Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: stoubi

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Που την ειδες την προσωπικη επιθεση ρε φιλε ?? Εσυ με κανεις θεμα στις διαμαχες εγω σου κανω επιθεση ??

1) Στο εχω ξαναπει οτι πολλες φορες μεταφερεις λαθος αυτα που διαβαζεις ( κατα την γνωμη μου λογικο καθως επιμενω οτι η πραξη απο την θεωρια σου απεχει αρκετα ) ....

2) Μετανιωσα και δεν θα σου δωσω το μηχανακι μου να κανεις εντο γιατι οπως παραδεχεσε και παραπανω πιθανος θα φας την τουμπα σου λογο ηλιθιοτητας και θα εχω και το κριμα στο λαιμο μου ( και οχι τιποτε αλλο, οτι εχω φορεσει καινουργια εξατμιση ) !!!

3) Επειδη νομιζω οτι κουρασαμε με το ολο θεμα αν δεν θες αντιλογο σε αυτα που δημοσιευεις τοτε ποσταρετα σε οποια ατομα γουσταρεις με πμ να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο σε αντιθετη περιπτωση μην ζητας ευθυνες . Πιστευω οτι ο καθενας μπορει να κρινει του καθενος τα γραφομενα χωρις ιδιαιτερα tread στις διαμαχες!!

Καλώς, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είπα ότι είμαι και ο λιγότερο παρεξηγησιάρης άθρωπας στο κόσμο -ούτε αυτός με τη περισσότερη υπομονή.

(όσο γι' αυτά που είπα για τη μηχανή σου τα παίρνω πίσω, είδα την εξάτμιση και το τίτλο μόνο και νόμισα ότι έχεις κάνα θηρίο SM, και τώρα μόλις το προφίλ, πάνω στα νεύρα μου σίγουρα τα παραλέω).

Άν νομίζεις όμως ότι όποιος ποστάρει θεωρητικά πράγματα και επειδή δε τον ξέρεις, αυτομάτως αυτά που λέει δεν ισχύουν, αυτό μπορεί να ισχύει και για όλους τους συμφορουμίτες σου (που μπορεί και λόγω δουλειάς) να μην έχουν χρόνο να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, με τη λογική σου, όλο το φόρουμ Οδήγηση & Τεχνικές είναι παντελώς άκυρο για μένα, επειδή δε ξέρω προσωπικά κανέναν από σας...

Και ναί, το έχω ξαναπεί, για να μην υπάρχουν 5-6 σελίδες με διαμάχες (που παίζει να φταίω κι εγώ) σε τόπικ που κάποιος αρπάζεται με κάτι που λέω, απαντάω στις διαμάχες και τελειώνει το παραμύθι για κείνο το topic, τον αντίλογο τον αντέχω, τις μπηχτές όχι και πολύ, και παίρνουν αμπάριζα και οι βιαστικοί και οι σπαμαροφονιάδες (ναί κι εγώ λέει ο ένας, μλκίες λες λέει ο άλλος), και η συζήτηση ιππεύεται.

(μπάς θέλει εξαέρωση για να κάνει έντο η μηχανή σου όμως; κοίταξέ το..) :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μάλισταααα ...

Η όλη φασαρία έγινε για να σΕ πούμε "Με γειες" ???
    Ευχαριστω βρε Αντωνη !!! http://www.moto.gr/forums/showthread...0&pagenumber=9

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Μάλισταααα ...

Η όλη φασαρία έγινε για να σΕ πούμε "Με γειες" ???

Astona re molis diavasa parapano "Exo vali kai kanourgia eksatmisi" leo.... ton pousti kidia me ksena koliva paei na kanei (kiriolektika leme)

re stou thimisou thn epomenh fora pou tha sou vazo mpenzina se S.E.X. na mhn ksexaso to stoupi re

fonas dixronon leei x x ax ax xa xa xa xa xa ax a ax xa xa ax ax ax xa xa xa

ela na kaneis mia volta sthn pista me to "test kposeos" kai meta se vlepo kato apo to peykaki na exeis petaksei ta eduradika kai na pezeis "thanasi" me ton vromopoulo ton "den paei to mixanaki mou giati den eikai kala vidomeni h tetarth vida sto mrostino nyxi"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Astona re molis diavasa parapano "Exo vali kai kanourgia eksatmisi" leo.... ton pousti kidia me ksena koliva paei na kanei (kiriolektika leme)

re stou thimisou thn epomenh fora pou tha sou vazo mpenzina se S.E.X. na mhn ksexaso to stoupi re

fonas dixronon leei x x ax ax xa xa xa xa xa ax a ax xa xa ax ax ax xa xa xa

ela na kaneis mia volta sthn pista me to "test kposeos" kai meta se vlepo kato apo to peykaki na exeis petaksei ta eduradika kai na pezeis "thanasi" me ton vromopoulo ton "den paei to mixanaki mou giati den eikai kala vidomeni h tetarth vida sto mrostino nyxi"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατι ??? Ειχες την εντυπωση οτι θα εδινα το δικο μου ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    me ton vromopoulo ton "den paei to mixanaki mou giati den eikai kala vidomeni h tetarth vida sto mrostino nyxi"
    Malaka Broo, pnigika me ton kafe !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Malaka Broo, pnigika me ton kafe !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρίχτο στο τσάι

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Stoubi
    από arxaios στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 23:28