Όποιος δεν έχει βάλει ποτέ κόντρα,δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς κράνος,δεν έχει παραβιάσει ποτέ σήμανση,δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα όρια ταχύτητας πρώτος τον λίθο βαλλέτω!![]()
Όποιος δεν έχει βάλει ποτέ κόντρα,δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς κράνος,δεν έχει παραβιάσει ποτέ σήμανση,δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα όρια ταχύτητας πρώτος τον λίθο βαλλέτω!![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Εγω να πω κατι αλλο. Δεν επρεπε να το κανετε .3gp ειναι ψιλοχαλια η ποιοτης...![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ο οδηγος του R1 που ηταν πισω φορουσε κρανος...Αρα δεν ειχε προβλημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Ένα πετραδάκι που θα πεταχτεί από τον τροχό στο μάτι αρκεί....Μυαλό μερικοί :a31: δεν θα βάλουν ποτέ.Να την χαίρεται και την γυναίκα του που είναι άλλο ζώον και αυτή...
Ο οδηγος του Κ5 ηξερε οτι θα ειναι μπροστα,οποτε..εισαι λαθος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εγω να πω κατι αλλο. Δεν επρεπε να το κανετε .3gp ειναι ψιλοχαλια η ποιοτης...![]()
Το βίντεο τραβήχτηκε με Minidv κάμερα.Περάστηκε στον υπολογιστή και υπάρχει σε dvd απλά το κάναμε σε .3gp για να το έχουμε στα κινητά μας και να το βλέπουμε όποτε θελήσουμε.Όταν το πάρω σε dvd υπόσχομαι να κάνω ένα καλό dvdrip και να το ανεβάσω στο rapidshare σε πολύ καλύτερη ποιότητα.Αν μέχρι τότε δεν με έχει καρατομήσει η Μονάδα Υγιούς Οδηγικής Συμπεριφοράς του moto.gr![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Μυγάκι στο μάτι..η μήπως η μύγα θα είχε καταλάβει ότι επειδή κάνουν κόντρα τα μηχανάκια δεν μπλέκετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ο οδηγος του R1 που ηταν πισω φορουσε κρανος...Αρα δεν ειχε προβλημα..
Ο οδηγος του Κ5 ηξερε οτι θα ειναι μπροστα,οποτε..εισαι λαθος...
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
δε λέμε αυτό ρε μάστορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ειναι χειμωνας και τα μυγακια κοιμουνται...Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Μυγάκι στο μάτι..η μήπως η μύγα θα είχε καταλάβει ότι επειδή κάνουν κόντρα τα μηχανάκια δεν μπλέκετε?![]()
Αν δεις πιο πανω,σχολιασα και εγω αρνητικα το γεγονος οτι δεν φοραει κρανος...Εμενα μου φαινεται ακατανοητο το να μην φορας...Ισως και το μονο αρνητικο σημειο αυτης της κοντρας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
Τη πρεπει να κανω για να δω το βιντεο
![]()
![]()
![]()
Θα πατήσεις πάνω στο link,θα σου ανοίξει την σελίδα,κάπου κάτω δεξιά θα πατήσεις εκεί που λέει Free,θα περιμένεις περίπου ένα λεπτό (έχει μία αντίστροφη μέτρηση) και μετά θα σου ζητήσει να γράψεις κάτι γράμματα σε ένα κουτάκι,θα τα βάλεις και τέλος.Τόσο απλά!![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Το ειδα. (σχολια μηδεν) γιατι θ αναψω φωτιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Θα πατήσεις πάνω στο link,θα σου ανοίξει την σελίδα,κάπου κάτω δεξιά θα πατήσεις εκεί που λέει Free,θα περιμένεις περίπου ένα λεπτό (έχει μία αντίστροφη μέτρηση) και μετά θα σου ζητήσει να γράψεις κάτι γράμματα σε ένα κουτάκι,θα τα βάλεις και τέλος.Τόσο απλά!![]()
![]()
ευχαριστω
![]()
![]()
Φιλε μου τι προγραμμα θελει για να το διαβασει?![]()
Το κατεβασα αλλα δεν μου το ανοιγει.![]()
Keep spamming!!!:a13:
kremaste kai tous 2 paradeigmatika stin megali platia toy moto.gr
meta tha akolouthisei to gnosto ftisimo apo olous emas pou forame kranos.
(afou to bgaloume).
egw nomizw oti olla eginan swsta (an forage kranos kalitera)
to thema den einai ayto (den exete varethei na to grafete????)
den katalavainei oyte ton aera me 300 oute kliseis oute tpipota
tha akousei esas?
kai stin teliki dikaioma tou einai!!!!!!!
tha mporouse na einai kapnistis kai na kanei kako stous gyro tou.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
εμενα το ανοιγει με ενα προγραμμα που εχω για το κινητο ( ΝΟΚΙΑ )
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
quick time gixxer:smilea:
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad