Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Μ. Τετάρτη 4/4...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    δουλευουμε μωρη λουλου
    Δεν πειραζει εγω εδω ειμαι
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Μαλακα Κωστα τι βιντεο ηταν αυτο;
    Καλα ρε φιλε εισαι και πολυ αγροτης
    Θα σε φτιαξω απο βδομαδα

Υ.Γ ΔΕΝ επεσε για οποιον....... ανησυχησε:a07:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Λοιπόν, ήταν..........περίεργα!

Καταρχάς έφτασα εκεί στις 2 just, έτρεχα το πρωί σε όλη την Αθήνα και πρόλαβα ίσα ίσα! ΑΛΛΑ μπήκα με το MIVV και με καινούργια γαντάκια οπότε άξιζε τον κόπο.

Κατά τα άλλα είχα άγχος με τα λάστιχα που είναι στα τελευταία τους, ήταν και πρώτο td της χρονιάς μετά από 4 μήνες και ήμουν πολύ κρατημένος.

Στο χαρτί που υπογράψαμε έγραφε ότι απαγορεύονται οι προσπεράσεις πριν και μέσα στην στροφή και ότι επιτρέπονται μόνο στις ευθείες. Επίσης απαγορεύεται να είσαι κοντά στο μπροστά μηχανάκι λιγότερο από 3 μέτρα. Άυτές ήταν οι αντικειμενικές απαγορεύσεις. Είχε και μια υποκειμενική, να μην οδηγάς επιθετικά ως προς τους άλλους.

Οκ.

Μπαίνουμε με τον Αλέξη στο πρώτο, ωραία και χαλαρά, φτάνουμε ένα παιδί που πήγαινε σε ζέσταμα νόμιζα, έλα μου όμως ντε που επειδή αργήσαμε 2 λεπτά να μπούμε το ζέσταμα είχε τελειώσει. Τέσπα, εκεί που έπιανες έναν ρυθμό και πήγαινες καλά, τσουπ, έπεφτες σε έναν πολύ πολύ αργό και μέχρι να πιάσεις ευθεία γεια σας ο ρυθμός. Κάποιοι το στύβανε το γκάζι κι όλας στην έξοδο και άντε τώρα εσύ με το 600 κρεμασμένο (καθώς με άλλη σχέση έχω συνηθίσει να μπαίνω) να περάσεις.....

Τέσπα.

Αρχίζει ρίχνει και ένα ψιλόβροχο, οκ, δεν γλίστραγε, το έχουμε ξανακάνει οπότε δεν με πείραξε.

Α σας είπα ότι ΔΙΠΛΑ στην πίστα έκαναν χωματουργικές εργασίες? Δίπλα λέγοντας εννοούμε στα 5 μέτρα..... Και φυσούσε και προς την πίστα...

Χμμμμμ, α ναι, επίσης πρέπει να είχαν κάνει και SM πρόσφατα και στην μέση της ευθείας είχε πολύυυυυυ χώμα, όσοι άλλαζαν γραμμή το σήκωναν συννεφο μάλιστα. Ψυχολογικά σε έσκιζε κάπως αυτό, πρακτικά όχι αλλά...........

Οπότε φτάνουμε στο σημείο που έχω κάνει 2 session (ο Αλέξης την έχει κάνει σωστά σκεφτόμενος μετά το πρώτο), βλέπω ουρανό που ρίχνει ψιλά, τις μπουλντόζες δεξιά από την kpits να σηκώνουν συννεφάκια, πίνω το φραπέ μου και.................να σου το high side ενός παιδιού με R1 στην έξοδο της kpits, στο τελείωμα ΜΕ ΠΟΛΛΑ! Σώβρακο από ότι μου είπαν το R1, κανά 4-5000? ζημιά, το παιδί ξάπλα κάτω κανά δεκάλεπτο στο ασθενοφόρο, αλλά ευτυχώς μόνο σοκαρισμένος από το μπαμ, δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

Μετά από δέκα λεπτά ήμουν στην Εθνική στον δρόμο της επιστροφής με το κουπόνι για το τρίτο session στην τσέπη.

Πάντως να πούμε και τα θετικά, μου άρεσε πολύ η διοργάνωση του 0-300. Τεχνικός έλεγχος υπήρχε, ενημέρωση για τους κανόνες της πίστας υπήρχε, κριτές σε καίρια σημεία υπήρχαν, ήταν και ο Δημήτρης ο Μπούκης εκεί και βοηθούσε με τα λάστιχα κτλ, τα session ήταν ΓΕΜΑΤΑ 20λεπτα (το τονίζω αυτό!), η κοπέλα στην έξοδο των pits θύμιζε σημαντικά πράγματα που μπορεί να έχεις ξεχάσει, τέσπα πολύ καλή οργάνωση...

Για την βροχή προφανώς δεν φταίει κανείς, για τα χώματα οκ, Μέγαρα είναι, τι να πεις, αν δεν έχει ΤΟΤΕ είναι το περίεργο...

Αλλά έχω μεγάλη ένσταση για την δημιουργία των γκρουπ. Είναι κρίμα να μπαίνω αναγκαστικά σε γκρουπ με παιδιά που γυρίζουν στο δίλεπτο (χωρίς υπερβολή το δίλεπτο!). Κρίμα και για μένα που πληρώνω για να ευχαριστηθώ οδήγηση και τελικά δεν, αλλά κρίμα ΚΑΙ για το παιδί που μπαίνει πρώτη φορά και έχει εμένα από πίσω να τον τρομάζω ίσως ακούγοντας με που προσπαθώ να περάσω.

Και κάτι τελευταίο για να κλείσει το σεντόνι, μπορεί να είναι κάπως πρόβλημα η απαγόρευση προσπέρασης πάνω στην στροφή αλλά είναι σημαντικό για την ασφάλεια. Ήταν η πρώτη φορά σε td που δεν είχα τον νου μου μην με εμβολίσει κανείς από πίσω. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να μπει μια παράγραφος στις οδηγίες που να λέει ότι ο μπροστά να μην τσαρουχώνει το γκάζι στην ευθεία για να μπορείς να τον περάσεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι καλό και για την ασφάλεια γιατί αν κολλήσεις πίσω από κανέναν 2 γύρους και δεν σε αφήνει στην ευθεία, μπορεί κάποιος χωρίς υπομονή να πάει να περάσει στην στροφή και επειδή ο άλλος δεν το περιμένει (λόγω των κανόνων) να γίνει το μπαμ.

Αυτιά, πάω για ύπνο τώρα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	videotape 2007_04_04_17_18_53 004_0001b.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	32,8 KB 
ID:	82941

2

Όνομα:	videotape 2007_04_04_17_18_53 004_0001c.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	30,3 KB 
ID:	82942

3

Όνομα:	videotape 2007_04_04_17_18_53 004_0001c.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	30,3 KB 
ID:	82943

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    ...... Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να μπει μια παράγραφος στις οδηγίες που να λέει ότι ο μπροστά να μην τσαρουχώνει το γκάζι στην ευθεία για να μπορείς να τον περάσεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι καλό και για την ασφάλεια γιατί αν κολλήσεις πίσω από κανέναν 2 γύρους και δεν σε αφήνει στην ευθεία, μπορεί κάποιος χωρίς υπομονή να πάει να περάσει στην στροφή και επειδή ο άλλος δεν το περιμένει (λόγω των κανόνων) να γίνει το μπαμ.

.....

Αυτό που λες είναι πρακτικά αδύνατο:

1. ο μπροστά γράφει στα @@ του τον πίσω - και καλά κάνει!
    2. ο μπροστά οδηγεί όπως θέλει το μηχανάκι του - και πάλι καλά κάνει
    3. αν ο μπροστά έχει 1000 στην ευθεία θα τον χάσεις. Τι σημαίνει να μην ανοίγει το γκάζι; Αν δεν μπορείς να τον περάσεις..... κάτσε λιγάκι πίσω χαλαρά, να φύγει μπροστά, να έχεις την πιστα δική σου...

Αν ο μπροστά δεν ανοιξει στο στοπ το γκάζι πως θα μαζέψει χιλιόμετρα στην ευθεία για να δουλέψει τα κατεβάσματα και τα φρένα; εκτός αν πάμε εκεί μέσα τουριστικά, οπότε πάσο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αυτό που λες είναι πρακτικά αδύνατο:

1. ο μπροστά γράφει στα @@ του τον πίσω - και καλά κάνει!
    2. ο μπροστά οδηγεί όπως θέλει το μηχανάκι του - και πάλι καλά κάνει
    3. αν ο μπροστά έχει 1000 στην ευθεία θα τον χάσεις. Τι σημαίνει να μην ανοίγει το γκάζι; Αν δεν μπορείς να τον περάσεις..... κάτσε λιγάκι πίσω χαλαρά, να φύγει μπροστά, να έχεις την πιστα δική σου...
    Δεν συμφωνώ καθόλου. Και συγκεκριμένα:

1. Δλδ εγώ αν κάποιος είναι εμφανώς πιο γρήγορος γιατί τον αφήνω να περάσει στην ευθεία?
    2. Ο μπροστά δεν οδηγεί όπως θέλει το μηχανάκι του. Υπάρχουν κανόνες.
    3. Δεν παίζει να μείνεις λίγο πίσω και να φύγει, σε μισό γύρο τον έχεις φτάσει, ακόμα και 3-4 Κ να τον αφήσεις να φύγει.

Δεν μιλάμε για 2-3 sec διαφορά. Ούτε καν 10. Μιλάμε για 30+.........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Δεν συμφωνώ καθόλου. Και συγκεκριμένα:

1. Δλδ εγώ αν κάποιος είναι εμφανώς πιο γρήγορος γιατί τον αφήνω να περάσει στην ευθεία?
    2. Ο μπροστά δεν οδηγεί όπως θέλει το μηχανάκι του. Υπάρχουν κανόνες.
    3. Δεν παίζει να μείνεις λίγο πίσω και να φύγει, σε μισό γύρο τον έχεις φτάσει, ακόμα και 3-4 Κ να τον αφήσεις να φύγει.

Δεν μιλάμε για 2-3 sec διαφορά. Ούτε καν 10. Μιλάμε για 30+.........
    ρε φίλε με 30+ διαφορά τον περνάς όπου θες... τι λες τώρα;

το χαρτί λέει οτι δεν περνάς στις στροφές αλλά είναι ελαστικοί!!! αν τον περάσεις και είσαι 2-3 μέτρα μακρυά του [από την εξωτερική τον περνάς έτσι;] τότε δεν σου λέει κάποιος κάτι.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Μαλακα Κωστα τι βιντεο ηταν αυτο;
    Καλα ρε φιλε εισαι και πολυ αγροτης

Όλοι μας έχουμε και μαλακισμένες στιγμές...
    Όσο και να σου φάνηκε περίεργο, άν για ένα
    δέκατο απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι άλλο,
    τότε αυτά συμβαίνουν... Φαντάσου να την έκανα την
    μαλακία σε καμιά στροφή.... ε ρε τι θα γινότανε......

Και πάλι καλά που δεν το είδε και κανένας....

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ...

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Πάντως, σε γενικές γραμμές, σήμερα ήταν ένα από τα
    καλά track days, μιάς και κόσμο δεν είχε, αλλά και ο καιρός
    βοήθησε...λίγος ήλιος βέβαια δεν θα ήταν άσχημος....

Και παρ' όλο που γινόντουσαν χωματουργικές εργασίες στην
    πίστα, κανένας δεν γλίστρισε από την σκόνη... πιο πολύ ήταν
    το ψυχολογικό.... αλλά μέχρι να το πάρουμε πρέφα ότι δεν
    γλυστράει, όλοι μας είμασταν επιφυλακτικοί....

Πολύ καλή πάντως η σημερινή μέρα.. SUPER...

Έρχεται και video....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ρε φίλε με 30+ διαφορά τον περνάς όπου θες... τι λες τώρα;

το χαρτί λέει οτι δεν περνάς στις στροφές αλλά είναι ελαστικοί!!! αν τον περάσεις και είσαι 2-3 μέτρα μακρυά του [από την εξωτερική τον περνάς έτσι;] τότε δεν σου λέει κάποιος κάτι.....
    Με συγχωρείς αλλά δεν γνώριζα ότι είναι ελαστικοί... Στο χαρτί δε γράφει τίποτα για εξωτερική και επίσης λέει για 3 μέτρα απόσταση από τον μπροστά. Τηρώντας αυτά είναι πολύ δύσκολο να περάσεις με ένα 600 με το οποίο μπαίνεις με πολύυυυυυ λιγότερα χλμ από αυτό που έχεις συνηθίσει με αποτέλεσμα στην έξοδο να είσαι κρεμασμένος. Και επειδή ήθελα να τηρήσω τους κανόνες αλλά και να μην τρομάξω κανέναν απλά ΔΕΝ περνούσα.

Αλλά ακόμα και όπως το λες να το κάνεις τότε χάνεις τον ρυθμό σου έτσι κι αλλιώς και άντε μετά να τον ξαναβρείς. Και ο ρυθμός είναι πολύ βασικός για να το φχαριστιέσαι, τουλάχιστον για μένα έτσι είναι.....

Τέσπα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οργάνωση και μπράβο στο 0-300, προσωπικά όμως την επόμενη θα ρωτήσω από το τηλ αν μπορώ να μην είμαι στο κίτρινο γκρουπ. Αν μου πουν όχι its ok, θα ξαναπάω μόνο όταν θελήσει κάποιος φίλος να μπει για πρώτη φορά για να του κάνω παρέα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Όλοι μας έχουμε και μαλακισμένες στιγμές...
    Όσο και να σου φάνηκε περίεργο, άν για ένα
    δέκατο απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι άλλο,
    τότε αυτά συμβαίνουν... Φαντάσου να την έκανα την
    μαλακία σε καμιά στροφή.... ε ρε τι θα γινότανε......

Και πάλι καλά που δεν το είδε και κανένας....

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ...
    Έλα μωρέ, είχε κάτι χορταράκια εκεί και είπες να τα φρεζάρεις λίγο, δεν είν'κακό..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναμένουμε το βίντεο Γιώργο!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    stako εχεις δικιο. ειναι πολυ σπαστικο να σε κοβει καποιος πολυ αργος.ελπιζω να μην καντιλιαζες οταν περναγες εναν κουλο με monster σημερο.

καλη οργανωση αλλα τα group πρεπει να γινονται συμφωνα με την εμπειρια του καθενα.πχ σημερα στο κιτρινο δεν κολαγαν πολλα πραγματα.
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    stako εχεις δικιο. ειναι πολυ σπαστικο να σε κοβει καποιος πολυ αργος.ελπιζω να μην καντιλιαζες οταν περναγες εναν κουλο με monster σημερο.

καλη οργανωση αλλα τα group πρεπει να γινονται συμφωνα με την εμπειρια του καθενα.πχ σημερα στο κιτρινο δεν κολαγαν πολλα πραγματα.
    Φυσικά και δεν καντήλιαζα φίλε μου, πιο πολύ φοβάμαι μην τρομάζω κανέναν περνώντας τον στην έξοδο παρά νευριάζω, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ειδικά με το καινούργιο τελικό που ακούγεται πολύ φοβάμαι ότι άγχωνα τον μπροστά που με άκουγε από πίσω, και το λέω αυτό γιατί κι εγώ αγχώνομαι όταν ακούω κάποιον πίσω μου να με ακολουθεί.....

Όλοι κουλοί είμαστε, πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος.

Και το πιο γρήγορος δεν σημαίνει ούτε πιο μάγκας ούτε τίποτα τέτοιο, όλα είναι θέμα του πόσο χρόνο έχεις περάσει στην πίστα. Όσο πιο πολύ χρόνο περνάς στην πίστα τόσο καλυτερεύεις.

PS: Να και δυο φωτό από την kpits:
    http://img65.imageshack.us/my.php?im...exstakolb3.jpg
    http://img413.imageshack.us/my.php?i...xstako2fj2.jpg

Ειχα το ιδιο προβλημα με τα προσπερασματα και καποιο καλο παιδι μου ειπε:
    " Nα κοιτας εκει που εχει κενο και οχι αυτον που θέλεις να προσπεράσεις"

Για δοκιμάστε το !!
    alex

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνάντηση για καφέ Τετάρτη 12/01 βραδάκι
    από athfot στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3