Καλώς, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είπα ότι είμαι και ο λιγότερο παρεξηγησιάρης άθρωπας στο κόσμο -ούτε αυτός με τη περισσότερη υπομονή.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Που την ειδες την προσωπικη επιθεση ρε φιλε ??Εσυ με κανεις θεμα στις διαμαχες εγω σου κανω επιθεση ??
1) Στο εχω ξαναπει οτι πολλες φορες μεταφερεις λαθος αυτα που διαβαζεις ( κατα την γνωμη μου λογικο καθως επιμενω οτι η πραξη απο την θεωρια σου απεχει αρκετα ) ....![]()
2) Μετανιωσα και δεν θα σου δωσω το μηχανακι μου να κανεις εντο γιατι οπως παραδεχεσε και παραπανω πιθανος θα φας την τουμπα σου λογο ηλιθιοτητας και θα εχω και το κριμα στο λαιμο μου ( και οχι τιποτε αλλο, οτι εχω φορεσει καινουργια εξατμιση ) !!!
3) Επειδη νομιζω οτι κουρασαμε με το ολο θεμα αν δεν θες αντιλογο σε αυτα που δημοσιευεις τοτε ποσταρετα σε οποια ατομα γουσταρεις με πμ να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο σε αντιθετη περιπτωση μην ζητας ευθυνες . Πιστευω οτι ο καθενας μπορει να κρινει του καθενος τα γραφομενα χωρις ιδιαιτερα tread στις διαμαχες!!![]()
![]()
![]()
(όσο γι' αυτά που είπα για τη μηχανή σου τα παίρνω πίσω, είδα την εξάτμιση και το τίτλο μόνο και νόμισα ότι έχεις κάνα θηρίο SM, και τώρα μόλις το προφίλ, πάνω στα νεύρα μου σίγουρα τα παραλέω).
Άν νομίζεις όμως ότι όποιος ποστάρει θεωρητικά πράγματα και επειδή δε τον ξέρεις, αυτομάτως αυτά που λέει δεν ισχύουν, αυτό μπορεί να ισχύει και για όλους τους συμφορουμίτες σου (που μπορεί και λόγω δουλειάς) να μην έχουν χρόνο να γνωρίζονται μεταξύ τους.
Για να καταλάβεις τι εννοώ, με τη λογική σου, όλο το φόρουμ Οδήγηση & Τεχνικές είναι παντελώς άκυρο για μένα, επειδή δε ξέρω προσωπικά κανέναν από σας...
Και ναί, το έχω ξαναπεί, για να μην υπάρχουν 5-6 σελίδες με διαμάχες (που παίζει να φταίω κι εγώ) σε τόπικ που κάποιος αρπάζεται με κάτι που λέω, απαντάω στις διαμάχες και τελειώνει το παραμύθι για κείνο το topic, τον αντίλογο τον αντέχω, τις μπηχτές όχι και πολύ, και παίρνουν αμπάριζα και οι βιαστικοί και οι σπαμαροφονιάδες (ναί κι εγώ λέει ο ένας, μλκίες λες λέει ο άλλος), και η συζήτηση ιππεύεται.
(μπάς θέλει εξαέρωση για να κάνει έντο η μηχανή σου όμως; κοίταξέ το..) :rotflmao:
![]()