πληρωνουμε και όταν βρέχει?????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Βασικά δεν ξέρω πως τον λένε τον άνθρωπο.. είχα πάει ακόμα μία φορά τυχαία παλαιότερα... το είχε ένας νεότερος, τώρα που τον ρώτησα μου λέει ότι αυτός το πήρε πρόσφατα και το δουλεύει μαζί με τον γιό του (πιτσιρίκος ο γιος στα 23, και θλιμενος γιατι του κλεψαν το παπί του).. μου είπε ότι πουλάει ένα R6 και ότι έχει και ένα ακόμα εντούρο που το καβαλάει και αυτός και ο γιος του... βασικά μεγαλούτσικος τύπος....
Ανεβαίνεις την Καλλιρόης, κανά δυό στενά πριν φτάσεις στην Βουλιαγμένης κάνεις δεξιά.... είναι ανηφορικός δρόμος... φεύγωντας δλδ από εκεί σκας κατευθείαν στην Βουλιαγμένης.... έψαξα για οδό στο www.drive.gr αλλά δυστυχώς δεν βρίκα κάτι για να σου πώ σίγουρα... ...
"I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"
αααααααααα!!!! πάει χαζεψα! μΕ έχει πάρει ο έρως τα μυαλά!!!:rotflmao:
..καλέ αφού μου έδωσε κάρτα ο άνθρωπΑς!!!
....έχεις δίκιο: είναι Θεοφιλοπούλου 6 και τηλ 210 9212055.
"I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"
5 eura στο βενζιναδικο της γειτονιας..
καθεσαι και επιβλεπεις τους πακιστανους πλυντες και ολα μια χαρα..
:a028:
[salonika mode]
βγαινοντας για χαλκιδικη στο δεξι χερι ειναι ο καλπακης,
εχει πιεστικα,σεσουαρ,σκουπακια οτι θα χρειαστεις για να τη κανεις να λαμπει!
ειναι με μαρκα δε ξερω ποσο την εχει, οταν πηγαινα εκει ηταν στο κατοσταρικο!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
2?..;;Που ρε..;Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
.. 2Ε μου παίρνει το παιδί. Βάζω βέβαια βενζίνη εκεί μόνιμα. Την πλένει όπως ακριβώς και την δικιά του...![]()
6?υρωπουλακια στο πλυντηριο λιγο πιο περα απο την δουλεια μου.Το εχουν παιδια μερακληδες και εχουν σχεση και με μοτοσυκλετα.Ειναι προσεκτικοι και καλοι στο πλυσιμο![]()
Αλλα αμα ημουνα στην Αθηνα σιγουρα στον Ταναση θα το'πλενα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αντε απο δω ρε Σκρουτζ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
2?..;;Που ρε..;![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ARXONTAS
Σιγά!!Πληρώνουμε για σερβις πληρώνουμε για ανταλλακτικά,πληρώνουμε για βενζίνες,για τέλη κυκλοφορίες για ότι παπαριά υπάρχει,θα πληρώνουμε και το πλύσιμο??
Νεράκι,μαλακό σφουγκάράκι,ξέπλυμα και μετά με πανάκι για να μην αφήσει στάμπες.
Και δόξα το θεό και κρεμούλες για να γυαλίζει η μηχανή υπάρχουν και μπορούμε να βάλουμε μετά το πλύσιμο,και αλοιφή για να γυαλίσει η ζάντα και πάει λέγοντας.
Εδώ πολλές φορές βάζουμε χέρι σε μηχανικά μέρη της μηχανής και φτιάχνουμε μόνοι μας πράγματα.Το πλύσιμο θα πληρώνουμε?
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Προς Ναύπακτο μεριά :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
2?..;;Που ρε..;![]()
Φυσικά δεν κάνω το αστείο να πάω Σάββατο. Τίγκα το βενζινάδικο στα Ι.Χ, στα λεωφορεία και στα φορτηγά (πλύσιμο καρότσας). Γι' αυτό και εγώ προτιμώ τις Παρασκευές![]()
Κρέμες και γυαλιστικά δεν πρέπει να παίζουν. Ζεστό νερό με το πιεστικό + απορυμαντικό + σκούπισμα με πανί. Στο τέλος ένα φουλάρισμα το τεπόζιτο + 2Ε για το πλύσιμο και είμαστε οκ![]()
Ακόμα έμεινα πάντως με την απορία. Αν συνεχίσω να την πλένω αραιά και που σε βενζινάδικο ή θα αρχίσω να εμπορεύομαι χρυσόψαρα όπως είπε ο Nik0s?? Που είναι το τόσο επικίνδυνο?
40 λεπτά από τη ζωή μου.![]()
Το πλύσιμο του δικού μου wannabeΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
...και λοιπά wannabe προφανώς στοιχίζουν λιγότερο...κοστίζει ? 10,00 στο Dirty Moto Wash...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
40 λεπτά από τη ζωή μου.![]()
Τα δικα σου 40 λεπτα+ αλλα 20 λεπτα το γυαλισμα με την αλοιφη μας κανει 1 ωριτσα απο εμενα(μπορει και παραπανω)
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Πραγματη ο Καλπακης κανει πολι καλη δουλεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
[salonika mode]
βγαινοντας για χαλκιδικη στο δεξι χερι ειναι ο καλπακης,
εχει πιεστικα,σεσουαρ,σκουπακια οτι θα χρειαστεις για να τη κανεις να λαμπει!
ειναι με μαρκα δε ξερω ποσο την εχει, οταν πηγαινα εκει ηταν στο κατοσταρικο!
![]()
Ημουνα με τον πατερα μου μια μερα με το αυτοκινητο και κατι παιδια πλενανε μια μηχανη. Στο τελος ελαμπε αλλα δεν ξερω απο τιμες.
Καλπακη εχει και στην Πυλαια και στο πρακτικερ 2 (ενα στον περιφεριακο και ενα μπροστα στο Πρακτικερ.
Εγω παντως θα συμβουλευα αντι να πας στο βενζιναδικο( και να εμπιστευτης στον καθε Μ@Λ@ΚΑ
τη μηχανη σου ) να μπεις μεσα στο πρακτικερ και να παρεις οτι χρειαζεται (εχει κερια
,απορυπαντικα και οτι αλλο θες) για να πλυνεις μια μηχανη σωστα ,να πας σπιτακι σο
υ και με την υσηχια σου να κατσεις να την πλυνεις οπως εσει θες και μετα να κατσεις σε μια γωνια και να την καμαρωνεις . ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ευχαριστηση για το αποτελεσμα.![]()
![]()
ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ .
![]()
![]()