re paidia 63 einai ston strofalo i ston troxo?poloi asximes exatmoseis kai mprosta ftero alla o kinhthras gamaei....aftos o kinhthras tha eprepe na mpei sto 660
re paidia 63 einai ston strofalo i ston troxo?poloi asximes exatmoseis kai mprosta ftero alla o kinhthras gamaei....aftos o kinhthras tha eprepe na mpei sto 660
O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Οι εξατμίσεις είναι λίγο χάλια αλλά το υπόλοιπο προσωπικά δεν με χαλάει. Άλλο θέμα με χαλάει εμένα![]()
Εδώ θα βρείτε και τον επίσημο τιμοκατάλογο από την μαμά εταιρία ΚΤΜ(Αυστρία)
![]()
![]()
για εξατμισεις υπαρχουν και οι ακραπες!
?9.600 για το prestige
![]()
Eλπιζω να μη το γ@μησουν με τις τιμες εδω...
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Λογικά δεν θα είναι πιο ακριβό.Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
?9.600 για το prestige
![]()
![]()
Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ πχ το νεο DUKE τον έχει φτηνότερα:hypnotize τιμή DUKE
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ρε συ το κακο με τις εξατμισεις δεν ειναι τα τελικα, αλλα οι λαιμοι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
?9.600 για το prestige
![]()
![]()
αν η ολοσομη της ακραποβιτς εχει "νορμαλ" λαιμους τοτε οκ!! - δε το νομιζω!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε συ το κακο με τις εξατμισεις δεν ειναι τα τελικα, αλλα οι λαιμοι!!!
αν η ολοσομη της ακραποβιτς εχει "νορμαλ" λαιμους τοτε οκ!! - δε το νομιζω!!
στη φωτο (που εβαλα παραπανω) ειναι η Akrapovic full system, αλλα μαλλον δε θα σ αρεσει αφου οι λαιμοι ειναι παρομοιοι με τους νορμαλ...εμενα μονο τα τελικα δε μ αρεσαν, και η Akrapovic το ελυσε το "προβλημα"![]()
oι λαιμοι με το πλαισιο χωροδυκτιωμα δυσκολα θα μπορουσαν να ειναι "κανονικοι", αφου δεν υπαρχει τοσος χωρος νομιζω...
παντως δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τους λαιμους να περναν απο κατω, SM ειναι, δε θα παει και πολυ στο χωμα... εξαλλου και στα SS & στα streetακια απο κατω περνανε...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Λογικά δεν θα είναι πιο ακριβό.
Η ΕΛΛΗΜΟΤΟ πχ το νεο DUKE τον έχει φτηνότερα:hypnotize τιμή DUKE
Μακαρι!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
μαλλον στο στροφαλο θα ειναι...αλλα πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 50 στον τροχο...
το οτι θυμιζει ΧΤ λιγο ειναι!?!?!?!
:a04:
Ένα μηχανάκι δεν είναι μόνο εμφάνιση, το καθένα έχει τη δική του χάρη και ομορφιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το οτι θυμιζει ΧΤ λιγο ειναι!?!?!?!
:a04:
Δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τόσο αν μοιάζει στο ΧΤ ή σε κάποιο άλλο, αλλά τι μας προσφέρει σαν μηχανάκι.
Τι λέει ο κινητήρας του, αν έχει καλές αναρτήσεις, φρένα κοκ. Αν σου προσφέρει όλα όσα ζητάς καλή σου αγορά!!
Δεν είμαι καλά, υποστηρίζω την ΚΤΜ![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
κ η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικη στην αγορα μιας μηχανης!
ο σημερινος ανταγωνισμος στο χωρο εχει να σου προσφερει πολλες επιλογες κ το κριτηριο ομορφια εχει το δικο του βαρος στην τελικη επιλογη.
οι κακες μηχανες πλεον ειναι οι παλιες!!!!
πρωπικα ποτε μου δε επερνα ενα μηχανακι που δε μου αρεσει, μονο κ μονο για τις επιδοσεις του!
στη τελικη στα @@ μου, ας βγω δευτερος!
ΚΑΙ ΜΑς ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
στη τελικη στα @@ μου, ας βγω δευτερος!
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟΥΣ..:rotflmao:
![]()
Κάθε Τρίτη θα πατάς όποιον το πάρει, κάθε Τρίτη θες να συναντιέσαι με αυτόν ώστε να το χαζεύεις, κάθε Τρίτη να σε πατάει αυτό....??Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ![]()
Για τι πράγμα μιλάμε??![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εγώ θέλω το καινούριο adventure...
λέμε ερωτεύτηκα...![]()
![]()
![]()
![]()
Λάμπρο μου για δες κι αυτό το μηχανάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εγώ θέλω το καινούριο adventure...
λέμε ερωτεύτηκα...![]()