Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Γιατι δεν ειναι δωρακια αυτα.
Συμβουλες φωτογραφισης με θεμα τη μοτοσυκλεττα-Ixnilatis
όπως λέει και το άσμα: είσαι Θεόςκαλοκαιρινός
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Γιατι δεν ειναι δωρακια αυτα.
Συμβουλες φωτογραφισης με θεμα τη μοτοσυκλεττα-Ixnilatis
όπως λέει και το άσμα: είσαι Θεόςκαλοκαιρινός
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο με τη συνεχή ενασχόληση θα μάθεις και τις λειτουργίες της μηχανής και θα εξασκηθεί το μάτι σου στο "καδράρισμα". Αρχικά διάβασε τις οδηγίες χρήσης της συγκεκριμένης μηχανής. Δεύτερο βήμα, βρες ένα δικό σου με μεγάλη υπομονή (π.χ. την κοπέλα σου) και άρχισε να βγάζεις άπειρες φωτογραφίες. Τρίτο βήμα, βγιες έξω και φωτογράφιζε ότι σου κάνει εντύπωση. Το 99% από αυτές τις φωτογραφίες που θα τραβήξεις θα της σβήσεις αμέσως γιατί θα είναι μάπα... θα υπάρξουν όμως και μία - δύο που θα σε κάνουν υπερήφανο. Παλιά που είχαμε φιλμάτες μηχανές λέγαμε ότι αν σε ένα 36άρι φίλ είχαμε μία ή δύο καλές ή σχεδόν καλές φωτογραφίες, τότε είμαστε μεγάλοι φωτογράφοι.
Αρχικά βάλε τη μηχανή σου στη λειτουργία "προτεραιότητα διαφράγματος" (Av για τις Canon), επέλεξε το διάφραγμα 5,6 και δοκίμασε το ταλέντο σου. Ένα από τα καλύτερα site είναι το www.usefilm.com .
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
μου έκαναν δώρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (canon eos350D) η οποία είναι κάτι
παραπάνω απο μία απλή φωτ. μηχανή.
Επειδή εχω μπεί ήδη στο tripακι αλλα δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις περι φωτογραφίας,
θα ήθελα οποιος ξέρει να μου προτείνει site ή βιβλία που θα με βοηθήσουν να δουλεύω σωστά
το διάφραγμα,την ταχύτητα κλείστρου,τις αποχρώσεις του λευκού και γενικά πράγματα τα οποία
θα με βοηθήσουν να αξιοποιήσω τις δυνατότητες τις μηχανής.
DPGR