Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ Motocross '07 ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΑΧΑΙΑΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
    Κατ'αρχάς όσοι απαντήσατε επικτορώντας τον συγγραφέα του αρχικού post μάλλον δε διαβάσατε με προσοχή..

Φίλε μου δε σε ξέρω και δεν είναι προσωπικό αλλά στο post σου γράφεις απίστευτες μαλακίες...στην καλύτερη..

Μάθε πρώτα απ'όλα ότι οι αγώνες ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ από μια πτώση...διάβασε κανονισμούς αγώνων γιατί προφανώς είσαι άσχετος, διάβασε για τις περιπτώσεις που διακόπτεται αγώνας/που βγαίνει κίτρινη σημαία/που βγαίνει κόκκινη/πότε έχουμε διακοπή και μετά έλα να φωνάξεις....

Η κίτρινη σημαία του κριτή είναι ΣΩΣΤΗ και λόγος για διακοπή του αγώνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Οι φωνές των άσχετων στα βίντεο "βγάλε κόκκινη" κτλ είναι απλά για γέλια....

Προσωπικά αυτό που βλέπω στις φώτο είναι ένα τσούρμο ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ανθρωποι να βρίσκονται ΜΕΣΑ στην πίστα επειδή ένας αναβάτης έπεσε...Ε Λ Ε Ο Σ!!!

Μόνο γι'αυτό ρίχνω οργανωτική ευθύνη στους υπεύθυνους αλλά και πάλι μέχρι ένα σημείο γιατί τόσα ξέρετε τόσα κάνετε εσείς που μπαίνετε μέσα....

Πες μας πρώτα απ'όλα ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ??? Ποιος σου είπε εσένα και στους υπόλοιπους να σπεύσετε ΜΕΣΑ στον χώρο που διεξάγεται αγώνας και να παίξετε ΤΙ ΡΟΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ???

Και μη δώσεις καμια απάντηση του στυλ δε τρέχουμε στο παγκόσμιο σιγά..

Οι αγώνες φίλε μου είναι ΑΓΩΝΕΣ σε κάθε επίπεδο και συμπεριφορές θεατών όπως η δική σου και των υπολοίπων κομπάρσων στις φωτογραφίες μας οδηγούν σε βήματα πιο πίσω από όσο είμαστε...

Πολύ σωστό φίλε αλλά δεν λες κάτι βασικό. Δεν σχολιάζεις την στάση του γιατρού!
    Κι ερωτώ αν και δεν είμαι αυτός που πόσταρα το θρεντάκι:
    Υπάρχει φαντάζομαι κανονισμός ο οποίος να υποχρεώνει την παρουσία γιατρού στο χώρο ή γιατρών. Σωστά; Αυτόν ποιος τον επιλέγει; ποιος τον φέρνει; Γιατί αν τον φέρνουν με ευθύνη τους οι διοργανωτές τότε μάλλον κάτι ξέχασες να βάλεις στα μείον του αγώνα...

Ρε τι μ@λ@κες ρε γ@μώτο....τι χαζοί άνθρωποι.....καταστρέφουν το άθλημα.....τραγικό.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Πολύ σωστό φίλε αλλά δεν λες κάτι βασικό. Δεν σχολιάζεις την στάση του γιατρού!

Δε το έκανα όντως....

Άλλα να στο πω διαφορετικά αδερφέ???

Για να καταγγείλεις τα κακώς κείμενα ενός αγώνα (έστω και με καλή πρόθεση όπως μάλλον ο φίλος) πρέπει πρώτα να είσαι Ο ΙΔΙΟΣ σωστός...

Δηλαδή ο γιατρός δεν κάνει καλά τη δουλειά του....Και αυτό το είπε ΠΟΙΟΣ??? Αυτός που μπήκε ΩΣ ΤΙ??? μέσα στην πιστα για να κρίνει την κατάσταση??? Και όχι μόνο για να κρίνει αλλά και να φωτογραφίσει ώστε να έχει κάτι να ποστάρει με μεγαλοπρεπή κεφαλαία γράμματα στο φόρουμ...ΑΥΤΟ είναι το αίσχος για μένα....

Ελληνάρες είμαστε μ ελληναράδικη νοοτροπία και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ...τουλάχιστον μέχρι εγώ να κλείσω τα μάτια μου..

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Κατ'αρχάς όσοι απαντήσατε επικτορώντας τον συγγραφέα του αρχικού post μάλλον δε διαβάσατε με προσοχή..

Φίλε μου δε σε ξέρω και δεν είναι προσωπικό αλλά στο post σου γράφεις απίστευτες μαλακίες...στην καλύτερη..

Μάθε πρώτα απ'όλα ότι οι αγώνες ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ από μια πτώση...διάβασε κανονισμούς αγώνων γιατί προφανώς είσαι άσχετος, διάβασε για τις περιπτώσεις που διακόπτεται αγώνας/που βγαίνει κίτρινη σημαία/που βγαίνει κόκκινη/πότε έχουμε διακοπή και μετά έλα να φωνάξεις....

Η κίτρινη σημαία του κριτή είναι ΣΩΣΤΗ και λόγος για διακοπή του αγώνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Προσωπικά αυτό που βλέπω στις φώτο είναι ένα τσούρμο ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ανθρωποι να βρίσκονται ΜΕΣΑ στην πίστα επειδή ένας αναβάτης έπεσε...Ε Λ Ε Ο Σ!!!

Μόνο γι'αυτό ρίχνω οργανωτική ευθύνη στους υπεύθυνους αλλά και πάλι μέχρι ένα σημείο γιατί τόσα ξέρετε τόσα κάνετε εσείς που μπαίνετε μέσα....

Πες μας πρώτα απ'όλα ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ??? Ποιος σου είπε εσένα και στους υπόλοιπους να σπεύσετε ΜΕΣΑ στον χώρο που διεξάγεται αγώνας και να παίξετε ΤΙ ΡΟΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ???

Οι αγώνες φίλε μου είναι ΑΓΩΝΕΣ σε κάθε επίπεδο και συμπεριφορές θεατών όπως η δική σου και των υπολοίπων κομπάρσων στις φωτογραφίες μας οδηγούν σε βήματα πιο πίσω από όσο είμαστε...
    σαν τροπος σκεψης θα συμφωνησω σε ολα οσα λες.....

στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως (σ.σ δεν ξερω ακριβως τι λεει ο κανονισμος) δεν θα επρεπε να διακοπει λογω οτι ο τραυματισμενος αλλα και οι γιατροι ειναι μεσα στον αγωνιστικο χωρο...?

δηλαδη αν θα πεσει ο ροσι και μεινει μεσα στην πιστα τραυματισμενος ...θα αφησουν να συνεχιστει ο αγωνας...?

παντως γενικα στους αγωνες στην ελλαδα υπαρχςει μια ανοργανοσια....

μεχρι και στο παγοσμιο WRC βλεπουμε αυτα τα καραγκιοζιλικια απο τους θεατες...!!!..δεν θα τα δουμε σε πανελληνιους αγωνες...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

O αγώνας δε διακόπτεται κανονικά, όμως εδώ μιλάμε για την εκκίνηση και το ατύχημα είχε σημειωθεί σε άκρως επικίνδυνη στροφή. Θα μπορούσε πολύ άνετα με σωστή κρίση και πρωτοβουλία να δηλωθεί άκυρη για αυτονόητους λόγους.
    Πιστεύεις πως γιατρός και λοιποί παράγοντες (όταν έφθασαν) (από τις κραυγές του κόσμου) μπορούσαν να παράσχουν με ασφάλεια τις πρώτες βοήθειες με τα μηχανάκια να πετάν πέτρες καυσαέρια και σκόνη πάνω τους; Ορίσμένοι είχαν και στενή επαφή..
    Εγώ μπήκα και έβγαζα φωτό το ίδιο εύκολα με τα πιτσιρίκια μιάς και κανείς δε φρόντισε να μη συμβεί αυτό. Αυτό δεν είναι μπάχαλο και επικίνδυνο; Δε πρέπει για λόγους ασφάλειας να πέσει κόκκινη;
    Κίτρινη σημαία; Που; Δίπλα από το κεφάλι του τραυματία και των νοσηλευτών; Φορώντας γραβάτα για να είναι πιο ευδιάκριτος;
    Τσακιστήκαν και άλλοι πιο πάνω. Και; Μήπως και τους πήρε χαμπάρι κανείς;
    Και όλα αυτά σε ελεγχόμενο υποτίθεται περιβάλλον..
    Οι αγωνιζόμενοι με τέτοιο σκηνικό πέτυχαν τα μέγιστα;

Ευτυχώς που πηγαίνουμε μπροστά με τέτοιου τύπου διοργανώσεις-αγώνες-αίσχη!!
    Μήπως ως Έλλην-Ελληναράς στη καλύτερη, βιάζεσαι να με προσβάλεις γραφοντάς μου ό,τι λέω μαλακίες ακυρώνοντας παράλληλα και τις γνώμες των υπολοίπων;

Υ.Γ. Και χαλάρωσε.. 1ον δε ξέρεις τίποτα για εμένα και 2ον δε ζω για το forum ούτε και περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο από αυτό! Την άποψη και την εμπειρία μου λέω ευθαρσώς.Κάνε το ίδιο και εσύ χωρίς επιθέσεις επί προσωπικού. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.. ή έχουμε;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    σαν τροπος σκεψης θα συμφωνησω σε ολα οσα λες.....

στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως (σ.σ δεν ξερω ακριβως τι λεει ο κανονισμος) δεν θα επρεπε να διακοπει λογω οτι ο τραυματισμενος αλλα και οι γιατροι ειναι μεσα στον αγωνιστικο χωρο...?

δηλαδη αν θα πεσει ο ροσι και μεινει μεσα στην πιστα τραυματισμενος ...θα αφησουν να συνεχιστει ο αγωνας...?

παντως γενικα στους αγωνες στην ελλαδα υπαρχςει μια ανοργανοσια....

μεχρι και στο παγοσμιο WRC βλεπουμε αυτα τα καραγκιοζιλικια απο τους θεατες...!!!..δεν θα τα δουμε σε πανελληνιους αγωνες...
    Τα καραγκιοζιλίκια τα βλέπεις από τους θεατές ενδεχωμένως όχι όμως και από τους διοργανωτές .
    Υπήρχε άνθρωπος που ανήκει στη γραμματεία του παγκόσμιου ο οποίος συμβούλεψε για τη διακοπή του αγώνα και τον αγνόησαν!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Τα καραγκιοζιλίκια τα βλέπεις από τους θεατές ενδεχωμένως όχι όμως και από τους διοργανωτές .
    Υπήρχε άνθρωπος που ανήκει στη γραμματεία του παγκόσμιου ο οποίος συμβούλεψε για τη διακοπή του αγώνα και τον αγνόησαν!
    το ειπα πιο πανω οτι πιστευω επρεπε να διακοπει...αρα και αυτοι καραγκιοζηδες....

δεν αναιρει ομως τη βλακεια των θεατων να μπουν μεσα.....

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    το ειπα πιο πανω οτι πιστευω επρεπε να διακοπει...αρα και αυτοι καραγκιοζηδες....

δεν αναιρει ομως τη βλακεια των θεατων να μπουν μεσα.....

Το είδα και το κατάλαβα.. συμπληρωματικά έγραψα στα λεγομενά σου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2011, 10:04
  2. O Notis στον 1ο αγώνα στην Ιταλία
    από fzr1000exup στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2010, 10:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2009, 13:48