Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
Κατ'αρχάς όσοι απαντήσατε επικτορώντας τον συγγραφέα του αρχικού post μάλλον δε διαβάσατε με προσοχή..
Φίλε μου δε σε ξέρω και δεν είναι προσωπικό αλλά στο post σου γράφεις απίστευτες μαλακίες...στην καλύτερη..
Μάθε πρώτα απ'όλα ότι οι αγώνες ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ από μια πτώση...διάβασε κανονισμούς αγώνων γιατί προφανώς είσαι άσχετος, διάβασε για τις περιπτώσεις που διακόπτεται αγώνας/που βγαίνει κίτρινη σημαία/που βγαίνει κόκκινη/πότε έχουμε διακοπή και μετά έλα να φωνάξεις....
Η κίτρινη σημαία του κριτή είναι ΣΩΣΤΗ και λόγος για διακοπή του αγώνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Οι φωνές των άσχετων στα βίντεο "βγάλε κόκκινη" κτλ είναι απλά για γέλια....
Προσωπικά αυτό που βλέπω στις φώτο είναι ένα τσούρμο ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ανθρωποι να βρίσκονται ΜΕΣΑ στην πίστα επειδή ένας αναβάτης έπεσε...Ε Λ Ε Ο Σ!!!
Μόνο γι'αυτό ρίχνω οργανωτική ευθύνη στους υπεύθυνους αλλά και πάλι μέχρι ένα σημείο γιατί τόσα ξέρετε τόσα κάνετε εσείς που μπαίνετε μέσα....
Πες μας πρώτα απ'όλα ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ??? Ποιος σου είπε εσένα και στους υπόλοιπους να σπεύσετε ΜΕΣΑ στον χώρο που διεξάγεται αγώνας και να παίξετε ΤΙ ΡΟΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ???
Και μη δώσεις καμια απάντηση του στυλ δε τρέχουμε στο παγκόσμιο σιγά..
Οι αγώνες φίλε μου είναι ΑΓΩΝΕΣ σε κάθε επίπεδο και συμπεριφορές θεατών όπως η δική σου και των υπολοίπων κομπάρσων στις φωτογραφίες μας οδηγούν σε βήματα πιο πίσω από όσο είμαστε...
Πολύ σωστό φίλε αλλά δεν λες κάτι βασικό. Δεν σχολιάζεις την στάση του γιατρού!
Κι ερωτώ αν και δεν είμαι αυτός που πόσταρα το θρεντάκι:
Υπάρχει φαντάζομαι κανονισμός ο οποίος να υποχρεώνει την παρουσία γιατρού στο χώρο ή γιατρών. Σωστά; Αυτόν ποιος τον επιλέγει; ποιος τον φέρνει; Γιατί αν τον φέρνουν με ευθύνη τους οι διοργανωτές τότε μάλλον κάτι ξέχασες να βάλεις στα μείον του αγώνα...