malista..
ti den katalaves filtate?poios exei pio poli dinami aloga ippous pws na to pw?alla anaferomai sta gsxr eimai sto forum twn gsxr nomizw..
malista..
ti den katalaves filtate?poios exei pio poli dinami aloga ippous pws na to pw?alla anaferomai sta gsxr eimai sto forum twn gsxr nomizw..
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
Δεν αμφιβαλλω οτι αναφερεσαι στα GSXR...απλα πατωντας στο προφιλ σου ειδα οτι εισαι μελος του FAZER club Hellas,και γι'αυτο αστειευομενος σου ειπα οτι αμα ξεγραφτεις απο εκει θα σου πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
malista..
Για αυτο εβαλα και τις φατσουλες που γελανε απο διπλα,για να καταλαβεις οτι αστειευομαι...
Τελοσπαντων,αφου θες να μαθεις ποιος ειναι ο πιο γρηγορος απο τα GSXR μελη του φορουμ,ξεκινα με εσενα μιας και εσυ ανοιξες το θεμα,και βλεπουμε αμα υπαρχει κανενας πιο γρηγορος στην πορεια...
Φιλικα,Νικος...
O Λουκυ Λουκ αραγε;
Ελεγαν πως τραβουσε πιο γρηγορα κι απ’την σκια του...:a12:
...cause the place seems still alive...
ρε παιδια ρε παιδια εντελως αθωα και για πλακα εκανα το поστ ετσι να κανουμε μια διχως ανταγωνιστικοτητα συγκριση..οσο για το αλλο κλαμπ συμπαθα με δεν καταλαβα την πλακα αλλα εκει εχει πολυ καλα παιδια...![]()
![]()
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
Δεν αμφιβαλλω οτι για το χαβαλε εβαλες το θεμα,γι'αυτο και εγω αρχικα σου ειπα χαριτολογωντας οτι αμα φυγεις απο 'κει θα σου πω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
ρε παιδια ρε παιδια εντελως αθωα και για πλακα εκανα το поστ ετσι να κανουμε μια διχως ανταγωνιστικοτητα συγκριση..οσο για το αλλο κλαμπ συμπαθα με δεν καταλαβα την πλακα αλλα εκει εχει πολυ καλα παιδια...![]()
![]()
Και φυσικα ολοι καλα παιδια ειμαστε,οι κακοι ειναι στην φυλακη...![]()
![]()
![]()
Αντε λοιπον,κανε την αρχη...δειξε μας τι εχεις και συνεχιζουμε...
Ποιο γρήγορος είναι αυτός που φτάνει στον προορισμό του![]()
k zoypatis k zakatis k oui....
siko mari k aneva apan sto datsun...
oποιος βιαζετε.............................................
φτανει ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Εγώ είμαι πάντως ο πιο αργός... (μεγάλη κουλάντζα)
Φαντάσου ότι αυτό το καιρό, προσπαθώ να στρίβω με τα λιγότερα που μπορώ...
Σα κάτι γερμανούς κωλοτουρίστες που στρίβουνε με 50 & 60 δηλαδίς.
![]()