Κάνεις λάθος... υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν αντέχουν στην ιδέα του να κάθονται 8 ώρες την ημέρα μη κάνοντας τίποτα και να ξέρουν επίσης πόσα λεφτά θα παίρνουν σε 20 χρόνια από τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως σ’ αυτήν την χώρα σε ανοικτές συζητήσεις οι πάντες βρίζουν το Δημόσιο και τους Δημόσιους υπάλληλους, και από την πίσω πόρτα στα κρυφά γλύφουν κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα εκεί… :a13:
Εγώ προσωπικά μπορεί να περνάω σχεδόν όλη τη μέρα μου στη δουλειά, ενώ οι φίλοι μου (καθηγητές) σχολάνε απ΄τις 2, αλλά δε χαλιέμαι βλέπωντας τα πράματα που μπορώ να κάνω και να έχω και τί αυτοί.
Επιπλέον μου τη σπάει και αυτή η νοοτροπία της μιζέριας... μήνας μπει μήνας βγει θα πάρω το μισθούλη μου και στα @@ μου όλα.
Είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά αξίζουν να δουλεύουν και δυστυχώς πολλοί από αυτούς αλλάζουν στη διαδρομή.
Παραδείγματα δημοσίου (Δήμος Θεσσαλονίκης) από τη γυναίκα μου που πήγε εκεί για 8 μήνες σύμβαση και έμαθε πιο πολλά απ' ότι άλλοι που είναι 20 χρόνια εκεί μέσα...
α) Πώς βγάζουμε φωτοτυπίες αν τελειώσει το χαρτί; Υπάλληλος 20 χρόνια και φώναξε συνάδελφό του...
β) Η υπηρεσία βγάζει καθημερινά πολλάέγγραφα... Ε λοιπόν αυτά δεν γίνονται ξεχωριστά αρχεία (καθότι δεν ξέρουμε τί θα πει δημιουργία αρχείου) αλλά γράφονται το ένα κάτω απ' το άλλο σε ένα αρχείο word που έφτασε να έχει εκατοντάδες σελίδες... (πώς σας φαίνεται
Το τρίτο είναι για πολλά γέλια...
β) Φτιάχνουμε ένα έγγραφο σε έναν υπολογιστή και θέλουμε να το πάμε σε άλλον (δεν υπάρχει δίκτυο)... Τί κάνουμε; Κατά τα τζιμάνια του Δήμου εκτυπώνουμε το έγγραφο, το παίρνουμε μαζί μας στον άλλο υπολογιστή και... ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
Αφού όταν η γυναίκα μου το μετέφερε με δισκέττα την κοιτούσαν σαν τον γκουρού!!!!!
Τί να λέμε τώρα ότι "υπάρχουν παντού κακοί" κλπ. Όπως με τους ταρίφες... όταν οι 9 στους 10 είναι άχρηστοι τότε ισχύει το "υπάρχουν και καλοί"...
Μπορώ να κάααθομαι
και να με πληρώνουν;
ΝΑΙ!
Βάλε βύσμα και μπες στο Ελληνικό Δημόσιο!
Μπορεί να βγάλεις και καμία μιιζούλα, πάντως θα είσαι το αφεντικό!
![]()
![]()
![]()
![]()