Συγκρίνοντας την τελευταία με την Ermax του πρώτου ποστ βρήκα πολύ μικρές διαφορές ανάμεσά τους αλλά είναι σχεδόν ίδιες !Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
5
![]()
Φραγκισκο δωσε μου σε παρακαλω λινκ για το 5 ... θελω να το δω ολοκληρο αυτο το CBF με αυτη την καρινα σε ασημι ....
Αυτη αν δεν ειναι η ερμαξ, ειναι καθαρη αντιγραφη η μια της αλλης.
Μου αρεσει πολυ το πως "αγκαλιαζει" τις κυλινδρικες σε σχημα επιφανειες του κινητηρα παντως....
Το 4 που σηκωσες ειναι χαλι μαυρο ρε φιλε ....
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συγκρίνοντας την τελευταία με την Ermax του πρώτου ποστ βρήκα πολύ μικρές διαφορές ανάμεσά τους αλλά είναι σχεδόν ίδιες !
![]()
Δικιο εχεις Μακαρε ...και η τιμη ειναι η ιδια 170€ περιπου αγορα απο εξω κ χωρις τα μεταφορικα![]()
![]()
![]()
Ακυρο οποτε![]()
![]()
![]()
Η Ermax πάντως έχει μεγαλύτερη τρύπα !Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Δικιο εχεις Μακαρε ...και η τιμη ειναι η ιδια 170€ περιπου αγορα απο εξω κ χωρις τα μεταφορικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικολα για το 4 εχεις δικιο...μαζι σου απλα το ανεβασα για να το δειτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Φραγκισκο δωσε μου σε παρακαλω λινκ για το 5 ... θελω να το δω ολοκληρο αυτο το CBF με αυτη την καρινα σε ασημι ....
Αυτη αν δεν ειναι η ερμαξ, ειναι καθαρη αντιγραφη η μια της αλλης.
Μου αρεσει πολυ το πως "αγκαλιαζει" τις κυλινδρικες σε σχημα επιφανειες του κινητηρα παντως....
Το 4 που σηκωσες ειναι χαλι μαυρο ρε φιλε ....
Ολες οι καρινες ειναι απο δημοπρασιες στο ebay και γιαυτο που μου ζητας ..για την 5 ειναι κ αυτη σε δημοπρασια και απο οσο θυμαμαι ειχε μονο αυτη την φωτο ...
Οπως θα δεισ κ παραπανω ερχεται στα ιδια ( μαλλον κ περισσοτερα![]()
) απο αυτη της Εrmax στην αρχη...
Κατσε να το ψαξω ομως...
![]()
![]()
Παντως ειμαι 99% σιγουρος πως το "5" ειναι η καρινα της Ερμαξ βαμενη με αλλο αυτοκολλητο.
Και το λεω γιατι μολις προσεξα οτι και το πισω φτερο/λασπωτηρας ειναι αυτος της Ερμαξ με το νευρο.![]()
Και δεν την στελνει ο μ@λ@κ@ς Ελλαδα....
Ακυρο....
Ιδια με αυτη που λετε ειναι!!!
To λοιπον, μεγαλη δευτερα κανω την παραγγελια.
Αν το αποφασισει κανεις τελευταια στιγμη ας στειλει πμ.
Μαλλον για ετοιμη βαμμενη με βλεπω.
Φραγκο κοιτα μην ερθεις αυριο στην βολτα στο στορκ να τα πουμε κι απο κοντα.
![]()
Πως να ερθω ρε Νικολα ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
To λοιπον, μεγαλη δευτερα κανω την παραγγελια.
Αν το αποφασισει κανεις τελευταια στιγμη ας στειλει πμ.
Μαλλον για ετοιμη βαμμενη με βλεπω.
Φραγκο κοιτα μην ερθεις αυριο στην βολτα στο στορκ να τα πουμε κι απο κοντα.
![]()
Δουλευω γ@μω την τυχη μου!!!!
Ασε που δεν την εχω φτιαξει ακομη...
Οσο για τα μανιταρια η παρραγελια εχει παρει μια αναβολη 1,5 βδομαδος το πολυ γιατι κατι μου εκατσε κ πρεπει να δω τι γκαφρα θα περισεψουν για να τα παρω...Θα ενημερωσω,δεν σε εχω ξεχασει...Απο αυτες που εβαλα η πρωτη σου αρεσει ???
Γιατι βγαινει κανα 85 ευρω συνολο με τα μεταφορικα αβαφη...
Ok με τα μανιταρια, μην το εχεις εννοια.![]()
Η καρινα η πρωτη μου αρεσει πολυ και για την τιμη που αναφερεις δεν το συζηταω καν.
Απλα εχω ερωτευτει αυτη της ερμαξ απο τοτε που εχω παρει το cbf.
Την εχω αναφερει και καμποσες φορες σε παλιοτερα ποστ....
Παρολο που μιλαμε για διπλασια τιμη, δεν αλλαζω, ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ!![]()
![]()
![]()
![]()
Το λοιπον, η καρινα ηρθε, βαφτηκε τοποθετηκε.
Ηταν σε ελλειψη και ειχα αναγκαστει να την παραγγειλω αβαφη για οσο δυνατον μικροτερη καθυστερηση απο το εξωτερικο.
Εντυπωσεις:
Κατασκευη φαινεται και δειχνει καλη και οτι θα αντεξει. Θα το δουμε με το καιρο αυτο.
Απο εμφανιση σκιζει. Μου αρεσει πολυ. Δεινει μια εντυπωση οτι "παχυνε" το CBF χωρις να το κανει ομως και βαρκα.
Η τοποθετηση ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ !
Οι οδηγιες που εδινε ελλειπεστατες. Ειχε να τοποθετηθουν 4 λαμακια σε διαφορα σημεια του cbf που θα εφαρμοζε επανω η καρινα. Τα πρωτα 3 μπηκαν ευκολα, και ξαφνικα συνειδητοποιουμε οτι το 4ο για να μπει απαιτει να τρυπηθει το καρτερ !!! αν ειναι δυνατον!
Ρε το μελετησαμε, ρε φωναξε ο μηχανικος κι αλλον εναν, τιποτα. Επρεπε να τρυπηθει το καρτερ σε μια υποδοχη που εχει με τρυπανι ετσι ωστε το τρυπανι να δημιουργησει αυλακωσεις για την βιδα που θα εσφιγκε.
Ο μηχανικος αρνηθηκε να το κανει. Μου λεει καρτερ κινητηρα δεν τρυπαω με καμια κυβερνηση.
Επεσα στα ποδια του, τον παρακαλεσα, τοσα λεφτα εδωσα, μην παει χαμενη.
Ευτυχως το πανουργο μυαλο του σκεφτηκε και εκανε μια πατεντα. Βγαζει κατι τρυπανια κατι οξυγονοκολλησεις κατι γυαλοχαρτα κατι κλειδια και μια βαριοπουλα. Φευγει, επιστρεφει μετα απο λιγο με διαφορα λαμακια.
Το μελεταει και αρχιζει τα πειραματα. Κοπανα εδω, οξυγονοκολλα εδω, τρυπα εδω, βιδωσε εδω. Το παιδεψε το παλεψε και τελος καταφερε και εφτιαξε ενα ιδανικο λαμακι που πιανει στην βιδα της βασης του ψυγειου εσωτερικα (στην βιδα που κουμπωνουν και τα μανιταρια) και ευτυχως δεν χρειαστηκε να πειραξουμε το καρτερ.
Η διαδικασια πηρε κανα 3ωρο με ολες τις δοκιμες. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ 3 ωρες για μια τοποθετηση καρινας.
Οπως καταλαβαινετε αν και την λατρευω εμφανισιακα μονο και μονο για την ταλαιπωρια τοποθετησης ΔΕΝ θα την προτεινα σε κανεναν.
Τελικο κοστος:
Καρινα αβαφη: 170 ευρω
Βαψιμο: 60 ευρω
![]()