλων που τοποθετησαν P.C δεν ειδα να γινεται πουθενα...Και δεν νομιζω να μπορεις να πειραξεις το αβανς μεσω του P.C,παρα μονο τον ψεκασμο...

Ο εμπλουτισμος του μιγματος ειναι απαραιτητος σχεδον σε ολες τις μοτο που βαζεις πιο ελευθερο φιλτρο-εξατμιση,λογω μεγαλυτερης ποσοτητας αερα πουεισερχεται στον κινητηρα...

Εξαιρουνται καποιες μοτο που δουλευουν με πλουσιο μιγμα απο το εργοστασιο...

Ο χαρτης που κατεβαζεις απο την Dynojet δεν ειναι ενας,αλλα εξαρταται απο τα εξτρα που εχουν πανω τα διαφορα μηχανακια...Σιγουρα δεν θα ειναι ο καλυτερος,αλλα σιγουρα δουλευει καλυτερα απο το τιποτα,και ειναι και τζαμπα...

@ΧΕΖ334
    Ειπαμε, η καλυτερη λυση ειναι,τα κουμπωνεις ολα πανω,πας σε ενα δυναμομετρο και εισαι κυριος...

Α,και το να σου φτιαξει καποιος ενα σωληνα για να κουμπωσεις ενα τελικο απο αλλο μηχανακι δεν ειναι και κανενας αθλος,μην τρελαθουμε...

Εξατμισαδες υπαρχουν ενα σωρο που φτιαχνουν χειροποιητες εξατμισεις...και σχεδον ολα τα τελικα το ιδιο πραγμα ειναι,ενας διατρητος σωληνας και γυρω-γυρω λιγο μονωση,δεν ειναι και επιστημη...

Αρχικα δημιουργήθηκε από TRE

Ο χαρτης που κατεβαζεις απο την Dynojet δεν ειναι ενας,αλλα εξαρταται απο τα εξτρα που εχουν πανω τα διαφορα μηχανακια...Σιγουρα δεν θα ειναι ο καλυτερος,αλλα σιγουρα δουλευει καλυτερα απο το τιποτα,και ειναι και τζαμπα...

Το δουλεύει καλύτερα από το τίποτα, φαντάζομαι ότι ''τίποτα'' εννοείς το εργοστασιακό πρόγραμμα έτσι δεν είναι?

Αλλά και πάλι λίγο υπερβολή δεν είναι αυτό.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Εξατμισαδες υπαρχουν ενα σωρο που φτιαχνουν χειροποιητες εξατμισεις...και σχεδον ολα τα τελικα το ιδιο πραγμα ειναι,ενας διατρητος σωληνας και γυρω-γυρω λιγο μονωση,δεν ειναι και επιστημη...
    Και όμως είναι!
    Αλλο να δουλευει κι αλλο να δουλευει σωστά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. antikofths kai power commander
    από SpyrosTDM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:01