Ε τοτε παρε bandit να γουσταρεις ρε
Το tdm850 ήταν το πρώτο μηχανάκι που πήρα...
Στη δική μου περίπτωση ήμουν 25 χρονών και το 850 έχει απαράδεκτο κβ (ειδικά
σε σχέση με το 900, που έχω τώρα, είναι ασήκωτο!!!)
Αυτό που συναίβει σε εμένα ήταν ότι 3 περίπου μήνες μετά έκανα ένα ταξιδάκι 2500χλμ
και μέχρι να γυρίσω την είχα συνηθίσει αρκετά (όχι ότι είχα μάθει και να οδηγώ σωστά βέβαια).
Όπως είπαν σχεδόν όλοι πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με το γκάζι!!!
Εντάξει, δεν είναι και γρήγορη μοτο συγκριτικά με άλλες...αλλά ειδικά αν πρόκειτε για
πρώτη μηχανή, πίστεψέ με...είναι ΠΟΛΥ γρήγορη!!!
Κατά τα άλλα είναι πολύ τίμιο μηχανάκι...τα κάνει όλα (στο βαθμό που μπορεί)
και αν το αποφασίσεις θα τη χαρείς πολύ!!!
Να σου τονίσω κράνος-μπουφάν-μπότες (τουλάχιστον) θα πρέπει να υπολογίσεις
την αξία τους και να την προσθέσεις στην τιμή της μηχανής...αν δεν τα πάρεις πιο πριν!!!
Αν τελικά το πάρεις, θα σου πρότεινα ("επέβαλα"!) αν δεν κλείσεις χρόνο στη σέλα της
να "πιέζεις" συνειδητά τον εαυτό σου ότι ΔΕΝ το "έχεις" το μηχανάκι (μην το ανοίγεις)
γιατί θα βρεθείς προ απροόπτου! όσο "άνετα" και να νιώθεις...
Κανονικά θα σου πρότεινα να το πάρεις (δεν είδα και την ηλικία σου γμτ) αλλά
δε θα το κάνω γιατί δε σε ξέρω και δε μπορώ να ξέρω τί κάνεις με το δεξί σου χέρι...
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
einai ligo dyskolo to TDM gia prwth mhxanh aderfe,einei ligo periergo odhgika.8a proteina na pareis ena metaxeirismeno transalp 650 gia arxh pou einai poly hpio kai eykolo mhxanaki.krata to kana xrono kai meta vlepeis.Eksalou an to pareis metaxeirismeno de 8a xaseis sxedon tipota apo xrhmata gia ena xrono,ante na to pareis peripou 4500 kai ton epomeno xrono na to poulhseis 4200,siga ta lefta.Kai thn epomenh xronia to dineis kai pairneis oti goustareis.Gnwmh mou,Kalo pasxa na exoume kai kala xiliometraΑρχικά δημιουργήθηκε από golfos
ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΗΣ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΠΟΡς ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ. ΝΑ ΠΑΡς ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDM