Σελίδα 2 από 36 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Επειδη καποιοι ειναι παιδακια ακομη η εξυπηρετουν κομματικα συμφεροντα με το να τα σπανε (ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ) εχω να πω οτι θα πανε φανταροι θα στρωσουν και θα μαθουν τι σημαινει πειθαρχια και Ελληνικη Σημαια.

στα @@ρια μου και μενα Χ1000
    εχω να πω οτι θα πανε φανταροι θα στρωσουν και θα μαθουν τι σημαινει πειθαρχια και Ελληνικη Σημαια.?????????????????
    εσυ αυτο εμαθες στον στρατο?
    απλα θα ηθελα να σου πω οτι εγω μαλλον εμαθα το αντιθετο
    (πως να τα βλεπω ολα αυτα με αδιαφορια- παρολο που με ενοιαζαν πολυ περισοτερο πριν μπω μεσα)
    τελος αν δεν το ξερεις, αυτοι οι ενστολοι των πολεων που εφαρμοζουν την ταξη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ενα γράμμα που ελαβα εγω προσφατα το αντίγραφο αυτούσιο

οποιος μπλεκει με τα πίτουρα τον τρωνε οι κοτες

Νέο μέλος
    Κανενα κράτος και Κανενας στρατός δεν είναι πάνω από από τους ανθρώπους. Οι πόλεμοι ανάμεσα στα κράτη γίνονται από ανθρώπους του ίδιου ''υλικου'' που ποτέ δεν θα εκλείψει γιατί η κοινωνία τους συντηρεί για να ικανοποιούν τα συμφεροντά της. Ο στρατός είναι ένα προ'ι'ον εθνικής τρομοκρατίας ασχέτος την ονομασία του έθνους (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισπανία, ...). Τα μόνα συμφέροντα που υλοποιούνται είναι των ίδιων των ηγετών (καταδότες, δοσύλογοι) και οι υπολοιποι καταλήγουν ανάπηροι στα ξερονήσια. Καταδικάζω κάθετα οποιαδήποτε επεισόδια βίας Μ.Α.Τ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΙ (80% ασφαλίτες με κουκούλα), ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ οτιδήποτε τάσσεται υπερ του τραμπουκισμού και του μονόδρομου συμφέροντος. Αυτοί οι αλήτες που δημιουργούν επεισόδια και κατακρεουργούν περιουσίες ιδιωτικές κ δημόσιες (πολλοί είναι γιοι δικαστών, επιχειριματιών και ανάλογα τις περιστάσεις τους δίνουμε το προφίλ που βολεύει..) δεν έχουν καμία σχέση με το φοιτητικό κίνημα και οι άλλοι αλήτες των Μ.Μ.Ε. επικεντρώνονται στα ανούσια και όχι στα σημαντικά όπως η προσέλευση και ο αριθμός του κόσμου. Όμως πάντα το αίμα και η βια πουλάει. Υπαρχουν και μπατσοι που δεν είναι μουνια, στρατιωτικοί που δεν είναι πούστηδες και όταν τύχει να συναναστραφούμε μαζί τους υποθέτουμε πως είναι η εξαίρεση ενώ η αλήθεια δεν γνωρίζει σύνορα και όρια.. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ένομη τάξη, τον στρατό και τους κουκουλοφόρους. τα λεφτά που χάνονται στα όπλα, την αστυνομία και κάθε είδους ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ θα στόλιζαν τα θεμέλια της σωστής παιδίας που με την σειρά θα στήριζε μια υγειή κοινωνία με μειωμένη εγκληματικότητα κ αναλγησία. Γιατί μιλάμε για μίζες, F16 και πολεμικό υλικό και όχι για νοσοκομιακές εγκαταστάσεις, πυροσβετικό δυναμικό, σωστή κατασκευή των άθλιων ελληνικών δρόμων, ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς και γενικά πράγματα που είναι τα σημαντικά και όχι δευτερεύοντα. Δεν είναι τα χαμένα λεφτά αλλά τα μυαλά που δεν αλλάζουν. Η καταννόηση και η ευαισθησία στο διαφορετικό είναι που έχει εκλείψει από τον σχηματισμό του ανθρώπου ( Δεν υπάρχει θεός.. μόνο Θεικά παραμύθια) και έτσι κατασκευάστηκε η ο νόμος να μας φυλάει. Όταν τον χρειαζόμαστε είναι σοφά δημιουργημένος, ενώ όταν βρισκόμαστε εκτός αυτού είναι άδικος. El BoB

αυτα τα τα πεις στο Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη κτλ που εξαιτίας της «μαλακίας εμμονής τους στους πολεμους» (??) εσυ τωρα μιλας ελληνικα (εστω ΝΕΟελληνικα) αντι να εισαι ξυπόλυτος να προσκυνάς σε τζαμι ... εκει να δεις ελευθερια λογου που θα ειχες... κοιτα κανα 500 χιλιομετρα ανατολικα της Θεσ/νικης ποσο γουσταρουν "τους συντροφους" σου οι γειτωνες "αδελφοι" μας...

αντε γιατι η υπομονη εχει τα ορια της... ο καθενας εκ τους ασφαλους λεει οτι μπουρδα θελει!

Γιωργη, αστο ρε συ, μην το σκαλιζεις, διοτι οσο πισω και να πας η σαπιλα και η βρωμα βασιλευε.

Πχ. στους απελευθερωτικους αγωνες το 1821 το ξερεις οτι η Εκκλησια ηταν αρχικα ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην επανασταση, και ειχε ταχθει με τους Τουρκους αγαδες;

Αξιοι χιλιες φορες τα παλικαρια τοτε που βγηκαν στα βουνα, αλλα εχω αρχισει πλεον να μην μπορω να πιστεψω τιποτα. Την ιστορια την γραφει ο νικητης ως γνωστον και ανεκαθεν την εγραφαν κατα το δοκουν.

Τωρα σχετικα με τα ΜΑΤ, τους φοιτητες, τις διαδηλωσεις, δεν θα παρω καμια θεση υπερ καποιας πλευρας, διοτι κατι ΠΟΛΥ υποπτο υπαρχει στην ολη ιστορια γενικοτερα...
    Οταν υπαρχουν ΜΠΡΑΒΟΙ σε αμφιθεατρα σχολων, τοτε ξερεις οτι ΚΑΤΙ παιζει...

Οταν βλεπεις πορειες και ΚΑΘΕ φορα ολοι απο πριν μιλανε για τους "γνωστους αγνωστους" (αλλη μαλκια ορος αλλα τελοσπαντων) και ΚΑΘΕ φορα καποιοι τα σπανε ολα, σκεφτομαι: δεν μπορει ρε γμτ! Μια, δυο τρεις, ε καποια στιγμη ΔΕΝ θα τους μαντρωνανε;

Ειναι οι Χ φοιτητες που συλλαμβανουν απο τους γνωστους αγνωστους η οχι; Δεν ξερω, αλλα ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ οτι το θεμα ειναι πολυ πιο περιπλοκο...

Οταν στο Συνταγμα γινοταν χαμος, και ΟΛΟΙ ανεξαιρετως ηταν στην κυριως πορεια, και ξαφνικα βλεπεις ΔΥΟ τυπους που πανε επι τουτου στο φυλακιο του φρουρου για να βαλουν φωτια, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν τους εμποδιζει η ΕΣΤΩ να τους πιασει, τοτε αρχιζω να πιστευω οτι ολα αυτα ειναι υποκινουμενα....

Εχω τις υποψιες και τις γνωμες μου, αλλα ας μεινει εκει το θεμα... Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα και τις αποψεις του.
    Κατι σαπιο ειναι στο Βασιλειο της Μπανανιας....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    αντε γιατι η υπομονη εχει τα ορια της... ο καθενας εκ τους ασφαλους λεει οτι μπουρδα θελει!
    [/B][/QUOTE]

....και οταν δλδ τα ορια της ξεπεραστουν....τι θα γινει;....μαλλον τιποτα....
    ....χαλαρωσε και απολαυσε την "εκ του ασφαλους" δυνατοτητα του Η/Υ σου....και ασε τα καομπο'ι'λικια....

elbob

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γιωργη, αστο ρε συ, μην το σκαλιζεις, διοτι οσο πισω και να πας η σαπιλα και η βρωμα βασιλευε.

Πχ. στους απελευθερωτικους αγωνες το 1821 το ξερεις οτι η Εκκλησια ηταν αρχικα ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην επανασταση, και ειχε ταχθει με τους Τουρκους αγαδες;

Αξιοι χιλιες φορες τα παλικαρια τοτε που βγηκαν στα βουνα, αλλα εχω αρχισει πλεον να μην μπορω να πιστεψω τιποτα. Την ιστορια την γραφει ο νικητης ως γνωστον και ανεκαθεν την εγραφαν κατα το δοκουν.
    απο τη "σαπιλα και τη βρωμα" μπορεις απλα να αναγνωρίσεις τις θυσιες ηρωων για αγωνες για την ελευθέρια

εξαιτίας των ηρωών και των προσπαθειών τους σημερα υπάρχουμε .+_

μιλησα εγω την εκκλησιά? χεσμενη την εχω! (οχι τη πιστη...)

παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια.... αλλα περισσοτεροι οι ηρωες και τα κατορθώματα τους!

Δεν το συνηθίζω να γράφω ελληνικά στα ποστ μου εκ πεποιθήσεως αλλα θα το κάνω μόνο και μόνο για να μπορεί να το διαβάσει αυτό ο οποιοσδήποτε.

Ιντι και λοιποί με ανάλογη σκέψη....Καλά κάνετε και την έχετε.

Και εγώ έχω την δική μου άποψη...

Και η δική μου άποψη είναι πως και οι μεν (κάψτε τις σημαίες) και οι δε (πατρίς θρησκεία οικογένεια) είναι φαινόμενο τοπικό όσο αφορά την ελλάδα (και χώρες με αντίστοιχα εσωτερικά προβλήματα, π.χ. ΗΠΑ). Και αυτό το κατάλαβα απο τότε που παράτησα την ελλάδα έχωντας σιχαθεί την σύψη, το βύσμα, το κοννέ, την μαλακία που δέρνει τον μέσο έλληνα ( αναλογα με το τι ρούχα/κράνος/ρολόι κλπ, τι μηχανάκι καβαλάς, που μένεις οι άλλοι σε κρίνουν και σε κατακρίνουν)...Και εδώ στην βόρεια ευρώπη που είμαι τώρα, βλέπω ανθρώπους πού έχουν την πονηράδα του έλληνα, έχουν την σπιρτάδα του, αλλά δεν έχουν τον ωχαδερφισμό και τον χαζό ανταγωνισμό. Είναι ελεύθεροι στο μυαλό μόνο και μόνο γιατί απο μικροί μεγάλωσαν με την ιδέα "δεν έχει σημασία μόνο για εμένα, έχει σημασία για όλους"...

Και ναι να σου πω την αλήθεια, όσο έμενα στο ελλαδιστάν, και εγώ σαν και εσένα είμουν....και εννοώ ακραίος στις απόψεις...και φασαρία για την φασαρία αφού ως γνωστών όσο και να φωνάζουμε στο ελλαδιστάν, τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει...Και όταν ήρθα εδώ, κατάλαβα και γιατί ποτέ στο ελλαδιστάν ποτέ δεν θα συμβεί τίποτα...Γιατι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κλεισμένα σπίτι, λες και είναι ντροπή που τα κάναμε, γιατι τους μαθαίνουμε απο μικρά να μισούν πράγματα που είναι διαφορετικά απο αυτά (π.χ. ομοφυλόφυλους, μετανάστες κ.λ.π.), γιατί από μικρά τα βάζουμε στην πρίζα του ανταγωνισμού (γιατί ο γιωργάκης ποιο έξυπνος είναι, γιατί αντί να τους μαθαίνουμε την ιστορία μας για να μάθουνε από τα λάθη και να πάνε πιο μπροστά τα σωστά τα πωρόνουμε λες και όλοι καταγώμαστε από μία τρίχα από τα αρχίδια του Λεωνίδα...

Για αυτό το ελλαδιστάν θα μείνει ελλαδιστάν, οι δρόμοι πάντα χάλια, οι φόροι θα πηγαίνουν στις τσέπες μεγαλο-επιχειρηματιών, μεγάλο-αστών,μεγαλο-σκατιάδων γενικότερα και εμείς πάντα θα γκρινιάζουμε...και τα παιδιά των παιδιών μας το ίδιο....

Ξέρεις Ιντι, ποιο πρόσφατα στην Ιστορία της ψωροκώσταινας, μερικοί άνθρωποι αντιτάχθηκαν σε πατρίδα/ιδεώδη κλπ μόνο και μόνο για να μπορείς εσύ σήμερα να μπαίνεις στα φόρα, να γράφεις ότι γουστάρεις, μπορείς να σερφάρεις το νετ όπως εσύ θες (όχι όπως στην Κίνα π.χ.). Και τότε αυτοί όλοι ανακατεύτικαν με τα πίτουρα όπως έγραψες πιο πριν....Και μάλλον αυτοί οι άνρωποι είναι η γενιά που μεγάλωσε και εσένα και εμένα....Πάντως ούτε ο Παπαφλέσσας μας μεγάλωσε, ούτε ο Κολοκοτρώνης....Και εμείς δεν κυκλοφορούμε με σανδάλια η φουστανέλες ή άλογα....Έτσι δεν είναι;

Ξέρεις Ιντι, όπως εσύ έχεις περάσει πολλά για να λες αυτά που λες...το ίδιο και άλλοι...μερικοί έκαναν πολλές θυσίες για να μπορούν σήμερα να λένε αυτά που λένε, αντίθετα σε άποψη με αυτά που λες εσύ. Επειδή είναι ουτοπικά δεν είναι και μαλακίες απαραιτήτος...
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

....και οταν δλδ τα ορια της ξεπεραστουν....τι θα γινει;....μαλλον τιποτα....
    ....χαλαρωσε και απολαυσε την "εκ του ασφαλους" δυνατοτητα του Η/Υ σου....και ασε τα καομπο'ι'λικια....
    elbob [/B]

καουμπιιλικια? ο απογονος του Λεωνιδα ??? WTF :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εχω ανωτερα προτυπα φιλε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι Έλληνες δε πολεμάνε σαν ήρωες..
    ...οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες.
    Winston Churchill, 1941

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    .......

idi, είσαι λαθος.

@packo καλά τα λες. Ευτυχώς που έγραψες στα ελληνικά, γιατί με κουράζει να διαβάζω greeklish.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
    Δεν το συνηθίζω να γράφω ελληνικά στα ποστ μου εκ πεποιθήσεως αλλα θα το κάνω μόνο και μόνο για να μπορεί να το διαβάσει αυτό ο οποιοσδήποτε.

Ιντι και λοιποί με ανάλογη σκέψη....Καλά κάνετε και την έχετε.

Και εγώ έχω την δική μου άποψη...

