εχει μπει η ανοιξη μιλαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You see very nice place!
Very excite, very excites!
Borat
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ε αφου το ξερεις οτι δεξια ειναι ο Παρνωνας , τσουπ! πεταγεσαι ενα βημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πραγματικα ομορφη διαδρομη, αν και πολυ "γυμνη" για τα γουστα μου ... :wacko:
Παντα τετοια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
You see very nice place!
Very excite, very excites!
Borat
![]()
![]()
![]()
![]()
αστα εχω λιωσει :rotflmao: με τον τυπο!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε αφου το ξερεις οτι δεξια ειναι ο Παρνωνας , τσουπ! πεταγεσαι ενα βημα...![]()
![]()
Ααααλλο αυτο ...![]()
Τωρα μιλαγαμε για την συγκεκριμενη, που περιεργως πως και παρα την "γυμνια" της, (θες το στροφιλικι, θες η διαθεση, καθε φορα που την εκανα...) μ' αρεσει. :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ααααλλο αυτο ...![]()
Τωρα μιλαγαμε για την συγκεκριμενη, που περιεργως πως και παρα την "γυμνια" της, (θες το στροφιλικι, θες η διαθεση, καθε φορα που την εκανα...) μ' αρεσει. :wacko:
σε βλέπω! :wacko:
el_hymador, η ψυχή σου φωνάζει Φύση
Πούλα το CBF, πάρε ένα χωμάτινο και ονειρικοί ορίζοντες-τοπία-καταστάσεις θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου.![]()
ειχα χωματινο (ΚΤΜ LC4 640) αλλα δεν την παλευα στα μακρυνα....τωρα που ειμαι σε διαδικασια να αλλαξω μηχανη , το σκεφτομαι , αλλα μονο για αυτο το μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Πούλα το CBF, πάρε ένα χωμάτινο και ονειρικοί ορίζοντες-τοπία-καταστάσεις θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου.![]()
![]()
Μωρέ καλό είναι, αλλά η super λύση είναι άλλη..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειχα χωματινο (ΚΤΜ LC4 640) αλλα δεν την παλευα στα μακρυνα....τωρα που ειμαι σε διαδικασια να αλλαξω μηχανη , το σκεφτομαι , αλλα μονο για αυτο το μηχανακι![]()
Γίνε σιδερόκωλος και η άνεση της μηχανής δεν θα σε νοιάζει πιά![]()
Οριστε πραγματα κυριοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Προκλητικοτατη συμπεριφορα, και ξεδιαντροπος προσυλητισμος που αποσκοπει μαλιστα φανερα στο να δημιουργησει τυψεις στον αγαπητο εν ασφαλτοταπητα αδερφο που γουσταρει να βλεπει την φυση ξωφαλτσα και να κραταει και τον κωλο του καθαρο απο ξενα σωματα.![]()
ΟΟΟΟΟΞΩΩΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ηρεμα ρε συ ....αφου ειμαι το απολυτο κουλαδι στο χωμα...ειτε ΕΧC οδηγαω ειτε ural , ενα και το αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οριστε πραγματα κυριοι!
Προκλητικοτατη συμπεριφορα, και ξεδιαντροπος προσυλητισμος που αποσκοπει μαλιστα φανερα στο να δημιουργησει τυψεις στον αγαπητο εν ασφαλτοταπητα αδερφο που γουσταρει να βλεπει την φυση ξωφαλτσα και να κραταει και τον κωλο του καθαρο απο ξενα σωματα.![]()
ΟΟΟΟΟΞΩΩΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι νομιζεις το adv θα πατησει ποτε κατι παραπανω απο χωματοδρομο αλφαδιασμενο?![]()
διαμάχες!, διαμάχες!
:rotflmao::rotflmao:
και στην ποδιά του el_hymador σφάζονται παλληκάρια :rotflmao: