P A R K I N G !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
P A R K I N G !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Αγαπητη Νεφελη
Σκεφτεσαι μηπως να ανοιξεις κανενα;
Keep on rocking in a free world !!!
ti egine re nefeli aporo kai go mazi me ton boxer an exeis kati tetoio sto myalo soytha gino o pio taktikos soy pelatis akoygontai yperoxa ola ayta dose pio polles details nefeli ypaxei periptosi na vroyme enan tetoio xoro ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
yg1g@#$%%^ni athina se paratao ayrio ta leme apo september
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
Θα συμφωνήσω απόλυτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
λοιπόν έχουμε και λέμε....
![]()
![]()
![]()
αφού είναι σχετική η σπουδή (αρχιτεκτονική) που ακολουθώ και σχετικό το πάθος που σιγά σιγά άρχισα να αποχτώ (μοτοσυκλετες)... γιατί όχι;... φυσικά μ'όλες αυτές τις προδιαγραφές και την διάσταση που του δώσαμε απαιτείται γερό κεφάλαιο... χεχεχε.... τι λέτε και για καραόκι... 1 φορά την βδομάδα με ζωντανή μουσική απο κιθαρίστα;![]()
a: sou'pa min odigeis an exeis piei koita twra pou piges kai karfwthikes..
b: den ftaiw egw ftaiei to synthima "fytepse ki esy ena dentro"
Τι θα έλεγες, αν τα κάγκελα, είναι φτιαγμένα από μέρη μοτοσυκλέτας (γρανάζια, εκκεντροφόρους και λοιπά), και τα ποτά να έχουν ονόματα όπως rolling burnout, burnout, rolling endo, endo, wheelie κ.λ.πΑρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli-
αφού είναι σχετική η σπουδή (αρχιτεκτονική) που ακολουθώ και σχετικό το πάθος που σιγά σιγά άρχισα να αποχτώ (μοτοσυκλετες)... γιατί όχι;... φυσικά μ'όλες αυτές τις προδιαγραφές και την διάσταση που του δώσαμε απαιτείται γερό κεφάλαιο... χεχεχε.... τι λέτε και για καραόκι... 1 φορά την βδομάδα με ζωντανή μουσική απο κιθαρίστα;![]()
Από μουσική κλασσικές ροκιές κ.λ.π
Α και κάτι ακόμα. Για τις live κιθάρες, έχω να προτείνω...............ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑ! (Χωρίς τις περούκες)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκ@τά, λουκούμια δε θα γίνουν
Eίπε ο Μητσάρας και τράβηξε τζούρα απο το φραπέ
Nαι, ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ora_Nihil
Τι θα έλεγες, αν τα κάγκελα, είναι φτιαγμένα από μέρη μοτοσυκλέτας (γρανάζια, εκκεντροφόρους και λοιπά), και τα ποτά να έχουν ονόματα όπως rolling burnout, burnout, rolling endo, endo, wheelie κ.λ.π
"Εγώ θα πάρω ένα σφηνάκi σάρτα!"
![]()
![]()
![]()
Σάρτα??? τι ν τούτο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Nαι, ναι!
"Εγώ θα πάρω ένα σφηνάκi σάρτα!"
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν ξέρεις βρε αδαή τι σημαίνει σάρτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Σάρτα??? τι ν τούτο ?
άντε καληνύχτα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
periklisk,
ΠΕΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ:ZZZ:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
οχι ρε δε ξέρω σταδιαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Δεν ξέρεις βρε αδαή τι σημαίνει σάρτα;
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Τώρα που έμαθες πως νιώθεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
οχι ρε δε ξέρω σταδιαλα
Χρησιμοποιείται ως εξής:
"έφαγα μια σάρτα μαλάκα χτες, τι να σου λέω!"
![]()
![]()
![]()
ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ !!!!!
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Βλεπω το GSXR 1000 στον υπνο μου και οτι κατακτω το Παγκοσμιο Πρωταθλημα ( λεμε τωρα.... )