Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ama thes na exeis mixani kai na exeis isixo to kefali sou pare japan to opoio kai ftina servis exei ftina antalaktika eukola to poulas.

Eno to italiko akribo einai sixna servis(eidika an paris kai to 1098 2kilindro eki na dis) akriba antalaktika diskola pouliete ase pou tha xasis tis foutanas ta lefta ama apofasisis na to poulisis pote.Edo ena mv agusta metaxirismeno to poulane 15.000 fantasou.. kainourio 25.000...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    15.000 μπορεί να το πουλάνε αλλα δεν είναι το SENNA είναι το απλό. Μην μπερδευόμαστε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να πω κάτι για το συγκεκριμένο(F4 R),που μπορεί να είναι και μεγάλη μπαρούφα....

Ο Μπούστας γύρισε,μ'αυτό,τις Σέρρες σε καλύτερο χρόνο από το Ducati του!

Και πριν αρχίσετε να βαράτε,αυτό μού το είπε ένας άλλος Γιάννης,ψηλός και ξανθός,στο Hellinstore στον Πειραιά.
    Το παραπάνω άφηνε να εννοηθεί ο γράφων σε παλιότερο τεύχος τού Μοτό,όταν είχε πρωτοέρθει το F4R στην Ελλάδα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Φιδιααα...φιδια...πρασινα αλογα και μπλε δρακοι!!!
    Ρε γιατι αρχηζετε συζητησεις του μοβ πεους!?(απο το βασανισμα που του ριχνετε)
    Σκεφτομαι να παρω το 1098 αλλα το Κ7....
    Το φορουμ με τα παραμυθια δεν ξερω που ειναι αλλα δεν λεει να γινει εδω
    Οτι παπαρια να ναι...

γιατι πλακωνεστε στα μουσια και τα φιδια
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟ 1098 ΜΕ ΤΟ Κ7????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!
    Το 1098 με +200cv μαμισιο ειναι δυνατον να "την τρωει" απο ενα Κ7???

Αν ειχες το Μν (που για παραμυθι μου φαινετε) πας να παρεις το Κ7 η το Haya??
    Μαλλον για κανενα Ζιρ-ακι σε κοβω...

AFROTWIN ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Ρε Panosko

Αλήθεια τώρα. Γιατί δεν παίρνεις λέω εγώ ενα Fazer 1000 όπως λες, αλλά το προηγούμενο μεταχειρισμένο, που και καλύτερο συνολικά νομίζω ότι είναι για την δουλειά που το θέλεις και πιο φθηνο θα σου έρθει και θα σου περισέψουν χρήματα στην άκρη να τα μαζεύεις για το 1098?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko

Μα η Κ7 η χιλιάρα είναι πιο γρήγορη απο το 1098. Γιατι λοιπον να δωσω 25 χιλιαρικα , και να με περναει απο πανο το Κ7? Και σχετικα νε τη BUSA, και τι εγινε που θα την αποσύρει? Εχει την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής. Και δεν έχω 25 χιλιαρικα. Εχω 10 χιλιαρικα. Αν παρω τη 1098 , τα υπολοιπα θα ειναι...δανειακα. Γι αυτο το σκέφτομαι , αν αξιζει η θα το μετανιώσω.
    οι μηχανες φιλε μου δε χωριζοναται σε 1000ρες, 600ρες κτλ....

η καθεμια ειναι διαφορετικη!

επρεπε πρωτα να πεις ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ και μετα να σου απαντησουν οσοι θελου γιατι ψαχνεις με ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ κρητιρια...

my 2 cents...

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πάντως,φίλε panosko,στη θέση σου εγώ θα έπαιρνα αυτό,που εικονίζεται παρακάτω,με 23 χιλιάρικα....

.....έστω δανειακά τα 13.......

........έστω κι αν περνάγανε από πάνω........

..........ακόμα και σκούτερ!!!!!
    Αυτη είχα,αλλα την έδωσα. Ενταξει , οχι ακριβως αυτη , την 750.

Απίθανη, αλλά.....πολύ σκυφτή θέση οδήγησης, μετα δυσκολίας να ανέβει άλλος απο πίσω, πολλά λεφτά στο δρόμο, δύσκολα ανταλλακτικά, κατάργηση μοντέλου 750....

Την έδωσα για να πάρω το Fazer.

Την αγόρασα 17.000 και την πούλησα 11.000, σε δύο χρόνια. (φέτος).

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    Αυτη είχα,αλλα την έδωσα. Ενταξει , οχι ακριβως αυτη , την 750.

Απίθανη, αλλά.....πολύ σκυφτή θέση οδήγησης, μετα δυσκολίας να ανέβει άλλος απο πίσω, πολλά λεφτά στο δρόμο, δύσκολα ανταλλακτικά, κατάργηση μοντέλου 750....

Την έδωσα για να πάρω το Fazer.

Την αγόρασα 17.000 και την πούλησα 11.000, σε δύο χρόνια. (φέτος).
    Απ' ό,τι μού έχουν πει,το 1000 δεν είναι τόσο απόλυτο σαν το 750.

Απλά σού είπα το δικό μου γούστο,μια που σκέφτεσαι την 1098.

Ε λοιπόν....σ'το ξαναλέω!Τίποτα σαν το F4
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Η Hellinmoto έχει το 1098 test ride (στην Ελευσίνα). Θα παω να το κάνω μια βόλτα και εκει θα αποφασίσω αν θα το παρω ή θα πάω για το Κ7 , ή τελικά στο πιο ανθρώπινο Fazer1000.
    Κάπου καταλήγουμε τελικά σιγά σιγά.
    Ελπίζω το test ride να με πείσει για την επιλογή μου. Για να δουμε.

AOYYYY

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    1098............ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙς ΓΚΑΦΡΑ ΓΙΑ 1098 ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙς?

Μα η Κ7 η χιλιάρα είναι πιο γρήγορη απο το 1098. Γιατι λοιπον να δωσω 25 χιλιαρικα , και να με περναει απο πανο το Κ7? Και σχετικα νε τη BUSA, και τι εγινε που θα την αποσύρει? Εχει την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής. Και δεν έχω 25 χιλιαρικα. Εχω 10 χιλιαρικα. Αν παρω τη 1098 , τα υπολοιπα θα ειναι...δανειακα. Γι αυτο το σκέφτομαι , αν αξιζει η θα το μετανιώσω.
    Λοιπόν ας πάρουμε σαν πρώτο δεδομένο ότι έχεις 10 χιλιάρικα.
    Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο θα σου έλεγα να μην πάρεις την 1098 για να μην δανειστείς τόσα πολλά
    Τώρα από ότι καταλαβαίνω είσαι λάτρης της ιπποδύναμης αλλά σου αρέσουν και τα ταξίδια.
    Τότε καλύτερα να πάρεις την busa για να συνδυάσεις και τα δύο αρκεί να μην μπείς στην μπρίζα όταν βγάλει το καινούργιο μοντέλο.Οσο για την πόλη βρες ένα μεταχειρισμένο 250 με ένα χιλιάρικο για να κάνεις τη δουλειά σου
    ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marky
    Λοιπόν ας πάρουμε σαν πρώτο δεδομένο ότι έχεις 10 χιλιάρικα.
    Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο θα σου έλεγα να μην πάρεις την 1098 για να μην δανειστείς τόσα πολλά
    Τώρα από ότι καταλαβαίνω είσαι λάτρης της ιπποδύναμης αλλά σου αρέσουν και τα ταξίδια.
    Τότε καλύτερα να πάρεις την busa για να συνδυάσεις και τα δύο αρκεί να μην μπείς στην μπρίζα όταν βγάλει το καινούργιο μοντέλο.Οσο για την πόλη βρες ένα μεταχειρισμένο 250 με ένα χιλιάρικο για να κάνεις τη δουλειά σου

ΑΣΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ POST http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37794

Λοιπόν δεδομένου οτι το θές και για μέσα στη πόλη και για 2ο άτομο...

Ξεχνάς το 1098 και το Κ7 (που είναι μπουρούχι)
    Και πάς σε fazer 1000 (το γυμνό είναι μ0υν@ρ@! αλλά αυτό με τα φέρινγκ θα δε δικαιώσει αν κάνεις ταξίδια!
    Ή σε BUSA το μηχανάκι είναι τούρινγκ αλλά οδηγιέται πιό εύκολα στη πόλη απο τα 1000 ss, άσε που το μηχανάκι αν το φτάξεις λίγο είναι bad ass mother FuCKeR! έχει το δικό του attitude!

Τα άλλα ξέχασέ τα, ειδικά αν έχεις κας 10.000, δεν αξίζει για ένα μηχανάκι ή αυτοκίνητο να μην έχεις προσωπική ζωή λόγω εξόδων!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF