Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... αφέντες του λαού

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως σ’ αυτήν την χώρα σε ανοικτές συζητήσεις οι πάντες βρίζουν το Δημόσιο και τους Δημόσιους υπάλληλους, και από την πίσω πόρτα στα κρυφά γλύφουν κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα εκεί… :a13:
    Κάνεις λάθος... υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν αντέχουν στην ιδέα του να κάθονται 8 ώρες την ημέρα μη κάνοντας τίποτα και να ξέρουν επίσης πόσα λεφτά θα παίρνουν σε 20 χρόνια από τώρα.

Εγώ προσωπικά μπορεί να περνάω σχεδόν όλη τη μέρα μου στη δουλειά, ενώ οι φίλοι μου (καθηγητές) σχολάνε απ΄τις 2, αλλά δε χαλιέμαι βλέπωντας τα πράματα που μπορώ να κάνω και να έχω και τί αυτοί.

Επιπλέον μου τη σπάει και αυτή η νοοτροπία της μιζέριας... μήνας μπει μήνας βγει θα πάρω το μισθούλη μου και στα @@ μου όλα.

Είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά αξίζουν να δουλεύουν και δυστυχώς πολλοί από αυτούς αλλάζουν στη διαδρομή.

Παραδείγματα δημοσίου (Δήμος Θεσσαλονίκης) από τη γυναίκα μου που πήγε εκεί για 8 μήνες σύμβαση και έμαθε πιο πολλά απ' ότι άλλοι που είναι 20 χρόνια εκεί μέσα...

α) Πώς βγάζουμε φωτοτυπίες αν τελειώσει το χαρτί; Υπάλληλος 20 χρόνια και φώναξε συνάδελφό του...

β) Η υπηρεσία βγάζει καθημερινά πολλά έγγραφα... Ε λοιπόν αυτά δεν γίνονται ξεχωριστά αρχεία (καθότι δεν ξέρουμε τί θα πει δημιουργία αρχείου) αλλά γράφονται το ένα κάτω απ' το άλλο σε ένα αρχείο word που έφτασε να έχει εκατοντάδες σελίδες... (πώς σας φαίνεται

Το τρίτο είναι για πολλά γέλια...

β) Φτιάχνουμε ένα έγγραφο σε έναν υπολογιστή και θέλουμε να το πάμε σε άλλον (δεν υπάρχει δίκτυο)... Τί κάνουμε; Κατά τα τζιμάνια του Δήμου εκτυπώνουμε το έγγραφο, το παίρνουμε μαζί μας στον άλλο υπολογιστή και... ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
    Αφού όταν η γυναίκα μου το μετέφερε με δισκέττα την κοιτούσαν σαν τον γκουρού!!!!!

Τί να λέμε τώρα ότι "υπάρχουν παντού κακοί" κλπ. Όπως με τους ταρίφες... όταν οι 9 στους 10 είναι άχρηστοι τότε ισχύει το "υπάρχουν και καλοί"...

Μπορώ να κάααθομαι
    και να με πληρώνουν;

ΝΑΙ!

Βάλε βύσμα και μπες στο Ελληνικό Δημόσιο!
    Μπορεί να βγάλεις και καμία μιιζούλα, πάντως θα είσαι το αφεντικό!

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

β) Φτιάχνουμε ένα έγγραφο σε έναν υπολογιστή και θέλουμε να το πάμε σε άλλον (δεν υπάρχει δίκτυο)... Τί κάνουμε; Κατά τα τζιμάνια του Δήμου εκτυπώνουμε το έγγραφο, το παίρνουμε μαζί μας στον άλλο υπολογιστή και... ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
    Αφού όταν η γυναίκα μου το μετέφερε με δισκέττα την κοιτούσαν σαν τον γκουρού!!!!!

Tς, τς, τς...

Και γιατί δεν πήγαινε την οθόνη του ενός υπολογιστή στον άλλον?

Τι γελάτε ρε ????? :wacko: :wacko: :wacko:

You BETA believe...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Επιπλέον μου τη σπάει και αυτή η νοοτροπία της μιζέριας... μήνας μπει μήνας βγει θα πάρω το μισθούλη μου και στα @@ μου όλα.

Πολυ μιζερη νοοτροπια το να καθεσαι και να προσπαθεις να σκοτωσεις την ωρα σου...
    Ολα τα λεφτα αυτο που ειπωθηκε,συμφωνω!

Και για να μην γελιομαστε δεν ειναι τυχαιο οτι και τα 2 περιστατικα που ειπωθηκαν
    εγιναν στην Αστυνομια...

...εχει πολλα ο κοσμος εναντιον τους πλεον...
    πολλα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Μπα! Εγώ νομίζω ότι η χειρότερη ομάδα δημοσίων είναι στο στρατό! Εκτός από μερικές μάχιμες μονάδες όπου οι άνθρωποι όντως γαμιούνται, όλοι οι άλλοι είναι πιο φίδια κι απ' τους φαντάρους...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ΣΤΡΑΤΟΣ Ειδικα μετα την εισοδο των ΕΠΟΠ η καταστροφη παει συννεφο...
    ολοι μ ενα burnout στα χερια ειναι,μπλε φωτακια κατω απο τα χρεπια τους...

Ευτυχως δεν τους προλαβα...

Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι ο "αστυνομικος" κουτσα στραβα καβατζωνεται...
    λιτης(ουστ),χαφιες(ουστ),δημοσιουπαλλιλακιας(το παραδειγμα σου)
    το παιζει και ιστορια απο πανω!!!Ασε πια τα τσολια σαν την τροχονομο που ανεφερες!

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!

Κοιτα να δεις...ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του.

Τωρα ειναι α-ρ-γ-α να διαμαρτυρονται στα καναλια,οτι παιζουν πολιτικα παιχνιδια εις
    βαρος τους)Νομιζω οτι καταλαβατε τι εννοω...rolleyes:
    Αν δεν τους αρεσει να παραιτηθουν και να φυγουν...

+οτι "Ειναι πολυ ευφλευκτοι τωρα τελευταια..."
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    ξεχασατε μια απο τις κορυφαιες κατηγορειες δημοσιων.τους ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!με αυτους συμπληρωθηκε η αγια τριαδα του δημοσιου!!!!
    τωρα για πιο λογο να πληρωνουμε τους τραγοπαπες δεν ξερω.μαλλον προσφερουν εργο.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ
    V POWER

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    ξεχασατε μια απο τις κορυφαιες κατηγορειες δημοσιων.τους ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!με αυτους συμπληρωθηκε η αγια τριαδα του δημοσιου!!!!
    τωρα για πιο λογο να πληρωνουμε τους τραγοπαπες δεν ξερω.μαλλον προσφερουν εργο.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ
    Α ρε πατερούλη Στάλιν που είσαι και σε χρειαζόμαστε.. :a29:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως σ’ αυτήν την χώρα σε ανοικτές συζητήσεις οι πάντες βρίζουν το Δημόσιο και τους Δημόσιους υπάλληλους, και από την πίσω πόρτα στα κρυφά γλύφουν κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα εκεί… :a13:

θα σου απαντησω..εγω εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα και δουλευω σε μια δουλεια πανω σε αυτο ακριβως που εχω σπουδασει...εχω ωραριο 07.00 με 15.00 και 15.30 ειμαι σπιτι μου...παιρνω 1000 ? καθαρα...

φιλος μου δουλευει στον ιδιο χωρο 08.30 με 18.00 και 18.30 και παιρνει 900?..εσυ τι λες θα του κακοπεφτε το δημοσιο με 1000? 1200? και ωραριο 07.30 14.30 και οποτε παει???

εσυ τι ωραριο εχεις και ποσα παιρνεις?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος
    Καταρχήν ξεκαθαρίζω εξαρχής ότι δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα για να μη πεταχτεί κανένας και μου προσάψει ιδιοτέλεια στα παρακάτω.
    Το ξανακάνετε! Τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι όπως τους περιγράψατε; Φυσικά και όχι! Μπορεί να είναι και λιγότεροι από το 20%, κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό αυτών. Αλλά αυτή η κακή νοοτροπία που έχουν οι λίγοι, ευθύνεται για το κακό όνομα που δίνεται σε ολόκληρο τον δημοσιουπαλληλικό κόσμο. Με βάση των κακών πεπραγμένων ενός δείγματος, είναι λάθος να υφίσταται τις συνέπειες το σύνολο.
    Sferopetadhn είναι όντως γελοία τα πράγματα όπως τα περιγράφεις και σίγουρα δεν είναι τα μόνα παραδείγματα. Σίγουρα θα υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που σβήνουν τα λάθη στην οθόνη με διορθωτικό. Αλλά είναι η γυναίκα σου η μοναδική εξαίρεση; Είμαι σίγουρος πως όχι και αυτό είναι ενθαρυντικό.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να γενικεύουμε τα πράγματα. Εγώ λόγω δουλειάς έρχομαι πολύ συχνά σε επαφή με δημόσιες υπηρεσίες. Έχω δει πολλούς υπαλλήλους όλη μέρα να τα ξίνουν αλλά και στην ίδια υπηρεσία υπαλλήλους να δουλεύουν σαν τα σκυλιά. Και αυτό πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή την προυπηρεσία. Δεν είναι λίγες οι φορές που νέοι με εξυπηρέτησαν σαν να τους σκότωσα την μάνα ενώ παλαιότεροι να σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν και πάντα με χαμόγελο. Εγώ πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 10:20
  2. Το μέλλον του λαού.
    από blackrose στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2011, 00:07
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  4. Ο ΑΡΗΣ στα χερια του λαου του.
    από SvsGreek στο forum Off topic