Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ......
    Μεγαλη Τεταρτη 2002 Suzuki Fx125 Αθηνα-Ναυπλιο απο επαρχιακο.
    Φοβερα συναισθηματα, οταν ειχα φτασει στο Αργος φωναζα μεσα απο το κρανος.
    Επιστροφη στις 4:15 αφιξη Αθηνα(Κολωνακι) ,γιατι δουλευα στις 18:30 ακριβως
    Του ηπια το αιμα, οπου κατηφοριζε η Εθνικη το κοντερ ανεβαζε στα 160 και μετα η βελονα επαιρνε αναποδες
    Στις ευθειες 120-130 σταθερα, και αμα ανηφοριζε δεν επεφτε κατω απο τα 110, α ρε αθανατο παπι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Με ένα HONDA XLR 200 Πειραιάς-Σαμοθράκη εννοείται οδικώς μέχρι Αλεξανδρούπολη.Εποχή καλοκαίρι 1988.Ετών 23..Αλλα χρόνια άλλες τρέλες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Α8ηνα -Χαλκιδα με ΑΧ πριν κανα 6μηνο...
    Γουσταρα τοσο πολυ που ουτε αγχος ουτε αερας ουτε τιποτα δε με χαλασε...(απλα το χερι μου κουλα8ηκε λιγο...)
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το 2002 αν θυμάμαι καλά....τότε με τη σύνοδο Κορυφής ....μάλλον 2002 πρέπει να ήταν....
    και φυσικά με την πρώτη αλλά και τωρινή μου μηχανή zzr 400 ....
    οι εντυπώσεις ανάμικτες....ενώ πίστευα οτι θα μου άρεσε πολύ η Εθνική....αντιλήφθηκα πόσο βαρετό ειναι το ταξίδι στην Εθνική Οδό....ειδικά σε τμήματα όπως Θήβα, Λάρισα, Κατερινη...
    μονο καλό σημείο τα Τέμπη και οι στροφούλες στον Πλαταμώνα....

επειδή ήμουν δικάβαλο δεν μπορούσα να αναπτύξω σημαντικές ταχύτητες ...θυμάμαι ότι όταν έβρισκα κάποια μηχανή στο δρόμο, πηγαίναμε μερικά χιλιόμετρα μαζί....ένιωθες σαν να είσαι παρέα με τον άλλον παρότι δεν τον γνώριζες.....

ααα...παραλίγο να μείνω και απο βενζίνη καθώς μετά τη Λαμία και μέχρι τα Τέμπη δεν είχε κανένα βενζινάδικο επι τις ΕΘνικής.....μετά απο πολλά κ@@@ντίλια αναγκάστηκα και βγήκα εκτός ΕΘνικής...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Θεσσαλονικη Αθηνα και παλι πισω με ενα Χτ 600 '01 το 2002.....

Λαδακια βαλβιδες γρασαρισματακια τεντωμα αλυσιδας κτλ κτλ.
    Μαιος ηταν με αφοριτη ζεστη,120 κμ μεγιστη ταχυτητα.Στις στασεις ενιωθα τα χερια μου λες και ειχα αγγιλωση,δεν μπορουσα να τα ανοιξω απο τους κραδασμους!

Αλλα οταν τελικα εβαλα το σταντ και μπηκα στο σπιτι ενιωθα σαν τον Κολομβο ,ειχα ανακαλυψει τον ομορφο κοσμο του μοτοσυκλετισμου με τις πανεμορφες εμπειριες του,τα απιστευτα συναισθηματα που σου χαριζει αλλα και τις κακουχιες που παρολ' αυτα ειναι Πολυ γλυκες στο τελος καθε μεγαλης βολτας........! ! !

Η γιαγια θυμαται.....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Κρητη...
    Ρεθυμνο-Αγ.Νικολαος ZXR 750R..με εναν φιλο συνοδηγο...
    Τι ωραια που ηταν τοτε (13-15 χρονια πριν)..ακρανωτοι,καλοκαιρι,με ενα μπλουζακι απλα,δρομοι και διαδρομη κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ι!!!
    Τι μου θυμησες...τουριστριες...topless...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Πρώτη βόλτα ήταν με το αθάνατο Τ50. Το είχα γεμίσει 1.100 παλιές καλές δραχμές με 5,5lt σούπερ, τότε και έκανα περίπου 250χλμ με ένα τεπόζιτο, πρίν περίπου 14χρόνια. Αλλά το Τ50 έχει γυρίσει όλο το νομό. Δεν μασούσε πουθενά. Αδιανόητα μερη.

2η βόλτα νυχτερινή με ένα BMW F650, του θείου μου, καλά ήταν αλλά λίγο. Περίπου 100χλμ, το 1998.

3η και φαρμακερή. Μεγάλη Τετάρτη, Απρίλιος 2005 αγόρασα το Fazer και το μεγάλο Σάββατο ενώ το έστρωνα είπα να πάω μια βόλτα μαζί με άλλες 20 μηχανές για περίπου 300+χλμ. Είχα τρελαθεί τόσο με τις εικόνες και με αυτό που ζούσα που τους κέρασα όλους τους καφέδες και τα γλυκά στο καφενείο που σταματήσαμε. Ήμουν ο πιο αργός και άγουρος αναβάτης αλλά ήξερα πως μπήκα στο κλάμπ των μοτοσικλετιστών.

Υπέροχες αναμνήσεις.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

3η και φαρμακερή. Μεγάλη Τετάρτη, Απρίλιος 2005 αγόρασα το Fazer και το μεγάλο Σάββατο ενώ το έστρωνα είπα να πάω μια βόλτα μαζί με άλλες 20 μηχανές για περίπου 300+χλμ. Είχα τρελαθεί τόσο με τις εικόνες και με αυτό που ζούσα που τους κέρασα όλους τους καφέδες και τα γλυκά στο καφενείο που σταματήσαμε. .
    Εγω να δεις ποσες βολτες εχω παει με αβγαλτα αγορακια που καβαλανε για πρωτη φορα...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ@ΥΝΙ ΔΕΝ ΚΕΡΑΣΕ!!

.....ΤΣΙΠΗΔΕΣ!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Έλα-έλα ....να λείπουν αυτά...Μεγαλοβδομαδιάτικα...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Κρητη...
    Ρεθυμνο-Αγ.Νικολαος ZXR 750R..με εναν φιλο συνοδηγο...
    Τι ωραια που ηταν τοτε (13-15 χρονια πριν)..ακρανωτοι,καλοκαιρι,με ενα μπλουζακι απλα,δρομοι και διαδρομη κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ι!!!
    τα ιδια..
    κρήτη..ρεθυμνο-ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ...δικαβαλο με κοπελα..σε παπακι astre prima κοκκινο τουμπανο ακρανωτοι με σαγιοναρες βερμουδες κτλ

πριν παω φανταρακος...

τα ξανακανα μετα τα ιδια με μηχανη..και μου φανηκε η κρήτη πολυ μικρο νησακι τελικα..πολυ θεμα το χα κανει τοτε με το παπακι.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω να δεις ποσες βολτες εχω παει με αβγαλτα αγορακια που καβαλανε για πρωτη φορα...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ@ΥΝΙ ΔΕΝ ΚΕΡΑΣΕ!!

.....ΤΣΙΠΗΔΕΣ!
    Εγώ είμαι πολύ Large ρε συ......αλλά έτσι είναι όταν ξέρεις τους μισούς και αυτοί οι μισοί ξέρουν τους άλλους μισούς......οπότε όλοι γνωστοί είμαστε (έστω και φατσικά).....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Με το AX-1 ...ορεινη Κορινθια , διανυκτερευση και στα καπακια την επομενη μερα Καστορια.....μου ερχοταν να βαλω τα κλαματα οχι απο συγκινηση , αλλα απο τον πονο

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Αθήνα-Χαλκίδα για μονοήμερη εκδρομούλα και καφεδάκι με Transalp 600.
    Ευτυχώς καλός καιρός και ο δρόμος άδειος...
    Θυμάμαι πολύ άγχος πριν ξεκινήσω για τη βενζίνη,τα διόδια,μην πάθει κάτι η μηχανή...
    αλλά με το που βγήκα εθνική όλα ξεχάστηκαν...
    Ήμουν εγώ και μπροστά μου οι τέσσερις άδειες λωρίδες......και ένα φιλαράκι με TDM!!(Σιγά μην πήγαινα μόνος μου πρώτη φορά ταξίδι...)
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Καλοκαίρι του 1994 με παπί νοικιασμένο 72άρι στρογγυλοφάναρο (παίζει να ήταν και 50αρια δεν θυμάμαι ) δικάβαλο εγώ με μια φίλη μου και ο ξαδερφός μου με ένα κολλητο. Και οι 2 χωρίς δίπλωμα (!!!!), με μαγιό. σαγιονάρες κλπ!!! Οργώσαμε την Κεφαλλονιά με αυτά.. Ήταν η πρώτη φορά που οδήγαγα μηχανάκι γενικότερα..

Ευτυχώς που δεν σκοτωθήκαμε τότε.. πολλές μαλακίες..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Το 95 με το παπί (Yamaha T50, αθάνατο) από Ηράκλειο στο ένα μου χωριό (μετά το Αρκαλοχώρι) και καπάκι στο άλλο (μετά την Ελούντα). Καμιά 120ριά χλμ περίπου-το πήγαινε - και λίγο λιγότερο το έλα (και με το σάκο της αεροπορίας γεμάτο με τα πράγματα που πήγαιναν για 'απόσυρση' στο χωριό).

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF