Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ΤΡΕΛΑ !!

παν μετρον αριστον...
    κανεις δεν ειπε χωρις πληροφοριες,αλλα θελω να πιστευω οτι τις υπερβολες τις ξεχωριζεις
    και δεν ειναι μονο αυτο μια υπερβολη σ αυτη τη χωρα...
    ασε που εχω και μια "τρελη" λογικη οτι οσο πιο ελευθερα τοσο πιο καλα!το απαγορευμενο και το υποχρεωτικο για μενα λειτουργει αλλιως ,σαν αντιστροφη ψυχολογια.
    βεβαια μπορει και να ημασταν μια ζουγκλα η ενα χαος...
    αλλα και αυτη τη ζουγκλα&το χαοςτα βαρεθηκα

oldman και ειμαι και αδιαθετη σημερα!!θα μπορουσα πολυ ευκολα αλλα ασε,προβατο κι εγω

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    !θα μπορουσα πολυ ευκολα αλλα ασε,προβατο κι εγω
    ΔΕν πειράζει καλή μου ...

Θα διαβρώσουμε το Σύστημα εκ των έσω !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ρε, έχετε πιάσει την προϊσταμένη στον ύπνο μΕ φαίνεται :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε, έχετε πιάσει την προϊσταμένη στον ύπνο μΕ φαίνεται:wacko:
    Τις ευρίσκεται Off-topic, my sweet beloved Vampirella ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τις ευρίσκεται Off-topic, my sweet beloved Vampirella ..???
    Ουδείς καλή μου

Μια κουβέντα είπαμε :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    re palikaria, giati den sas katalavenw? giati sas fenete toso kako i silogi pliroforiwn?
    katalavenw oti exei polla arnitika... opos as poume, pws tha xrisimopiithoune? poios tha exei prosvasi kai tetia...

alla erxome twra na sas rotisw... sas klevoun to motori... stin klidaria vriskoun daktilika apotipomata... ti protimate... ta strounfakia na perimenoun na doun ama exoun ksanampaglarwri to kolopaidi? i' na perimenoun na to mpaglarosoun gia kati asxeto? i' na kseroun poios einai eksarxis epidi exoun ta daktilika tou apotipomata?

Και μια καμερα στο σπιτι μου θελω εγω.Αν τυχον και μπει κανας κλεφτης να τον πιασουνε μωρε....
    Αλλα απο αυτες τις ειδικες καμερες που δεν θα βλεπουν εμενα η το σπιτι,μονο τον κλεφτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    akrivos tin idia sizitisi eixame persi sto mathima tis asfalias... kai telika kataliksame... oti an den eisai me tous kakous... i silogi tetiwn pliroforiwn sou kanei megalitero kalo para kako...
    Τι λες?
    Να καταργησουμε και το ασυλο της οικιας τοτε.Γιατι ας πουμε εγω που πιστευω οτι ειμαι με τους κακους,μπορει να εχω ναρκωτικα ή οπλα στο σπιτι.Να μην μπορει ρε παιδι να μπει το στρουμφακι μεσα ανα πασα στιγμη να κανει ελεγχο?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    [B]
    alla erxome twra na sas rotisw... sas klevoun to motori... stin klidaria vriskoun daktilika apotipomata... ti protimate... ta strounfakia na perimenoun na doun ama exoun ksanampaglarwri to kolopaidi? i' na perimenoun na to mpaglarosoun gia kati asxeto? i' na kseroun poios einai eksarxis epidi exoun ta daktilika tou apotipomata

Αφου μου το κλεβουν απο που θα παρουν μετα δακτυλικα αποτυποματα?Μηπως υπαρχει περιπτωση να το βρουν?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εδω κλεψανε ολοκληρο καταστημα και δεν μπηκαν στον κοπο να παρουν αποτυποματα.Και δεν ηταν και σε καμια μεγαλουπολη αλλα στην μυτιληνη!!
    Αλλα θα μπορουσαν απο την γενηση να του καθε παιδιου να βαζουν εναν πομποδεκτη να βλεπουν και που ειναι ο καθενας.Να το ξερουμε αμα κλεψει ποιος ειναι.....

Τελικα μαλλον σε αλλο πλανητη ζω εγω.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    [B]vangelis 64 μ αυτη τη λογικη να βαλουν και καμερες μεσα στο σπιτι μας και αφου ο κοσμος ειναι σκατα,να υποχωρησουμε σε ολα γιατι τπτ δεν αλλαζει!και ενα ενα,δικαιωματα αυτονοητα να γινουν προνομια για λιγους...
    Γιατί ρε παιδιά,τι είπα εγώ;Για ποιά λογική μιλάς;
    Απλά πιστεύω πως η λέξη δημοκρατία,είναι ένα χαπάκι που μάς αρέσει να το πιπιλάμε,πιστεύοντας πως έχουμε ελευθερίες.
    Εφ' όσον έχουμε δεχτεί το πολιτικό σύστημα που έχουμε,το να αποφασίζουν δηλαδή κάποιοι 300 για λογαριασμό μας,δεν μπορώ να δω και πολλές διαφορές από το "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" τής χούντας.
    Μόνο που τότε ήταν στα μούτρα.Επεφτε ξύλο για πλάκα και βγαίναν και τα τανκς άμα λάχαινε.
    Σήμερα που υπάρχει η τηλεόραση,είναι βλάκας όποιος χρησιμοποιεί τη βία για να επιβάλει την εξουσία.
    (Δεν θυμάμαι ποιός το έχει πει αυτό)

Και όπως λέει και ο Κάπταιν,είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το πρόβλημα δεν είναι (τόσο) η συλλογή πληροφοριών... άντε πες αυτή τη δεχόμαστε αν δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε.

Συν το οτι αν έρθει στην εξουσία ένα καταπιεστικό καθεστώς, ούτως ή άλλως θα μας φακελώσει.

Εμένα με εξοργίζει οτι πίσω απο αυτή τη λογική, θεωρούμαστε ΟΛΟΙ εν δυνάμει εχθροί της κοινωνίας.

Το τεκμήριο της αθωώτητας πάει περίπατο και πρέπει όλοι να αποδεικνύουμε καθημερινά οτι δεν είμαστε ελέφαντες.

poio katapiestika kathestota apo auta pou uparxoun simera einai psiloapitho na vrethoun... :P

alla ipame... to provlima einai pioi kai pws tha xrisimopiisoun tin pliroforia...
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

Η τρομολαγνεία είναι αυτό που "δουλεύει" στην εποχή μας.

Ο από εδώ ιστορικός του μέλλοντος μπορεί κάλλιστα να δικαιολογήσει το θάμνο (bush) και άλλα ρεμάλια για όχι μόνο έναρξη πολέμων με μόνο σκοπό οικονομικά οφέλη ιδιωτών αλλά και αποπλάνηση των μαζών -που στη τελική σε βάζει στη μπρίζα να σκέφτεσαι ότι ξέρεις μια καμερούλα παραπάνω στο δρόμο, στο γραφείο, στο χωλ, άιντε και στη κρεβατοκάμαρα, θα ήταν τελικά καλή ιδέα μιας και ο τρομοκράτης, ή ο τσαντάκιας θα κλάσει μέντες λόγω κάμερας. Ο από κει ιστορικός ίσως να μήν έχει καν βήμα για να πει τη δικιά του ιστορία. Εμάς μας παίρνει η μπάλα γενικά καθότι είμαστε Αμερικάνοι και δε μας το λένε -ίσως επειδή θα αρχίσουμε μετά να ζητάμε φτηνά αντ/κά...

Το εύκολο είναι να τους πιστέψεις όταν σου πουλάνε το παραμύθι για την ασφάλεια σου, το δύσκολο είναι να μη μασάς κουτόχορτο και να βλέπεις την ουσία. Και η ουσία είναι ότι υπάρχουν ένα κάρο λόγοι για να νιώθεις ασφαλής χωρίς κάμερες, φακελώματα κλπ αηδίες (αρκεί να έχεις και εσύ τα μάτια σου λίγο ανοιχτά), όπως και ένα κάρο λόγοι που κάποιοι επωφελούνται, και σε αναγκάζουν να δεχτείς ότι και ΕΣΥ είσαι πιθανό θύμα και ΠΡΕΠΕΙ να υποκύψεις.

Από τη στιγμή που βλέπεις ότι η ζωή σου δέν είναι όπως τη περιγράφουν οι ειδήσεις, (πχ δεν σου κλέβουνε τη μηχανή ή το σπίτι κάθε μέρα, ούτε η αλ κάιντα -ή τα αμερικανάκια- απαγάγουν τη θεία σου κάθε Τρίτη, και δεύτερη Πέμπτη), δηλαδή που κατανοείς ότι με εξαίρεση κάνα δυο στραβές η ζωή σου είναι νορμάλ (και ξαναλέω έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αποφύγεις), βλέπεις το άτοπο των επιχειρημάτων αυτών που θέλουν να σε προστατέψουν.

Φυσικά από τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, έχεις χάσει. Έχεις χάσει τη μπάλα, διότι απλά παραδέχεσαι ότι τα "μέτρα" τους είναι χρήσιμα. Σε ποιόν;

Και φυσικά οι "ειδικοί" έστω και εκπαιδευόμενοι (σόρι, οι "άριστοι" μας τελειώσανε) θα ήταν καλύτεροι και ειδικά σε όλα τα κρατικά πόστα για αρχή -παρά οι ξεφτίλες που άλλοι ξεφτίλες διορίσανε για μια ψήφο που καί δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους καί σου βγάζουνε τη παναγία για να τη κάνουνε -με όλες τις συνέπειες.

Όπου και να διαβάσεις για το όφελος πχ των καμερών βλέπεις ότι στη καλύτερη η εγκληματικότητα πάει ένα στενό παρακάτω...

Εξαίρεση: Στην Αγγλία μπορεί ο κάτοχος μηχανής να της βάλει microdots (μικροκουκίδες σε ένα κάρο σημείο πάνω στη μηχανή), να το δηλώσει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, και να έχει ελπίδες κάποια στιγμή να ξαναβρεί τη μηχανή του (ή τα κομμάτια της). Αυτό δε σημαίνει ότι θα τρέξουν οι μπάτσοι για να στη βρούνε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Να σου έρθει τρέλα!!!
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 08:52
  2. Όταν η τρέλα πάει για... ski!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 15:29
  3. Yoshimura τρέλα!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket