τελικα η καταναλωση αλκοολ δεν επηρεαζει μονο την οδηγηση...
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τιποτα για σετ μαξιλαροθήκες που ψάχνει το αγόρι πιο πάνω δεν έχετε να πείτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δε σε έβρισε Αντώνη, μη φοβάσαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πες τα ρε sniper
και να λειπουν οι ειρωνιες![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ο παπάρας ο Κρούκης που είναι ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τιποτα για σετ μαξιλαροθήκες που ψάχνει το αγόρι πιο πάνω δεν έχετε να πείτε;![]()
![]()
(αν και αυτός έχει ιπποποταμάκια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έτσι είναι ρε φιλαράκο....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Αλλά αν πιεις πολύ μπορεί μετά να ζητάς και σώβρακα wr, crf, cbr, κλπ κλπ
Και πας μετά και ξαπλώνεις πάνω σε V-ROD σεντόνια σου.... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τιποτα για σετ μαξιλαροθήκες που ψάχνει το αγόρι πιο πάνω δεν έχετε να πείτε;![]()
ασε ειχα παρει εγω κατι ΚΤΜ μαξιλαρια κ παπλωματοθηκη, αλλα ολο ξηλωνοταν οι ραφες κ ετρεχα συνεχεια στους ραφταδες...
:rotflmao: :rotflmao:
μπα..τελικα θα δωσω στην κυρα-λαμπρινη ενα σχεδιο απο tuono 1000 να μου το κανει χειροποιητο..δεν ξερω ομως ποιο μοντελο :rotflmao: :rotflmao:![]()
διπλοβελονια θα της πω να μου κανει τον σκορπιο της akrapovic μην παθει τπτ απο τα σκασιματα και ξεφτυσει![]()
![]()
τα λέω ρε φίλε αλλά εδώ με τις ξεφωνημένες μόνο τίποτα gay δερμάτινα θα σου προτείνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πες τα ρε sniper
και να λειπουν οι ειρωνιες![]()
![]()
φανταζεσαι τιποτα δερματινο με καρφια και κροσια? θα βλεπω οτι περναει κανενας hell angel στον υπνο μου και θα ξυπναω απο τις εξατμισεις του που κανουν σαν τρακτερ..κ αντι για νανουρισμα του στυλ "κοιμισου αγγελουδι" θα παιζει το '' boooooorn to be wiiiild" ή στις ηρεμες στιγμες "i am on the road again" :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίο thread!!!! Να 'στε καλά!! :rotflmao:
safety doesn't happen by accident
στην κυρα λαμπρινη να της πω να μου ραψει akrapovic ή remus? τιτανιο ή carbon? τι αντεχει περισσοτερο στο πληντυριο? :rotflmao: :rotflmao:![]()
Κλωστές και κουμπιά έβρισκες ετοιμοπαράδοτα ή σε είχαν στο περίμενε;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ασε ειχα παρει εγω κατι ΚΤΜ μαξιλαρια κ παπλωματοθηκη, αλλα ολο ξηλωνοταν οι ραφες κ ετρεχα συνεχεια στους ραφταδες...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: