Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Λιμανακια

Hannibal 3 ηθελα να πω, το Red Dragon.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Re: Λιμανακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Αυτο θα το'χετε δει ηδη
    http://www.youtube.com/watch?v=VcYIIo8azv0

εχει και αλλα στο tube
    O τύπος με το παπί τα είδε όλα

Τι μάθαμε από αυτό το video? Ότι την ρεζέρβα τα 206 την έχουν από κάτω και όχι στο χώρο αποσκευών

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Nα σκασει μυτη και ο συντ... του xl
    ...NA ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Μαμω το κερατο μου καναμε λιγη πλακα με τον FZR600R και ξεθαρεψαν ολοι οι βρωμοκαγκουρες και γεμισαν το φορουμ @@ριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Μαμω το κερατο μου καναμε λιγη πλακα με τον FZR600R και ξεθαραψαν ολοι οι βρωμοκαγκουρες και γεμισαν το φορουμ @@ριες

Μην τα διαβαζεις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Μην τα διαβαζεις...
    Καλή πρόταση μεν, το θέμα είναι ότι τα θέματα που ξεκινάει ο FZR για να προκαλέσει, ή τα θέματα που ξεκινούν από κάτι άσχετο αλλά καταλήγουν σε χαβαλέ στον FZR έχουν αυξηθεί ανησυχητικα πλέον......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Τι μάθαμε από αυτό το video? Ότι την ρεζέρβα τα 206 την έχουν από κάτω και όχι στο χώρο αποσκευών
    Και δεν ρώταγες εμένα τόσο καιρό να στο πω ;

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Καλή πρόταση μεν, το θέμα είναι ότι τα θέματα που ξεκινάει ο FZR για να προκαλέσει, ή τα θέματα που ξεκινούν από κάτι άσχετο αλλά καταλήγουν σε χαβαλέ στον FZR έχουν αυξηθεί ανησυχητικα πλέον......
    Και ξαναλεω...αν εχεις βαρεθει να διαβαζεις θεματα του FZR,μολις δεις θεμα του απλα μην το ανοιγεις...
    Και εγω εχω βαρεθει να βλεπω θεματα με ατυχηματα και θανατους,που κατα τη γνωμη μου εχουν λιγα να"δωσουν",οποτε απλα τα προσπερναω πλεον...

Ο καθενας χρησιμοποιει τα διαφορα φορουμς για προσωπικους λογους...Αλλος για να ενημερωνεται,αλλος για να μαθαινει...

Καποιοι καθονται και λυνουν προβληματα και αποριες οπου μπορουν σε αγνωστα ατομα(και μπραβο τους)...

Με εννοεις πιστευω...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Και ξαναλεω...αν εχεις βαρεθει να διαβαζεις θεματα του FZR,μολις δεις θεμα του απλα μην το ανοιγεις...
    Ίσως σου φανεί χρήσιμη και η επιλογή "Λίστα απόρριψης" στον πίνακα ελέγχου

αν εχεις βαρεθει να διαβαζεις θεματα του FZR,μολις δεις θεμα του απλα μην το ανοιγεις...
    Με εννοεις πιστευω...
    Κι όμως υπάρχουν (πλέον) αρκετά θέματα που ξεκινάνε από κάτι άσχετο και καταλήγουν στον fzr. Αυτό εννοώ. Εχθές κάποια στιγμή τα 4 πρώτα θέματα στην λίστα, σχετίζονταν με τον περί ου ο λόγος.

Σε λίγο θα ζητήσει να γίνει και mod μετά την απήχηση που έχει η περίπτωση του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    ενα ακομα crash test για το peugeot οπου μπορειτε καθαρα να διακρινετε το ανοιγμα των αεροσακων με το μπαμ της στουκας :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    To 206 παντως το παρκαρε πολυ ωραια!
    ευτυχως που δεν πηρε και το παπακι μαζι του γιατι αμα προσεξετε το video για λιγα sec την γλυτωσε...
    Οσο για το S2000 ειναι το αγαπημενο μου αυτοκ γιατι το ειχα ζησει για κανενα μηνα και παει τον κ*λ# του...
    ο τύπος με το 206 δεν είχε ιδέα απο οδήγηση ...
    προσέξτε ποσο άργησε να κάνει ανάποδο και μαλιστα χωρίς να πατήσει καθόλου γκάζι....
    πανικοβλήθηκε κ το άφησε το αυτοκίνητο να παει οπου παει...
    αν ήμουν ο τύπος με το παπί και έβλεπα οτι ειναι καλά ο οδηγός, μετά θα τον έθαβα μεσα στο 206 να τον βγαλει η Πυροσβεστική....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τωρα μετα απο ολα αυτα τα βιντεο και το κραξιμο που τους δινετε αν σας πω οτι και γω πηγαινω και ειμαι και μεσα στα βιντεακια τι θα πειτε?
    Υπαρχουν πολλοι μα πολλοι μαλακες παντου παιδια δεν ειναι αναγκη να καταδικαζουμε το συγκεκριμενο σημειο και την αναγκη καποιων να ξεκαβλωνουν σε καποια σημεια του οδικου δυκτιου.

Αν τωρα εγω σας πω οτι και εσεις ειστε επικυνδινοι οταν κανετε εκδρομη και ειστε 50 μηχανες μαζεμενες στον δρομο,καποιος δεν θα κανει μαλακια και να γινει η στραβη?Μην τα ισωπεδωνουμε ολα ρε παιδια,δεν ειμαι εδω στο φορουμ για να κριτηκαρω τους μηχανοβιους,αδηγαω και αμαξι και το χωνω και εγω στην εν λογω στροφη(και στην προηγουμενη που ειναι ακομα πιο γαματη οταν ανεβαινεις ).

Κανω απλα την καβλ@ μου οπως και σεις ετσι δεν ειναι?
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Τωρα μετα απο ολα αυτα τα βιντεο και το κραξιμο που τους δινετε αν σας πω οτι και γω πηγαινω και ειμαι και μεσα στα βιντεακια τι θα πειτε?
    Υπαρχουν πολλοι μα πολλοι μαλακες παντου παιδια δεν ειναι αναγκη να καταδικαζουμε το συγκεκριμενο σημειο και την αναγκη καποιων να ξεκαβλωνουν σε καποια σημεια του οδικου δυκτιου.

Αν τωρα εγω σας πω οτι και εσεις ειστε επικυνδινοι οταν κανετε εκδρομη και ειστε 50 μηχανες μαζεμενες στον δρομο,καποιος δεν θα κανει μαλακια και να γινει η στραβη?Μην τα ισωπεδωνουμε ολα ρε παιδια,δεν ειμαι εδω στο φορουμ για να κριτηκαρω τους μηχανοβιους,αδηγαω και αμαξι και το χωνω και εγω στην εν λογω στροφη(και στην προηγουμενη που ειναι ακομα πιο γαματη οταν ανεβαινεις ).

Κανω απλα την καβλ@ μου οπως και σεις ετσι δεν ειναι?
    άλλο να περνάς να πας στη δουλειά σου κ να το βάλεις σε μια στροφή
    και άλλο να περνας πανω κάτω συνεχως προσπαθώντας να κάνει την πιο θεαματική μ@@@λακία....
    οι πιο πολλοί που πάνε εκεί ειναι κομπλεξικοί και υπό το βάρος της επιδοκιμασίας του κοινού κ των γνωστών τους ξεπερνάνε τα όρια τους ....
    έχω παραστεί κ εγώ σε ανάλογες βραδιές όταν ήμουν πιτσιρικάς και ήξερα οτι πολλοί απο αυτούς που τα βάζουν δεν ήξεραν να οδηγάνε.....

όσο για τον τύπο με το s2000.....αμα ειναι αυτό παντιλίκι και πλαγιολίσθηση μάλλον δεν έχει δει ποτέ τίποτα απο τα δύο....πάνε χαμένα και τα 240 άλογα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    όσο για τον τύπο με το s2000.....αμα ειναι αυτό παντιλίκι και πλαγιολίσθηση μάλλον δεν έχει δει ποτέ τίποτα απο τα δύο....πάνε χαμένα και τα 240 άλογα....
    Ο μέτρ.....Gigi
    και από άλλη
    camera

και το θεϊκό βιντεάκι του Gigi

Δείτε το πλάνο στα 32΄΄

SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απογευματινο καφεδακι στα Λιμανακια.
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 14:07
  2. Λιμανακια-Αυτα τα απαραδεκτα και θανατηφορα
    από AFTER στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 13:38
  3. Για "fazers"παμε Λιμανακια?
    από fazer1000 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2005, 08:49
  4. κοπελα με r6 του 04 στα λιμανακια....
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 09:41
  5. Λιμανακια Βουτα
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας