Ωραίος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μολις πηρα ΟΝ και μιλησα.
.........
Αυτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να ξέρουμε τι ειναι αρβύλα και τι όχι
![]()
Ωραίος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μολις πηρα ΟΝ και μιλησα.
.........
Αυτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να ξέρουμε τι ειναι αρβύλα και τι όχι
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το βασικό πρόβλημα που βλέπω στους εναλακτικούς είναι οτι τα καλώδια τους πάνε στον ΟΤΕ.
Α και μόλις καμια ευδαπ η δήμος αποφασίσει να ανοίξει κανα χαντάκι πάνε τα δύκτια.
Στους 30 πόντους τα βάζουνε.
μένεις στην νεα σμύρνη ? http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=39389268
8000 είναι μικρό νούμερο γι αυτό που φαντάζομαι οτι θα γίνεται σε λίγα χρόνια.
![]()
Μαγκες εγω παντως στο θεμα παροχεα dsl εχω την vivodi,το dsl cube,που πηγαινει μαμιοντας.Πολλες φορες κατεβαζω torrents με ταχυτητα 100kb/s.Ουτε συμβολαια,ουτε παπαριες, οσπου να σταθεροποιηθουν οι τιμες και οι παροχες.Προλαβα βεβαια το πακετο των 9 μηνων με 99 ευρω στο 1mb.Θα συμβουλευα ακομα λιγο καιρο υπομονη να δουμε τι θα γινει και με τον ΟΤΕ ωστε καπου εκει θα ξερουμε και τι τιμες θα παιζουν.
Υ.Γ. Η Vivodi ειναι (παντα κατα την γνωμη μου) αρκετα καλη εταιρια που εχει πολυ καλη παροχη για το νετ (δεν ξερω για τηλεφωνια) αλλα οπως ολοι οι αλλοι εχει φοβερο προβλημα στο να πιασεις γραμμη στο customer service τους.Μονο στον Οτε πιανεις γραμμη αμεσως.Σε ολους τους αλλους πρεπει να εχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
Αθτο που λεει για το remote access το "εφτιαξαν".
Ητοι εκλεισαν τη προσβαση σε οποιονδηποτε εξω απο το δικτυο της ΟΝ στη θυρα 8080
(η κατι τετοιο).
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Γνωστή - εύκολη λύση.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αθτο που λεει για το remote access το "εφτιαξαν".
Ητοι εκλεισαν τη προσβαση σε οποιονδηποτε εξω απο το δικτυο της ΟΝ στη θυρα 8080
(η κατι τετοιο).
![]()
Έχει ξαναγίνει από άλλο ISP![]()