Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: αγορα μηχανης

Νέο μέλος

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ

Αύριο έχω ραντεβού στον Βύνιο και το πιο πιθανόν είναι επιτέλους να τελειώνουμε.
    Μου είπαν τα καλύτερα λόγια γι αυτόν ως έμπορο, όμως μου είπαν επίσης ότι τα δώρα του, αυτά ειδικά που αφορούν τον εξοπλισμό αναβάτη (μπουφάν, γάντια, κράνος, αδιάβροχα, κλπ) είναι τέτοιας αξίας/ποιότητας που με τα ίδια λεφτά -αν ψάξει κανείς- βρίσκει πολύ καλύτερα ποιοτικά. Εγώ είμαι τελείως νέος (ψάρι) αναβάτης και ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά, οπότε ούτως ή άλλως πρέπει να τα αγοράσω. Τελικά τί με συμβουλεύετε να κάνω, ή τί να διαλέξω από αυτά που προσφέρει. Εσείς που αγοράσατε από τον Βύνιο, είστε ευχαριστημένοι με τα δώρα;
    Πείτε μου παιδιά για να μην πάω αδιάβαστος.
    Σας ευχαριστώ

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΥΝΙΟΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΚΑΓΚΕΛΑ,ΒΑΛΙΤΣΑ, ΚΡΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΦΑΝ,BAGSTER, ΑΞΙΖΟΥΝΕ Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...........
    jim

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    αντικειμενικά, δεν υπάρχει απογοητευμένος αγοραστής Vstrom. δεν υπάρχει. το μηχανάκι είναι ο ορισμός της διαφήμισης....πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.....τέλος...δε περιγράφω άλλο....
    κι ομως υπαρχει.ειμαι εγω.
    πιστευω οτι εκανα ΤΟ λαθος που πηρα κ5 650.γιατι;
    1. εχει πεταξει σκουρια σε διαφορα εμφανη και μη σημεια
    2. service στη κρητη ΔΕΝ εχει και ειδικα στον Αγ.Νικολαο.για μια αλλαγη λαδιων καλο ειναι αλλα για κατι σοβαρο ΔΕΝ ειναι (το ξερω σε καποιο αλλο τοπικ ειχα πει καλα λογια,αλλα τωρα που εχω προβλημα, ΔΕ με καλυπτει),το προβλημα:
    α. μου σβηνει ακομα και σταματημενο μετα απο ταξιδι (αρα ζεστο)
    β. μου σβηνει οταν το εχω στο "νεκρο" περιμενοντας να ξεκολλησουν τα αμαξια
    γ. κανει ενα περιεργο βουητο η αντλια της βενζινης (παντα 100αρα, λαλακια αλλα εχω κολλημα)
    δ. κανει ενα τριξημο στο εμπρος συστημα (οχι το γνωστο προβλημα που εχει αναλυθει σε αλλα τοπικ, αυτο ετσι και αλλιως "δε το ακουω" πια)
    για ολα αυτα τα παραπανω το επισημο service μου λεει οτι ΔΕΝ εχει τιποτα το μηχανακι.
    το μηχανακι το πηρα πριν 23 μηνες,απο το αντιπροσωπο στον Αγ.Νικολαο (αρα απο το Σφακιανακη),
    το ζεστενω πριν παω καπου (ακομα και για τσιγαρα),
    απο τα 26700 χιλιομετρα που εχω κανει τα 50 ειναι στο χωμα (αρα δεν οδηγω σε κακους δρομους,για το προβλημα με το εμπρος συστημα),
    δεν εχω πεσει οδηγωντας ΠΟΤΕ (μακρια απο εμας) συν του οτι ΠΟΤΕ δε εχει πεσει εν σταση,
    δεν εχω βαλει εξατμηση,μονο φιλτρο ΚΝ,
    τα service τα κανω οποτε και οταν πρεπει,αλλαζω οτι πρεπει οταν χαλασει (π.χ. αλυσιδα,γραναζια).
    ολα τα παραπανω τα λεω γιατι, ειμαι 32χρονων και στα 30 μου πηρα για πρωτη φορα μεγαλη μηχανη (παντα scooter για τις δουλειες μου),δε λυπαμαι τα χρηματα αν κατι πρεπει να γινει ωστε να νιωθω ασφαλης αλλα μη νομιζουν οτι ειμαι και ΜΑΛΑΚΑΣ.
    α... και κατι τελευταιο,εκει να δειτε πικρα.
    σημερα αφου ειχα φυγει απο το service της suzuki και ενω μου ειχαν πει οτι το μηχανακι "δουλευει" (ή με δουλευουν; ) τελεια περασα απο τη honda για να ρωτησω για το CBF 1000 ABS και ποσο περνουν το δικο μου... και ακουσα (ή μαλλον την ακουσα) οτι μου το περνουν 4500 ευρω γιατι λογω της παραεισαγωγης ειναι "βρωμησει" ο τοπος απο v-strom (μου ειπαι οτι τα παλια κ5/κ6 με το μπλε χρωμα που δεν πουλησε,μπορεις να το βρεις καινουργιο 6500 ευρω)
    αυτα.
    δε ξερω τι θα κανω αλλα παντως ποτε ξανα suzuki.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ v-strom 650. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ SUZUKI ΟΠΩΣ ΒΥΝΙΟΣ,ΥΦΑΝΤΗΣ AN ΑΞΙΖΟΥΝΕ Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΠΧ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΩΝ 50Ε Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ κλπ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ v-strom ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟ 97 ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4500χιλ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟΡΟΥΣΕ.
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    jim

