Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Ανταλλακτικά για srx

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
    δεν θελω να θιξω τον μαστορα σου αλλα πρωτα θα εψαχνα για μπουκαλες..
    απο οτι φαίνεται ομως ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω γιατι απο οτι καταλαβα εχεις το μοντελο με την μιζα.τα δικά μου είναι ολα απο το προηγουμενο με την μανιβελα, οποτε διστυχως δεν θα ταιριαζει τιποτα..
    Όχι και το δικό μου με τη μανιβέλα είναι δεν είναι αυτό με τη μίζα. Το θέμα είναι ότι στο ίντερνετ μπαίνω για λίγο και έτσι δεν μπορώ να απαντήσω σωστά, αν θες κάνε μου μια αναπάντητη να σου τηλεφωνήσω. 6945345404

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Φίλε μου τα δικά μου δεν πρέπει να ταιριάζουν, καθώς είχα το προηγούμενο Srx. Το δικό μου είχε 34mm διάμετρο στα καλάμια. Ακόμα και αν ταιριάζουν τα καλάμια, θα έχεις πρόβλημα στην βάση της δαγκάνας. Εκτός αυτού ο τροχός στο δικό μου srx ήταν 18΄.

Τσέκαρε καλύτερα με τον dkirtkos, μήπως ταιριάζουν αυτά που έχει κατευθείαν στο δικό σου.

Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια!!

Νέο μέλος
    Ρε Α.Σ.Μ. από Γιαννιτσά είσαι? Απο γιαννιτσά είμαι και εγώ και μένω τώρα τελευταία Θεσνίκη αλλά αύριο παρασκέυή θα είμαι στα γιαννιτσά. Ένα φιλαράκι είπε ότι είδε ένα ωραίο srx πριν λίγες μέρες, πρέπει για το δικό σου να έλεγε. Λοιπόν το δικό μου είναι με μανιβέλα όχι με μίζα και είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάζουν. Λοιπόν κάνε μια αναπάντητη 6945345404 να κάνουμε δουλειά

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από meteor
    Όχι και το δικό μου με τη μανιβέλα είναι δεν είναι αυτό με τη μίζα. Το θέμα είναι ότι στο ίντερνετ μπαίνω για λίγο και έτσι δεν μπορώ να απαντήσω σωστά, αν θες κάνε μου μια αναπάντητη να σου τηλεφωνήσω. 6945345404
    meteor, το μηχανάκι σου είναι 88 μοντελο. Είναι το ενδιάμεσο του δικού μου και του μιζάτου, και βγήκε για 1 χρόνο μόνο. Εκτός από φρένα και τροχούς είναι ίδιο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι η διάμετρος του μπροστινού είναι ίδια στα 87-88 (εκτός της βάσης της δαγκάνας).

Αφού βγήκατε και συμπατριώτες με το dkirkos, ψάξτο λίγο. Αν δεν ταιριάζουν ξέρει πολύ καλά να σου ταιριάξει κανένα μπροστινό από 916, Mille, Gsxr κλπ κλπ

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εχω ενα SRX250 παρατημενο, αν ακομα ψαχνεις στειλε PM.
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

meteor, το μηχανάκι σου είναι 88 μοντελο. Είναι το ενδιάμεσο του δικού μου και του μιζάτου, και βγήκε για 1 χρόνο μόνο. Εκτός από φρένα και τροχούς είναι ίδιο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι η διάμετρος του μπροστινού είναι ίδια στα 87-88 (εκτός της βάσης της δαγκάνας).

Αφού βγήκατε και συμπατριώτες με το dkirkos, ψάξτο λίγο. Αν δεν ταιριάζουν ξέρει πολύ καλά να σου ταιριάξει κανένα μπροστινό από 916, Mille, Gsxr κλπ κλπ

Τελικά του 88 είναι? Αλλά πρώτη άδεια έχει το 95! Ναι μιλήσαμε σήμερα και προσπαθούμε να βρούμε άκρη. Βασικά όπως μου είπε κάτω νότια πρέπει να έχει πιο πολλά και το δικό μου από Αθήνα το πήρα. να σαι καλά για τις πληροφορίες

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από meteor
    Τελικά του 88 είναι? Αλλά πρώτη άδεια έχει το 95! Ναι μιλήσαμε σήμερα και προσπαθούμε να βρούμε άκρη. Βασικά όπως μου είπε κάτω νότια πρέπει να έχει πιο πολλά και το δικό μου από Αθήνα το πήρα.
    Θυμάμαι ότι ένα Srx σαν το δικό σου το είχα δει στον

ΚΑΡΡΑΣ- 210 9230688 210 9233008

Πάντως αν τα καλάμια σου είναι 34mm μπορείς εύκολα να βάλεις απ΄το παλαιότερο μοντέλο και να φτιάξετε έναν αντάπτορα για την δαγκάνα. Τροχός πρέπει να ταιριάζει απ΄FZR 400 88-89, και το πρώτο TZR 250.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

εψαξα λιγο στο www και βρηκα την εξης φωτο, και μαλλον φορας πισω 18 τροχο και τα καλαμια εχουν την ιδια βαση δαγκανας..
    οποτε μαλλον τυχερος εισαι, αυριο θα σε παρω τηλ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1jk_2_schrittenloher.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	82571

να και ενα srx 250.. καμια σχεση με το δικο σου..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_09_01_bikepics-420563-full.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	82572

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

μπα.. δεν το βλεπω.. λιγοι εχουν την ιδια αρρωστια με μενα..
    διστυχως εσυ φιλε srx6... γιατρευτικες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
    να και ενα srx 250.. καμια σχεση με το δικο σου..
    Ακριβως το ιδιο εχω μονο που λειπουν τα πλαστικα της ουρασ κ τα πλαινα καπακια . . .

Σε παρομοι κατασταση . . .
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ανταλλακτικά για MINARELI - CARELLI - EUROPINO
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 13:41
  2. Ανταλλακτικα Για Cbr 600f
    από LINA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 15:37
  3. Mεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Honda NX.
    από miror στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF