Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Ποσους εχετε δει...

Re: Ποσους εχετε δει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    ...

Ποσους εχετε δει πανω σε ενα δικυκλο; Αν ειναι παπι ή σκουτερ εντοπιζεις ευκολα 3καβαλους. Εχω δει και 4καβαλο σε παλια βεσπα με τη σειρα κοριτσακι-μπαμπας (οδηγος)-αγορακι-μαμα (πανω στην πινακιδα σχεδον).

ΑΛΛΑ ... σημερα ειδα και σε μεγαλη μοτοσικλετα... Εξω απο τα ΤΕΙ της Πατρας. Ανεβαινει ο φιλος στο Ζ1000. Βαζει μπρος, χαιρονται τα 2 κοριτσοπουλα απ τις ακραπες. Αναβαινει η μια λεω "νταξει για βολτα θα τις παει"... Ελα ομως που ανεβηκε και η δευτερη! Πρωτη φορα το παρατηρησα αυτο. Για εξοπλισμο ουτε λογος... Μετα απο τη βολτα ξαναπερασαν το δρομο μπροστα απ την "καφετερια-που-πρεπει-να-κανεις-καγκουρια-για-να-σε-δουν"... με 1η στον κοφτη κ το Ζ να σπιναρει με τις 2 κοπελες πανω.

μετα τα χιλιαρια ειναι επικινδυνα...

[edit: δε το λεω επειδη ηταν ζ, απλα για να καταλαβετε το μεγεθος του πισω καθισματος]
    Εννοείς φαντάζομαι τη καφετέρια στη γωνία απέναντι από το πρακτορείο.. ό,τι να'ναι σε εκείνο το σημείο..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

6κάβαλο Chally, εγώ και πέντε ξαδέρφια μου, πηγαίνοντας από το σπίτι μου στη γιαγιά μας. Αυτά βέβαια όταν δεν έπιανε όλη τη σέλα ό ποπάκος μου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    6κάβαλο Chally, εγώ και πέντε ξαδέρφια μου, πηγαίνοντας από το σπίτι μου στη γιαγιά μας. Αυτά βέβαια όταν δεν έπιανε όλη τη σέλα ό ποπάκος μου.

Α!, ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

οικογενεια χωραφα....:rotflmao:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas

Όχι ρε μ@λ@κ@!!!!!Αυτό πρέπει να το δω για το πιστέψω!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    οικογενεια χωραφα....:rotflmao:
    Άστα σου λέω. Κινέζικο τσίρκο.

2 στη σέλα, εγώ οδηγούσα ημικαθιστός
    1 στην σχάρα
    1 στο δεξί πατητήρι συνεπιβάτη, πατούσε με το ένα πόδι, το άλλο στον αέρα
    1 στο αριστερό πατητήρι συνεπιβάτη, πατούσε με το ένα πόδι, το άλλο στον αέρα
    1 καθιστός στον μπροστά προβολέα (ήταν το παλιό μοντέλο με τον στρογγυλό προβολέα αλά Ducati Monster)

Άθροισμα = 6

Δεν πηγαινε μια, παρόλο που του είχα βάλει τα αυτοκόλλητα NSR εκατέρωθεν στην κολώνα.

:rotflmao: :rotflmao:

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas

1 στην σχάρα
    1 καθιστός στον μπροστά προβολέα (ήταν το παλιό μοντέλο με τον στρογγυλό προβολέα αλά Ducati Monster)

Άθροισμα = 6

Δεν πηγαινε μια, παρόλο που του είχα βάλει τα αυτοκόλλητα NSR εκατέρωθεν στην κολώνα.

Αν σας είχε δει κανάς μπάτσος ακόμα θα πλήρωνες την κλήση!!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Τζον Φιστικηs! Το avatar του/της DRUMMES!
    Dwsste vasi paides:Patra,plateia gewrgiou prin 5-6 xronia,arazw k perimenw filarakia k akouw se mia fasi na erxetai o XAROS!!!! XR 600 ME YPERKAGOURI K gomena pisw me eksatmisi pou den yparxei(300db toulaxiston!!!!!)k kathws pernaei to skaei lampada...........................k adeiazei tin gomena............

prin prolavei na adidrasei kapoios stamataei gyrisei,perisylegei tin gomena,tin fortwnei k feygei padilikawnontas..........

to gomenaki logika den xtypise.................
    Ακομα κ ενα σταματημενο ρολοι λεει σωστα την ωρα 2 φορες τη μερα! ! !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
    Dwsste vasi paides:Patra,plateia gewrgiou prin 5-6 xronia,arazw k perimenw filarakia k akouw se mia fasi na erxetai o XAROS!!!! XR 600 ME YPERKAGOURI K gomena pisw me eksatmisi pou den yparxei(300db toulaxiston!!!!!)k kathws pernaei to skaei lampada...........................k adeiazei tin gomena............

prin prolavei na adidrasei kapoios stamataei gyrisei,perisylegei tin gomena,tin fortwnei k feygei padilikawnontas..........

to gomenaki logika den xtypise.................

entaksi re, to diaskedaze to koritsi, afou ksanaanevike..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

πριν λίγες μέρες είδα στην πίστα των Σερρών 4καβαλο σε beverly αγνωστων κυβικών και όλοι οι άντρες...περηφεροντουσαν στα πιτς στην αρχη 3καβαλο και μετα 4καβαλο,αν ειχαν χόρο θα καβαλαγε και 5ος στανταρ...ελπίζω να μην κυκλοφορούν και έξω έτσι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Αν σας είχε δει κανάς μπάτσος ακόμα θα πλήρωνες την κλήση!!!!!
    Πεντακάβαλο με παπί για κανά χιλιόμετρο όμως , αλλά την καλύτερη ατάκα από μπάτσο την έχω ακούσει γυρνώντας από μπάνιο και σταματημένος σε μπλόκο της τροχαίας ερχόταν τρικάβαλο ένα παπί και μόλις τον βλέπει ένας από τους μπάτσους βγαίνει στο δρόμο και λέει στον πιτσιρικά εκείνης της εποχής '' μεγάλε για πάρκαρε το λεωφορείο και έλα εδώ ''
    http://www.snowclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
    Πεντακάβαλο με παπί για κανά χιλιόμετρο όμως , αλλά την καλύτερη ατάκα από μπάτσο την έχω ακούσει γυρνώντας από μπάνιο και σταματημένος σε μπλόκο της τροχαίας ερχόταν τρικάβαλο ένα παπί και μόλις τον βλέπει ένας από τους μπάτσους βγαίνει στο δρόμο και λέει στον πιτσιρικά εκείνης της εποχής '' μεγάλε για πάρκαρε το λεωφορείο και έλα εδώ ''

γμτος ο μπατσος!!!!

θυμήθηκα ενα καλο ....αληθινο περιστατικο αλλα το λεω για ανεκδοτο!

λεωφοριατσης περναει με βαθυυυυυ πορτοκαλη..... τον σταματαει μπλοκο κ του λεει μολλις περασατε με κοκκινο πρεπει να σε γραψουμε!
    γυρναει ο οδηγος στο μπατσο κ του κανει,

οχι εγω, ο εισπρακτορας περασε με κοκκινο που ηταν στη γαλαρια, αυτον να γραψετε!!!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

1 στην σχάρα

Άθροισμα = 6

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1 στην σχάρα

Άθροισμα = 6

Γιατι δεν βγαλατε ενα ντεφι να μαζεψετε λεφτα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Εχω δει σε Astra 4κάβαλο και 5κάβαλο σε Kaze-R.

Φρίκη μιλάμε! Εγω εξαιρετικά σπάνια 2κάβαλος και πάλι σαν το χεσμένο πάω.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ταινιες που εχετε δει
    από Giorgos19 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 159
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2024, 13:16
  2. To πιο μεθυσμένο μπαρ που έχετε δεί!!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 14:06
  3. Εχετε δει ?
    από crs-k στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 12:59
  4. Πόσες φορές έχετε δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 11:32

Κανόνες δημοσιεύσεων