Τα δώρα τα κάνουν, μην φανταστείς όμως πως η ποιότητα τους είναι και ότι καλύτερο εσύ θα πας αποφασισμένος με τα έξτρα που θέλεις εσύ να έχεις η μηχανή σου και να ρωτήσεις τιμή με τα πράγματα που θα θέλεις να έχει επάνω .
    http://www.snowclub.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!
    jim

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    κι ομως υπαρχει.ειμαι εγω.
    πιστευω οτι εκανα ΤΟ λαθος που πηρα κ5 650.γιατι;
    1. εχει πεταξει σκουρια σε διαφορα εμφανη και μη σημεια
    2. service στη κρητη ΔΕΝ εχει και ειδικα στον Αγ.Νικολαο.για μια αλλαγη λαδιων καλο ειναι αλλα για κατι σοβαρο ΔΕΝ ειναι (το ξερω σε καποιο αλλο τοπικ ειχα πει καλα λογια,αλλα τωρα που εχω προβλημα, ΔΕ με καλυπτει),το προβλημα:
    α. μου σβηνει ακομα και σταματημενο μετα απο ταξιδι (αρα ζεστο)
    β. μου σβηνει οταν το εχω στο "νεκρο" περιμενοντας να ξεκολλησουν τα αμαξια
    γ. κανει ενα περιεργο βουητο η αντλια της βενζινης (παντα 100αρα, λαλακια αλλα εχω κολλημα)
    δ. κανει ενα τριξημο στο εμπρος συστημα (οχι το γνωστο προβλημα που εχει αναλυθει σε αλλα τοπικ, αυτο ετσι και αλλιως "δε το ακουω" πια)
    για ολα αυτα τα παραπανω το επισημο service μου λεει οτι ΔΕΝ εχει τιποτα το μηχανακι.
    το μηχανακι το πηρα πριν 23 μηνες,απο το αντιπροσωπο στον Αγ.Νικολαο (αρα απο το Σφακιανακη),
    το ζεστενω πριν παω καπου (ακομα και για τσιγαρα),
    απο τα 26700 χιλιομετρα που εχω κανει τα 50 ειναι στο χωμα (αρα δεν οδηγω σε κακους δρομους,για το προβλημα με το εμπρος συστημα),
    δεν εχω πεσει οδηγωντας ΠΟΤΕ (μακρια απο εμας) συν του οτι ΠΟΤΕ δε εχει πεσει εν σταση,
    δεν εχω βαλει εξατμηση,μονο φιλτρο ΚΝ,
    τα service τα κανω οποτε και οταν πρεπει,αλλαζω οτι πρεπει οταν χαλασει (π.χ. αλυσιδα,γραναζια).
    ολα τα παραπανω τα λεω γιατι, ειμαι 32χρονων και στα 30 μου πηρα για πρωτη φορα μεγαλη μηχανη (παντα scooter για τις δουλειες μου),δε λυπαμαι τα χρηματα αν κατι πρεπει να γινει ωστε να νιωθω ασφαλης αλλα μη νομιζουν οτι ειμαι και ΜΑΛΑΚΑΣ.
    α... και κατι τελευταιο,εκει να δειτε πικρα.
    σημερα αφου ειχα φυγει απο το service της suzuki και ενω μου ειχαν πει οτι το μηχανακι "δουλευει" (ή με δουλευουν; ) τελεια περασα απο τη honda για να ρωτησω για το CBF 1000 ABS και ποσο περνουν το δικο μου... και ακουσα (ή μαλλον την ακουσα) οτι μου το περνουν 4500 ευρω γιατι λογω της παραεισαγωγης ειναι "βρωμησει" ο τοπος απο v-strom (μου ειπαι οτι τα παλια κ5/κ6 με το μπλε χρωμα που δεν πουλησε,μπορεις να το βρεις καινουργιο 6500 ευρω)
    αυτα.
    δε ξερω τι θα κανω αλλα παντως ποτε ξανα suzuki.
    Όταν λες σου σβήνει με νεκρά τι εννοείς; Ό,τι έχει χαμηλό ρελαντί και δε μπορεί να παραμείνει αναμμένη χωρίς λίγο γκάζι; Όσο για την αντλία που λες απ'ό,τι ξέρω ακούγεται σε όλα τα vstorm.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Όταν λες σου σβήνει με νεκρά τι εννοείς; Ό,τι έχει χαμηλό ρελαντί και δε μπορεί να παραμείνει αναμμένη χωρίς λίγο γκάζι; Όσο για την αντλία που λες απ'ό,τι ξέρω ακούγεται σε όλα τα vstorm.
    οι στροφες του ρελαντι ειναι σωστες (ασε που μπορω να πω οτι απο τοτε που εμφανιστηκε το προβλημα, αυξησα κατα 100 στροφες/λεπτο το ρελαντι) και ομως δε μπορει να παραμεινει αναμμενη.
    το κουλο στην ολη υποθεση ειναι οτι δε το κανει συνεχεια.
    οσο αφορα για το θορυβο της αντλιας,το εχω ακουσει και σε αλλα μηχανακια αλλα στο δικο μου το κανει παραπανω.
    ελπιζω να μπορεσω να παω στο ηρακλειο (70 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου) μηπως και βρω καποιον να μου μετρησει τη πιεση που δουλευει η αντλια (απο οτι πιστευω θα πρεπει να εχει σκουπιδακι το σωληνακι που δινει βενζινη στο ιντζεκτιον για τις χαμηλες γιατι αλλιως δε γλυτωνω το 500ευρο).

οσο αφορα το φιλο θελει να παρει το μηχανακι,ας το παρει.δε σημαινει οτι επειδη ετυχε κατι στραβο σε μενα θα τυχαινει και σε ολους.απλα εγω εχω χαλαστει απο το σερβις που εχει η σουζουκι στη περιοχη μου και ετσι δε μπορω να ευχαριστηθω το μηχανακι μου.

Καλησπερα παιδια. Σαν νεος και εγω ενδιαφερομαι να αγορασω την πρωτη μου μηχανη. Προσωπικα μου αρεσει πολυ η V-strom και θελω να την αγορασω. Ξερετε αυτην την χρονικη περιοδο καποια καλη προσφορα;
    Σας ευχαριστω.

Agora

Επειδή και εγώ ψάχνω για να αγοράσω το v-strom και εχω διαβάσει εκατοντάδες περιοδικά εχω πάρει στα περισοτερα μοτο μαγαζιά τηλέφωνο, εχω κατασταλάξει σε δύο που δίνουν εγγυηση επίσημης αντιπροσωπίας και εχουν τα περισσότερα δώρα για την μηχανή. Είναι ο Βύνιος και Υφαντής.
    Για μενα που μένω σε νησί δεν μπορώ να τα επισκεφτώ αυτήν την στιγμή για να δώ απο κοντά τι γίνεται. Από το τηλέφωνο που μίλησα με τους ποιό πάνω αντιπροσώπους μου έδωσαν να καταλάβω οτι αξίζει να αγοράσεις απο αυτούς γιατί μου τα είπανε αναλυτικά. Βέβαια εάν δεν πας από κοντά να δείς δεν βγάζεις καλό συμπέρασμα. Εγώ εχω σκοπό μέσα στίς επόμενες βδομάδες να επισκευτώ την Αθήνα και να τα δώ τα καταστήματα απο κοντά για να το παρω επιτέλους το v-strom. Εάν είσαι στην Αθήνα και πας ποιό μπροστά απο μένα γράψε να μάθουμε και εμείς....
    jim

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Δείτε και εδώ
    'Ενα Jameson με πάγο...

SORRY ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΑΝΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΜΗ 7959 ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 47 ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 52αρα. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΚΑΓΚΕΛΑ GIVI, BAGSTER, ΜΠΟΥΦΑΝ,ΚΡΑΝΟΣ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ,ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΑΚΑΚΙ-ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ,ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΓΑΝΤΙΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΕΧΤΡΑ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙ ΚΡΑΝΟΣ EINAI; ΤΙ ΜΠΟΥΦΑΝ; ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
    jim

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimakos10
    SORRY ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ...
    Αν αναφέρεσαι σε μένα είμαι από Σάμο, και στο ποστ που παρέθεσα υπάρχουν απαντήσεις με προτάσεις αγοράς μέχρι το 2007.

Εξάλλου από ότι καταλαβα δεν έχουν αλλάξει σπουδαία πράγματα εδώ και δύο χρόνια στις τιμές και τις ¨προσφορές¨...

Το κράνος του Βύνιου πρέπει ακόμα να είναι Airoh ανοιγόμενο, ο συναγερμός meta ή micro...και τα άλλα όχι επώνυμα (εκτός από το bagster και τα κάγκελα). Ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος που αγόρασε πρόσφατα από εκεί...

Α, και με τα τηλέφωνα μην περιμένεις διαφοροποιήσεις σε τιμές....πρέπει να πας εκεί.

'Ενα Jameson με πάγο...

Εχεις δίκιο φίλε μου μόνο απο κοντά βγάζεις άκρη. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα τα ψάξω απο κοντά να μην προσγειωθώ απότομα!!!!!!!!
    jim

Τελικα παιδια την παρελαβα χτες την μηχανη και ειμαι τρισ-ευτυχισμενος.

Μια ερωτησουλα μονο, ξερει κανεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος της META System γιατι εβαλα τον LEGOS-3 συναγερμο και εχω ακουσει οτι με 80 ευρω μπορω να βαλω ειδοποιηση στο κινητο μου καθε φορα που χτυπαει το κινητο. Το εχει κανει κανενας;

Thanks

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •