Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Λες να το τολμήσω... (αγορά Cbf600s)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    καλά πάει τώρα
    για διαμάχη
    Το φοβόμουν όταν το έγραφα ότι θα πλακώσουν οι καβασακαίοι πυρ-και-μανία, αλλά λέω, εδώ χωμένο που είναι... ε, δεν θα το πάρουν χαμπάρι... για να δούμε...

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αδερφε, οτι σου λεει η καρδια σου.

Αν ειναι να κρατηθεις, αλλα καθε βραδυ που πεφτεις στο κρεβατι να το ονειρευεσαι, παρτο να παει στο διαλο να σου φυγει ο καημος και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.

Αν ειναι να κρατηθεις και καθε φορα που μπαινεις στο φορουμ να λες "καλα εκανα μωρε που περιμενα ... και τι εγινε, τι τωρα τι του χρονου ..." τοτε αραξε και περιμενε.

Εγω με την πρωτη σκεψη το πηρα, με την δευτερη αναμενω για το 1000.
    Οτι σου λεει η καρδια σου.

---------------------

Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να συγκρινω το honda με τα υπολοιπα. Το μονο που μπορω να πω με την μικροτερη επιφυλαξη αντι των υπολοιπων, ειναι οτι μπορεις να το παρεις και μεταχειρισμενο με ελαχιστες φοβιες για το "τι θα σου βγει".
    (αρκει βεβαια να τσεκαρεις παντα σε μηχανικο αν ειναι τρακαρισμενο.)
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    παρτο να παει στο διαλο να σου φυγει ο καημος και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.
    Να 'σαι καλά. Αυτό θα κάνω μάλλον...

Εγω με την πρωτη σκεψη το πηρα, με την δευτερη αναμενω για το 1000.
    Οτι σου λεει η καρδια σου.
    Αλήθεια ποιες οι εντυπώσεις σου? Το χρησιμοποιείς στην πόλη ή μόνο σε ταξίδια? Πως σου φαίνεται γενικώς?

Τεχνικά το μόνο που με "προβληματίζει" λίγο είναι ότι είναι καρμπυρατεράτο. Εν έτι 2007 θα το προτιμούσα ψεκαστό, αλλά δεν νομίζω αυτό να προκαλεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Το μονο που μπορω να πω με την μικροτερη επιφυλαξη αντι των υπολοιπων, ειναι οτι μπορεις να το παρεις και μεταχειρισμενο με ελαχιστες φοβιες για το "τι θα σου βγει".
    Για μεταχειρισμένο δεν το σκέφτομαι... θέλω να μυρίσω κεριά καμμένα

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Τεχνικά το μόνο που με "προβληματίζει" λίγο είναι ότι είναι καρμπυρατεράτο. Εν έτι 2007 θα το προτιμούσα ψεκαστό, αλλά δεν νομίζω αυτό να προκαλεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

λιγότερα έξοδα στα service...

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Γενικως ειναι οτι πρεπει, πολυ φιλικο και βολικο. Οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες και παρολο που γενικα δεν ειμαι "κολλημενος" ουτε με τα cbf ουτε με την Honda ουτε καν με τα Ιαπωνεζικα γενικοτερα, ειναι μηχανακι που θα το προτεινα σε καποιον, ειδικα νεο οδηγο.
    Θα το συνηθισεις ευκολα και μεσα στην πολη ακομα ειναι πολυ ευκινητο παρολο τον ογκο του.

Το καρμπυρατερ με προβληματιζε κι εμενα οπως και καθε αλλον κατοχο. Αφου το αποκτησεις δεν θα το σκεφτεις ποτε ξανα ουτε θα σε προβληματισει και ποτε, περαν του οτι μερικες φορες θα χρειαζεσαι τσοκ για να παρει μπροστα και να ζεσταθει. Το οποιο βεβαια δεν ειναι και απολυτο, μιας και στο Z750 που ειναι ψεκαστο, το τσοκ παλι χειροκινητο ειναι απο οσο ξερω.
    (Εγω συγκεκριμενα που το εχω σε γκαραζ, αν παιζει καποιο ρολο, δεν το χρησιμοποιω ποτε το τσοκ, παιρνει αμεσως μπροστα χωρις προβλημα)

Τα μελανα σημεια του ειναι οτι ισως "πινει" λιγακι παραπανω τουλαχιστον παντα σε συγκριση με το μονοκυλινδρο ΧΤ600 που ειχα πριν (δεν εχω κανει συγκρισεις με αντιστοιχης κατηγοριας μοτο) και το οτι μεσα στην πολη σε προβληματιζει λιγο το στρηταδικο στυλ. Το 2ο ισχυει για καθε στρητ βεβαια, λογω της χαμηλης θεσης που ισως κουραζει σε μανουβρες και το οτι ξεχνας το καβαλαω πεζοδρομια κτλ...
    Τιποτα απο αυτα δεν θα με απετρεπε απο την αγορα.

Αφου θα το παρεις και καινουριο και εφοσον το προοριζεις και για χρηση μεσα στην πολη, η συμβουλη μου ειναι να το προτιμησεις με abs.

Kαλες αγορες.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

εγω φιλε μου, θα σου ελεγα πρωτα να ακουσεις τη φωνη της λογικης.................και μετα να της πεις να παει να γαμηθει και να το παρεις αυριο κιολας!!!

αυτος που ειπε οτι η ζωη ειναι αυτο που περναει διπλα μας, όσο εμεις κανουμε σχεδια για αυτη, ηταν σοφος ανθρωπος........

και για να μη ζοριστεις και πολυ, μπορεις να παρεις αυτο που πουλαει ο nostra που ειναι και σαν καινουργιο και ειναι και μπλε!

ριξτου μια ματια, αξιζει τον κοπο!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και για να μη ζοριστεις και πολυ, μπορεις να παρεις αυτο που πουλαει ο nostra που ειναι και σαν καινουργιο και ειναι και μπλε!

και ετοιμάζομαι να μειώσω και την τιμή...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    λιγότερα έξοδα στα service...
    Αυτό που φοβόμουν είναι μήπως κάθε λίγο και λιγάκι απορυθμίζονται τα καρμπς... αλλά απ' ότι καταλαβαίνω τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    και ετοιμάζομαι να μειώσω και την τιμή...
    Έλα ρε... μπλέ σκούρο (ή αυτό το ταλασί)? Πόσα χιλιόμετρα? Πόσο? Γιατί το πουλάς (τι δουλειά σου να κοιτάς, θα μου πεις, αλλά... )

Αυτό που φοβόμουν είναι μήπως κάθε λίγο και λιγάκι απορυθμίζονται τα καρμπς... αλλά απ' ότι καταλαβαίνω τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει.

φυσικά και δεν υπάρχει, εξάλλου κάθε 12000χλμ. ένας σωστός μηχανικός θα βάλει το υποπιεσόμετρο και θα ρυθμίσει τις μελισσοπεταλούδες εκεί που πρέπει...

το παραπάνω φυσικά είναι πολύ πιο απλή διαδικασία από το να τσεκάρεις ψεκασμό κλπ.

Έλα ρε... μπλέ σκούρο (ή αυτό το ταλασί)? Πόσα χιλιόμετρα? Πόσο? Γιατί το πουλάς (τι δουλειά σου να κοιτάς, θα μου πεις, αλλά... )

η αγγελία είναι εδώ...

Νέο μέλος Το avatar του/της sterg
    Φίλε μου το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να κρατήσω το CB400 SF λίγο ακόμα και μετά να πάω στο CBF 600S που έβαλα στο μάτι. Το CBάκι με κάλυπτε και με πήγαινε παντού (μέχρι και ταξίδια 3000χλμ- παράλια Τουρκίας, γύρω Ελλάδας κλπ). Βέβαια όλα αυτά τα έκανα μόνος. Όταν όλα αυτά από ένα σημείο και μετά έπρεπε να τα κάνω διπλός!!! και μετά από ένα ταξίδι (~800χλμ), μέσα σε 1 εβδομάδα πήρα πλέον το CBF 600S. Απίθανο, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά εάν είσαι διπλός!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sterg
    και μετά από ένα ταξίδι (~800χλμ), μέσα σε 1 εβδομάδα πήρα πλέον το CBF 600S.
    CBFάς και δεν σε γράψαμε ακόμα εδώ ;;

Γρρρρήγορα για συμμετοχή !

Καλωσήρθες και καλοτάξιδη η μικρή !

ελπιζω να μην πειραζει να πει και ενα κοριτσι τη γνωμη του

λοιπον, απο τη στιγμη που δεν θα εισαι και ενα βημα πριν απο τη φυλακη αν την παρεις λογω χρεους, καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.παρ την.μια ζωη την εχουμε.απ οτι καταλαβα δεν θα μεινεις και στον ασσο.εχεις κανει το κουμαντο σου(στον οικονομικο τομεα αναφερομαι).παρ την λοιπον γιατι να ξερεις αλλωστε οτι πολυ δυσκολα βγαινει απο το μυαλο σου πλεον.ελπιζω να βοηθησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από electra23
    ελπιζω να μην πειραζει να πει και ενα κοριτσι τη γνωμη του
    Αντιθέτως η γνώμη μιας κορασίδας μετράει πάντα περισσότερο σε εμάς τους τζεντλεμάνους !

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να το πάρω?(cbf600)
    από sakdrama στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2007, 12:48
  2. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 01:49
  3. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord
    από zalaros στο forum Aprilia