ποιο θα ναι το νεο σου μωρο?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ταβοράκια.... και αν σοιναιχοισουν τα σοιμπτώματα πας για ηλεκτρωσπασμοθεραποια!!
αίχο χάσι τοις μέρες που ημε χορεις μοιχανι.......καταραμαινα σασμαν , γιατη χαλάται ;;;;![]()
Εσυ μαλλον εισαι σε προχωρημενο σταδιο!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Δεν μπορω να σου πω ειναι ....
Μυστικο !:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Ένα παπάκι είναι μωρέ και το έχει κάνει θέμα...Μην δίνεις σημασία
Υ.Γ Εγώ ξέρω και δεν σας λέω,ασημώστε με να σας πω
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ένα παπάκι είναι μωρέ και το έχει κάνει θέμα...Μην δίνεις σημασία
Υ.Γ Εγώ ξέρω και δεν σας λέω,ασημώστε με να σας πω
Ναι αλλα τι παπακι?????
Λ ι μ ι τ ι ν τ ! ! !
απο τις πιο καιριες και κορυφαιες ατακες που εχω διαβασει!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Koυραγιο θα περασει......
...το καλοκαιρι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Να σου πω ρε γκομένιε, να σού'δινα το δικό μου να σου περάσει λίγο το σύνδρομο της στέρησης αλλά φοβάμαι οτι θα μετανιώσεις για την παραγγελία σου ρε..![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να σου πω ρε γκομένιε, να σού'δινα το δικό μου να σου περάσει λίγο το σύνδρομο της στέρησης αλλά φοβάμαι οτι θα μετανιώσεις για την παραγγελία σου ρε..![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Άστο Μάκη γιατί άμα του δώσεις εσύ το δικό σου και σου δώσει και αυτός το δικό του μετά θα μπεις σε έξοδα.Άστο σου λέω...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΠφφΑρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Άστο Μάκη γιατί άμα του δώσεις εσύ το δικό σου και σου δώσει και αυτός το δικό του μετά θα μπεις σε έξοδα.Άστο σου λέω...![]()
Σας έχω όλους
:rotflmao:
![]()
Εν'τω μεταξύ ακούστε το δικό μου πρόβλημα, λόγω οικονομικών δυσχερειών αυτές τις μέρες έκοψα την ADSL στο σπίτι μέχρι να ξεμπερδέψω με κάτι έξοδα που έβαλα στο κεφάλι μου, ευελπιστώ οτι κατά το τέλος του καλοκαιριού θα ξανασερφάρω σα σίφουνας στο νετ.
Τώρα απ'το σπίτι μπαίνω με την απλή σύνδεση (PSTN τη λένε τη ρημάδα; ) κι αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με την καθυστέρηση μέχρι να στείλω ένα ποστ, γράσσαρα λίγο τα καλώδια αλλά το πρόβλημα παραμένει, ίσως θά'πρεπε να βάλω λεπτό λαδάκι ραπτομηχανής μπας και γλυστρήσει καλύτερα η σύνδεση μέσα απο δαύτα, με πιάνει και μια υπερκινητικότητα κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ και αυτή η αναμονή με σκοτώνει, κουτουλάω στον τοίχο μέχρι να γεμίσει η γραμμούλα κάτω δεξιά στη οθόνη και να αλλάξει η σελίδα![]()
Κλαύτα Χαράλαμπε![]()
Τι ρε ; Κι αυτό εθισμός δεν είναι ;
![]()
![]()
Δεν ειναι εθισμος αυτο,αυτο ειναι σπασιμο Νευρων βρε Μακη!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειραζει καλα να ειμαστε και ολα τα αλλα ερχονται ,σιγα σιγα!![]()
Μάνθο περιμένω βόλτα όταν με το καλό παραλάβεις το κουκλί και έρθεις φυσικά Λάρισα![]()
kidna
Rocking All the Way
Ti na pw kai egw????
M'ayto pou exw einai sa na perpataw!!!!![]()
![]()
Prepei na perimenw ki egw estw kana-duo mhnakia akoma mexri na to soutarw...Vevaia 8a mou peis: apo olotela.....:rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...