Και η δική μου άποψη είναι πως και οι μεν (κάψτε τις σημαίες) και οι δε (πατρίς θρησκεία οικογένεια) είναι φαινόμενο τοπικό όσο αφορά την ελλάδα (και χώρες με αντίστοιχα εσωτερικά προβλήματα, π.χ. ΗΠΑ). Και αυτό το κατάλαβα απο τότε που παράτησα την ελλάδα έχωντας σιχαθεί την σύψη, το βύσμα, το κοννέ, την μαλακία που δέρνει τον μέσο έλληνα ( αναλογα με το τι ρούχα/κράνος/ρολόι κλπ, τι μηχανάκι καβαλάς, που μένεις οι άλλοι σε κρίνουν και σε κατακρίνουν)...Και εδώ στην βόρεια ευρώπη που είμαι τώρα, βλέπω ανθρώπους πού έχουν την πονηράδα του έλληνα, έχουν την σπιρτάδα του, αλλά δεν έχουν τον ωχαδερφισμό και τον χαζό ανταγωνισμό. Είναι ελεύθεροι στο μυαλό μόνο και μόνο γιατί απο μικροί μεγάλωσαν με την ιδέα "δεν έχει σημασία μόνο για εμένα, έχει σημασία για όλους"...

Και ναι να σου πω την αλήθεια, όσο έμενα στο ελλαδιστάν, και εγώ σαν και εσένα είμουν....και εννοώ ακραίος στις απόψεις...και φασαρία για την φασαρία αφού ως γνωστών όσο και να φωνάζουμε στο ελλαδιστάν, τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει...Και όταν ήρθα εδώ, κατάλαβα και γιατί ποτέ στο ελλαδιστάν ποτέ δεν θα συμβεί τίποτα...Γιατι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κλεισμένα σπίτι, λες και είναι ντροπή που τα κάναμε, γιατι τους μαθαίνουμε απο μικρά να μισούν πράγματα που είναι διαφορετικά απο αυτά (π.χ. ομοφυλόφυλους, μετανάστες κ.λ.π.), γιατί από μικρά τα βάζουμε στην πρίζα του ανταγωνισμού (γιατί ο γιωργάκης ποιο έξυπνος είναι, γιατί αντί να τους μαθαίνουμε την ιστορία μας για να μάθουνε από τα λάθη και να πάνε πιο μπροστά τα σωστά τα πωρόνουμε λες και όλοι καταγώμαστε από μία τρίχα από τα αρχίδια του Λεωνίδα...

Για αυτό το ελλαδιστάν θα μείνει ελλαδιστάν, οι δρόμοι πάντα χάλια, οι φόροι θα πηγαίνουν στις τσέπες μεγαλο-επιχειρηματιών, μεγάλο-αστών,μεγαλο-σκατιάδων γενικότερα και εμείς πάντα θα γκρινιάζουμε...και τα παιδιά των παιδιών μας το ίδιο....

Ξέρεις Ιντι, ποιο πρόσφατα στην Ιστορία της ψωροκώσταινας, μερικοί άνθρωποι αντιτάχθηκαν σε πατρίδα/ιδεώδη κλπ μόνο και μόνο για να μπορείς εσύ σήμερα να μπαίνεις στα φόρα, να γράφεις ότι γουστάρεις, μπορείς να σερφάρεις το νετ όπως εσύ θες (όχι όπως στην Κίνα π.χ.). Και τότε αυτοί όλοι ανακατεύτικαν με τα πίτουρα όπως έγραψες πιο πριν....Και μάλλον αυτοί οι άνρωποι είναι η γενιά που μεγάλωσε και εσένα και εμένα....Πάντως ούτε ο Παπαφλέσσας μας μεγάλωσε, ούτε ο Κολοκοτρώνης....Και εμείς δεν κυκλοφορούμε με σανδάλια η φουστανέλες ή άλογα....Έτσι δεν είναι;

Ξέρεις Ιντι, όπως εσύ έχεις περάσει πολλά για να λες αυτά που λες...το ίδιο και άλλοι...μερικοί έκαναν πολλές θυσίες για να μπορούν σήμερα να λένε αυτά που λένε, αντίθετα σε άποψη με αυτά που λες εσύ. Επειδή είναι ουτοπικά δεν είναι και μαλακίες απαραιτήτος...
    Μπλα μπλα θεωριες πολλες... ωρα να εχουμε να κατεβαζουμε σεντονια για απαντησεις με οτι να ναι

Αυτα που λες, γιατι ειναι απαντηση σε αυτα που γραφω εγω?

Ο ανθρωπος μιλισε για "στρατους" και την αναγκαιότητα τους.. (ασχετο με το θεμα των φοιτητικών διαδηλώσεων)

Μιλαμε για μεθοδευμένη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών που νομιζουν οτι με την συνεχη αναφορα στα περιστατικα της αντυνομικης βιας ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ... (YEAH RIGHT )

...εγω απάντησα γιατι δε γινετε να ζουμε στην ουτοπία της μη υπαρξης τους.. και γιατι πρεπει να υπαρχει στρατος και γιατι δε μπορει ποτε να γινει η κατάσταση οπως την ονειρεύεται (χωρις συνορα κτλ)

Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα γραφει η ιστορια

Απο κει και περα μπορεις να αναλυσεις ενα εκατομυριο αλλες θεωριες που δεν εχουν σχεση με τοι αντικείμενο μας...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας αν άκουγαν αυτές τις αντιλήψεις που έχουν μερικοί για την πατρίδα μας και έχουν το θράσσος και καίνε σημαίες και βανδαλίζουν τις περιουσίες του καθενός. Το σίγουρο είναι οτι σήμερα τρίζουν τα κόκαλά τους. Δεν αναφέρομαι σε θρησκεία (αν και θα έπρεπε) λέω μόνο για την ταλαίπωρη και χιλιοματωμένη Ελλάδα μας και τα ιδεώδη. Χωρίς την πατρίδα κανένας δεν μπορεί να υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ. Δεν θέλει πολύ σκέψη..... αν δεν είμαστε σήμερα Ελλάδα μάλλον θα είμασταν Τουρκία με ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ που συνεπάγεται αυτό σε ανθρώπινα δικαιώματα κλπ κλπ. Ας μάθουμε να εκτιμάμε να σεβόμαστε και να υπερασπιζόμαστε σωστά επιτέλους αυτά που έχουν με τόσο αίμα κερδίσει οι προγόνοι μας γιατι οπως παμε οδεύουμε προς την αυτοκαταστροφή μας.

Ποιος μπορεί να πει οτι μέσα στους 50 οι 10 τουλάχιστον δεν τα σπάγανε και δεν ήταν όντως παράνομοι. Πως θα μπορέσει η αστυνομία μέσα στο "χάος" που δημιουργείται ή που δημιουργεί η ίδια (δεν αντιλέγω οτι δεν κάνει τη δουλειά της όπως θα έπρεπε πολλές φορές, όχι όμως πάντα) να εντοπίσει και να συλάβει μόνο αυτούς τους 10? Είναι σίγουρα άδικο να πιαστούν να ταλαιπωρηθούν και πόσο μάλλον να διακαστούν αθώοι αλλά πρέπει να προσέχουν και οι αθώοι που βρίσκονται. Το να οδηγάς μοτοσυκλέτα έχει ένα παραπάνω ρίσκο από το να ογηγάς αυτοκίνητο το να οδηγάς μοτοσυκλέτα και να βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιον που κάνει σούζες και ακροβατικά έχει ακόμη μεγαλύτερο γιατι μπορεί η συμπεριφορά του να αποβεί μοιραία και σε εσένα, δεν έιναι λοιπόν σωστό να απομακρυνθείς από αυτόν? Παρομοίως το να πηγαίνεις σε συλλάλητήρια έχει περισσότερο ρίσκο από το να κάθεσαι σπίτι σου, το να είσαι σε συλαλητήριο δίπλα από αυτούς που τα σπάνε είναι πολύ επικίνδυνο γιαυτο καλό είναι να απομακρύνεσαι από αυτούς αλλιώς μπορεί να σε πάρει και εσένα η μπάλα.

Προς αποφυγή περηξηγήσεων δεν είμαι ενάντια των διαδηλώσεων όπως φυσικά και της οδήγησης μηχανής

Προσωπικό συμπέρασμα... καθένας ας γίνει υπεύθυνος των πράξεών του μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Μπλα μπλα θεωριες πολλες... ωρα να εχουμε να κατεβαζουμε σεντονια για απαντησεις με οτι να ναι

Αυτα που λες, γιατι ειναι απαντηση σε αυτα που γραφω εγω?

Ο ανθρωπος μιλισε για "στρατους" και την αναγκαιοτητα τους..

...και απαντησα γιατι δε γινετε να ζουμε στην ουτοπία της μη υπαρξης τους.. και γιατι πρεπει να υπαρχει στρατος και γιατι δε μπορει ποτε να γινει η κατάσταση οπως την ονειρεύεται (χωρις συνορα κτλ)

Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα γραφει η ιστορια

Απο κει και περα μπορεις να αναλυσεις ενα ακατομυριο αλλες θεωριες που δεν εχουν σχεση με τοι αντικείμενο μας...
    Oh well...Epi tis eukairias, edo, ekana ena geniko sxolio gia auta pou eida na grafeis kai se allo post, sxetika me narkomaneis klp....

Tora, sxetika me tous stratous, an eixame sosti paidia (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo), i esto an megaloname ta pedia mas (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo) sosta...oute stratoi tha xreiazotan...oute mpatsoi oute tipota...

Kai auto to vlepeis edo stin voreia evropi, pou epeidi akrivos oi anthropoi einai megalomenoi me ena teleios diaforetiko tropo, toulaxiston oso afora tous stratous tous sintiroun os simvatiki ipoxreosi sto NATO, kai oso afora tin astinomiki epitirisi, para to gegonos oti einai diakritiki kai se mikrotera epipeda apo tin ellada, i egklimatikotita einai safos idia i kata periptoseis kai mikroteri...

And thats a fact...Oxi theoria kai blah blah idi...To gegonos oti den ta exeis zisei kai den ta ksereis den simainei pos den iparxoun...

I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας αν άκουγαν αυτές τις αντιλήψεις που έχουν μερικοί για την πατρίδα μας και έχουν το θράσσος και καίνε σημαίες και βανδαλίζουν τις περιουσίες του καθενός. Το σίγουρο είναι οτι σήμερα τρίζουν τα κόκαλά τους.
    Τι θα έλεγαν;

Χμμμ... να ένα πρόχειρο που μου έρχεται στο νου.

Μετά την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους (1831), πήγαν αρκετοί αγωνιστές (όχι οι της "πρωτης γραμμής" και διάσημοι αλλα οι "δεύτεροι") στον αδελφό του Ιωάννη Καποδίστρια, τον Βάρρο και του ζήτησαν οικονομική ενίσχυση.
    Να σημειωθεί οτι οι πιο πολλοί από αυτους ήταν πένητες, είχαν χάσει τις περιουσίες τους ή τα έιχαν δώσει όλα στον αγώνα...

Η απάντηση που έλαβαν:

"Σύρατε και διακονέψτε"

Να γίνουν ζητιάνοι τους προέτρψε το -ανεπίσημο - νούμερο 2 του νεοσύστατου κράτους....

Αυτό για να μην εξιδανικεύουμε κάποια πράγματα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας......

Anarotiountai ti skata kanoume emeis oi apogonoi tous me ola auta pou polemisan gia na exoume...kai trizoun ta kokkala tous..
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Σελίδα 2 από 36 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF