Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Afton ton Fousti ton Nikopolidi

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Λεει ειχε υψωθει και πανο "πρωτευουσα της Ελλαδας η Κωνσταντινουπολη".
    χαχα ελεος ρε παιδια να συνελθουμε λιγο..φιλαθλοι ηταν αυτοι ή χρυσαυγιτες? τετοιες ιδεες ευτυχως ειναι "σχετικα" ακινδυνες :o
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    εγω ο μ@λ@κ@ς φταιω που επαιξα στο στοιχημα χ ημιχρονο χ τελικο.....

ειλικρινα ηθελα να βαλω 2 τελικο αλλα οσο να ναι δε μου πηγαινε η καρδια....

Δεν καταλάβατε τίποτα...απλά οι άνθρωποι του Θεού,μετά το πρώτο γκολ,φοβήθηκαν μήπως τους πουν εθνικιστές (βλ. σχολικά βιβλία κτλ...):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγώ τον γουστάρω γενικά τον Νικοπολίδη,αλλα χθές ήταν σαν να είχε πιεί 20 .
    οτι πήγαινε μέσα έγραφε.έχει μεγάλο μερίδιο για την ήττα αφου τα σουτάκια ήταν χαλαρά και στο κέντρο της εστίας.
    Απο εκεί και πέρα δεν νιώθω ντροπή τόσο για τους παίχτες όσο για τους φιλάθλους αφου αν αναλογιστούμε οτι οι φάσεις του ματς θα μεταδοθούν σε διάφορες χώρες,αυτοι που ήταν στο
    γηπεδο χθές εκπροπωπούν τους Ελληνες φιλάθλους και αυτο που βγαίνει προς τα έξω ειναι οτι
    μισούμε τους Τούρκους και δεν ξέρουμε να χάνουμε.
    Αλλα τι περιμένεις όταν στα παιχνίδια τις Εθνικής μαζεύονται στο ενα πέταλο χρυσαυγήτες
    αυτά ειναι τα αποτελέσματα.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    ενω οι τουρκοι μας ειχαν φερθει πολυ καλα οταν ειχαμε παει στην τουρκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    ενω οι τουρκοι μας ειχαν φερθει πολυ καλα οταν ειχαμε παει στην τουρκια

σίγουρα δεν μας είχαν φερθεί καλά αλλα ευτυχώς χθές ειχαμε την ευκαιρία
    να τους δείξουμε για αλλη μια φορά οτι και εμείς ειμαστε το ίδιο με αυτούς

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    τουλαχιστον τα 3 τα ρουυυυυυυυυυφιξε ο Αντωνακης

με τις υγιες του!!! οι πατριωτες γι'αυτο πεταγανε κονταρια(και γαμω τις χρησης εχει τελικα μια σημαια:rotflmao: ) για να τα κανει καλαμακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Αλλα τι περιμένεις όταν στα παιχνίδια τις Εθνικής μαζεύονται στο ενα πέταλο χρυσαυγήτες
    αυτά ειναι τα αποτελέσματα.

οταν βλεπεις καραγκιοζηδες ντυμενους σαν τον Κολοκοτρωνη και πανό "εν τουτο ...νικα(αν και κατι αλλο μου'ρχετε να γραψω)" και ενα γηπεδο γεματο στοχους...............

παντως ο αγωνας ειχε και γαμω τα γελια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Εγω πιστευω δε τρεχη τιποτα...!!! :ZZZ:
    απλα επαιξε μια ομαδα παλιων (και ματσωμενων) παιχτων, με μια ομαδα νεων (και πεινασμενων) για διακριση...

οποιος ειδε και το Νορβηγια-Βοσνια καταλαβε...!!!

........

εστω τους "300"...

...... :a12:
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

Παλαιό μέλος
    Όπως πάντα μετά από κάθε αποτυχία, βγαίνουν οι προπονητές της κερκίδες και του καναπέ να κράξουν... που συνήθως είναι οι ίδιοι που αποθεώνουν όταν έρχονταν οι επιτυχίες, που πέρναν τα αεροπλάνα για πορτογαλία και αλλού, που βγαίναν στο δρόμο να πανηγυρίσουν κλπ κλπ.

Πραγματικά η χθεσινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη, αλλά συμβαίνουν και αυτά στον αθλητισμό. Όπως στην Πορτογαλία είμασταν καλοί να έπαιξε ρόλο και συνδυασμός συγκυριών για το αποτέλεσμα, έτσι χθες είμασταν κακοί (για ήττα), λειτούργησαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και φτάσαμε στην τεσσάρα (αντί ίσως 1-2 που είπαν κι άλλοι).

Από κει και πέρα αυτό που με στεναχώρησε είναι όσα έγιναν εκτός γηπέδου και διασύρουν τη χώρα διεθνώς. Η επιτυχία όπως και η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα η επιτυχία της Πορτογαλίας ήταν και συγκυριακή, δεν γίναμε ομαδάρα και ποδοσφαιρική σχολή μέσα σε ένα μήνα, και αυτό φαίνεται ότι πρώτα δεν το χώνεψαν οι οπαδοί. Οι παίκτες, προπονητές και λοιποί εμπλεκόμενοι δεν ήταν αθέμητο μετά την επιτυχία να επιδιώξουν να κάνουν καλύτερα συμβόλαια και καριέρα, όπως ο κάθε εργαζόμενος.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα αλλά βασικά βαριέμαι, προτιμώ να διαβάζω και να γράφω για μηχανές και άλλα ενδιαφέροντα μου παρά για οπαδιλίκι και αφιόνια. Ας σοβαρευτούν εύχομαι μερικοί ώστε να μην επαναληθφούν τέτοια έκτροπα και αλητίες.

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ναι... ο κυρ Αντώνης φταίει για όλα! Όλη η υπόλοιπη ομάδα... σάρωνε!!! Δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω ως καλύτερο παίκτη.
    Κλασσικά ρε παιδί μου... αμέσως όλοι ψάχνουμε να βρούμε έναν φταίχτη. Αυτός έφταιγε! Λες και δεν μας έχει σώσει αλλού ο άνθρωπος. Ούτε τις ομάδες στις οποίες παίζει.
    Εγώ λέω να βάλουμε προπονητή τον Γιακουμάτο. Το είπε ο άνθρωπος:
    Τα καπή που έβαλε ένας Γερμανός κάποιος Γερμανός να παίξουν!!!!!!!
    Αν έτσι νιώθουμε καλύτερα οκ... ας βρούμε έναν να του τα φορτώσουμε.

Διαβάστε και την παραπάνω απαντησή μου ολόκληρη και οχι οτι θέλετε μόνο.Είπα οτι δεν παίξαμε καλά και έπρεπε να χάσουμε(αν και αν η πόρνη η μπάλα είχε μπει στο πρώτο δοκάρι ή ο Κυργιάκος δεν έκανε σουτ αντάξιο του Καπετάνου και είχαμε ισοφαρίσει....).

Ο Νικοπολίδης ευθύνεται για το μέγεθος και την ξεφτίλα της ήττας.ότι σουτ και να κάνανε μέσα πήγαινε.

Όσο για την άμυνα στο 4ο γκολ...τι σου φταίει ο Δελλας και ο Κυργιάκος που είναι 1,90 και τους τρίπλαρε ο ζουμπάς ο Τούρκος?Ο Ρεχάγκελ φταίει που έβαλε δυο ψηλά σεντερ μπακ.Βάλε ενα ψηλό να κόβει τις κεφαλιές και ένα κοντό και γρήγορο να μαρκάρει χαμηλά στο ένας με έναν.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    σίγουρα δεν μας είχαν φερθεί καλά αλλα ευτυχώς χθές ειχαμε την ευκαιρία
    να τους δείξουμε για αλλη μια φορά οτι και εμείς ειμαστε το ίδιο με αυτούς
    τι σε κανει να πιστευεις οτι εμεις ειμαστε ανωτερος λαος απο τους αλλους?

μ@λ@κες εχουν και οι ελληνες και οι τουρκοι και οι αλβανοι και ολες οι χωρες,οπως και καλους ανθρωπους!(οχι οτι ειμαι υπερ αυτων των πραξεων)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    τι σε κανει να πιστευεις οτι εμεις ειμαστε ανωτερος λαος απο τους αλλους?

μ@λ@κες εχουν και οι ελληνες και οι τουρκοι και οι αλβανοι και ολες οι χωρες,οπως και καλους ανθρωπους!(οχι οτι ειμαι υπερ αυτων των πραξεων)
    Δεν με κάνει κάτι να πιστεύω οτι είμαστε ανώτεροι απο αυτούς.

ισα ισα πιστεύω οτι ο λόγος που μας κάνει να είμαστε σε κόντρα με αυτούς τους λαούς που ανέφερες
    ειναι οτι είμαστε ακριβώς ιδιοί.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καλα δε το πηρα χαμπαρι οτι παιζαμε ενας εναντιων 11 ..... μα που το ειχα το μυαλο μου?

ολοι παιξαν τελεια και μονο ο νικοπολιδης εφταιγε

καλα...............
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καλα δε το πηρα χαμπαρι οτι παιζαμε ενας εναντιων 11 ..... μα που το ειχα το μυαλο μου?

ολοι παιξαν τελεια και μονο ο νικοπολιδης εφταιγε

καλα...............
    Καλά τι να πω.Μερικοι έχετε το μυαλό πεντάχρονου.Αν βαριέστε να διαβάσετε ολόκληρα τα ποστ μην απαντάτε και λέτε παπαριές.Μόλις 2 ποστ πάνω απο σένα έγραψα οτι παίξαμε χάλια και η Τουρκία άξιζε τη νίκη.Ο Νικοπολίδης ευθύνεται για το μέγεθος της ήττας.

Και μετα εσυ.........
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia ton NLS
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 23:12
  2. Ela na piasoume ton motosako!!!!