Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: erotisi akuri alla mporei na kserete

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Aμα κυνηγας την μονιμοτητα (αυτο κανω και εγω 10 χρονια τωρα) βαλε κανα γνωστο να μπεις σε καμια δημοσια υπηρεσια.

Μονιμοτητα δεν ειναι κατι κακο στην Ελλαδα. Ισα ισα εισαι και αρχοντας.

Γνωμη μου παντα.

και γω δεν ειμαι υπερ του στρατου!

Κάποιοι την έπεσαν άσκημα στο φίλο που ρώτησε το αυτονόητο. Τι δηλαδή;Την αγωνία που έχει καθε αξιοπρεπής νέος / νέα με το τι θα κάνει μετά το σχολείο δηλαδή στην μετάβαση από εξαρτώμενο μέλος μιας οικογένειας σε αυτόνομο και ενεργό μέλος της σύγχρονης κοινωνίας . Το να ακολουθήσει μια στρατιωτική σχολή όπου εκτός της σπουδής που θα εκλαμβάνει αλλά και τη σχετική του μέχρι την αποφοίτηση οικονομική αναεξαρτησία του τι το καλύτερο; Να καταντήσει μήπως ένας ακόμα πτυχιούχος που θα τρέχει μέχρι απόγνωσης να βρει μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή εργασία που να είναι και κοντά στο πτυχίο που πήρε ή ακόμα και να είναι στα 30 του ακόμα και στα 40 του εξαρτώμενος της καλής υγείας και καλής οικονομικής συμπαράστασης των γονιών του ; Οχι βέβαια .. Χίλιες φορές μια στρατιωτική καριέρα που για τους φιλειρηνιστές του φόρουμ μπορεί και να μην είναι απαραίτητα κλάδος πεζικού ή άλλου μάχιμου σώματος . Εν πάσει περιπτώσει ο φίλτατος νέος σωστά θέτει το ερώτημα .. Απλά θέλει την σωστή ανάλυση ...και τη σωστή επιλογή ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Όποιος πραγματικά γουστάρει να πάει σε στρατιωτική σχολή δε μ'ενοχλεί. Δε θα εξετάσουμε τώρα/εδώ τη χρησιμότητα του στρατού. Αν το γουστάρει ας το κάνει.

Αυτό το "να κυνηγήσω τη μονιμότητα" ... δηλαδή δημόσιο να 'ναι κ ό,τι να'ναι; Για να μη με κουνάει κανείς; Δε μου ακούστηκε καλά απλά

Kαλα τα λεει ο kaps.

Ρε μονιμοτητα και δημοσιο και τα μυαλα στα καγκελα....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Όποιος πραγματικά γουστάρει να πάει σε στρατιωτική σχολή δε μ'ενοχλεί. Δε θα εξετάσουμε τώρα/εδώ τη χρησιμότητα του στρατού. Αν το γουστάρει ας το κάνει.

Αυτό το "να κυνηγήσω τη μονιμότητα" ... δηλαδή δημόσιο να 'ναι κ ό,τι να'ναι; Για να μη με κουνάει κανείς; Δε μου ακούστηκε καλά απλά

καλα το περιεργο που ειναι? να θελεις μονιμοτητα?

εγω παντως ανταλλασω τη θεση μου με 1050 ευρω μισθο με οποιοαδηποτε θεση στο δημοσιο ακομα και με τα μισα λεφτα! ακομα και σκουπιδιαρης με τα 1000 γινομαι!

ειμαι μικροαστος ? ε μετα απο μερικες "σφαλιαρες στα επαγγελματικα" δε με χαλαει καθολου το δημοσιο.... ασε που θα παρω εφαπαξ στη συνταξη και θα τον παιζω ολη μερα....

anyway.... η ερωτηση του παιδιου μαλλον ηταν αν δε περασει στις σχολες του στρατου πως θα γινει μονιμος στρατιωτης απο οτι καταλαβα.... τι σας χαλαει σε αυτο??? μπορει στη πολη που μενει να υπαρχουν δουλιες μονο για το φεος....

αμεσως να το φατε το παιδι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: Re: Re: erotisi akuri alla mporei na kserete

Αρχικά δημιουργήθηκε από gemara
    Να το πεις αυτό στα παλικάρια απέναντι που την ακονίζουν διαρκώς και μας περιμένουν ...
    σιγά μην ακονίζουν την π@@@τσα τους....

όποιος έχει μιλήσει με Τούρκο ξέρει ότι το Αιγαίο ειναι ευνοική μετάθεση για αυτούς...παει οποιος έχει βίσμα....
    οι υπόλοιποι πάνε Κουρδιστάν....
    οπότε απο ότι καταλαβαίνεις οι Τούρκοι δεν την ακονίζουν και τόσο....
    όσο την ακοκίζουν οι δικοί μας στην Λευκάδα μήπως την πέσουν στην Ιταλία άλλο τόσο την ακονίζουν και αυτοί για την Ελλάδα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα το περιεργο που ειναι? να θελεις μονιμοτητα?

εγω παντως ανταλλασω τη θεση μου με 1050 ευρω μισθο με οποιοαδηποτε θεση στο δημοσιο ακομα και με τα μισα λεφτα! ακομα και σκουπιδιαρης με τα 1000 γινομαι!

..
    δεν ειναι τοσο εύκολο να γίνεις σκουπιδιάρης....ειναι περιζήτητες θέσεις....
    περίπου 3 ώρες δουλειά και πάνω απο 1000αρικο...

πρέπει να βρεις άλλη θέση...

Υ.Γ. γενικώς μιλώντας με καραβανάδες στρατός έχει τεράστια διαφορά με αεροπορία....όλοι καταριούνται την ώρα που πήγαν στρατό...ενώ πολλοί επιδιώκουν μετατάξεις στην αεροπορία (φυτώντας στις αντίστοιχες σχολές)....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αυτό που δεν μού έκατσε και μένα καλά,είναι το ότι ένας έφηβος ονειρεύεται τη "σιγουριά" τού δημοσίου.
    Αν ο γιος μου,που σε 5 χρόνια θα είναι σαν τον eddy,μού πει το ίδιο πράγμα,θα πρέπει να ρίξω πέντε φάσκελα στα μούτρα μου.
    Δεν λέω πως είναι άσχημα,ή ο,τιδήποτε άλλο,να δουλεύεις στο δημόσιο αλλά όχι ρε γαμώτο να το βάλεις σκοπό τής ζωής σου!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μα αν δεις πως ειναι στον ιδιωτικο τομεα ποιος ο λογος να μην θες να πας τρεχοντας στο δημοσιο?????

Εμενα που εχουν 2 μηνες να με πληρωσουν καλα ειναι????

Δεν βαριεσαι, και αυτο τυχερο ειναι τελικα (εκτος απο τον γαμο)...

Συμφωνω με τον idi εδω. Αν με επερναν οπουδηποτε στο δημοσιο θα πηγαινα τρεχοντας και με τα μισα λεφτα. Δηλαδη 350 ευρω. Υπολογιστε....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    και γω δεν ειμαι υπερ του στρατου!
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαστε "υπέρ" της δουλειάς που κάνουμε...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαστε "υπέρ" της δουλειάς που κάνουμε...
    Γιατί άμα είμαστε "κατά" αυτής μπορεί με την ψήφο μας να δώσουμε το Δημαρχείο στη δουλειά του άλλου

:rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: erotisi akuri alla mporei na kserete

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    σιγά μην ακονίζουν την π@@@τσα τους....

όποιος έχει μιλήσει με Τούρκο ξέρει ότι το Αιγαίο ειναι ευνοική μετάθεση για αυτούς...παει οποιος έχει βίσμα....
    οι υπόλοιποι πάνε Κουρδιστάν....
    οπότε απο ότι καταλαβαίνεις οι Τούρκοι δεν την ακονίζουν και τόσο....
    όσο την ακοκίζουν οι δικοί μας στην Λευκάδα μήπως την πέσουν στην Ιταλία άλλο τόσο την ακονίζουν και αυτοί για την Ελλάδα....
    +100000000000000000000

Λεμε καναμε και Εβρο συνορα και γνωρισαμε πραμματα και καταστασεις.
    λες σε τουρκο ελληνοτουρκικα συνορα και κανει κωλοτουμπες οπως εγω οταν με ειπανε οτι παω απο κει πανω στο γεεθα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    o dukas αφου εκανε εβρο ξερει οτι οι τουρκοι φανταροι το μονο που θελουν απο εμας ειναι... ΤΣΙΓΑΡΑ+ΤΣΟΝΤΕΣ!!!

οποιος εχει ερθει σε επαφη στο ποταμι ... σιγουρα το ξερει...

Μέλος
    otan elega an uparxei kanenas allos tropos enousa to 5etes kai oxi kanena meso...uparxei pia auto ston strato gia na mpo???
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ayto Mporeis Na To Peis Mixani ?!?!?!
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 12:40
  2. 999. To thelw alla mporw na to syntirisw?
    από mamouros στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 12:59
  3. Poios Mporei Na Erthei Volta Kathimerines?
    από john74 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 02:17
  4. Enas Na Mporei Na Dwsei Lysh Sto Problhma Tou Bros
    από speedyandreas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 00:50
  5. mporei na mou apantisei kapoios?
    από jimjim στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2005, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων