Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ναι,το γκάζι είναι γλυκό αλλά,σ' αυτή την περίπτωση,πολύ....πάααααρα πολύ!

Ναι,η μοτοσυκλέτα είναι έρωτας αλλά όχι μόνο.Από 125 σε 1000 είναι κάπως....
    22 χρονών και ώριμη σκέψη είναι,επίσης,κάπως...

Να προσέχεις πολύ και καλωσόρισες κι από μένα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

οταν λεω οριμη σκεψη ενοω οτι εβαλα το μυαλο μου κατω και ειπα οτι αν θελεις μηχανη θα βαλεις καπια ορια και υπο πολυ σοβαρες προυποθεσεις θα πηγενεις σαν ανθρωπος και πανω απο ολα θα σεβεσαι τον εαυτο σου και το μηχανακι(εχω ενα πολυ ασχημο παραδειγμα απο ελειψη σεβασμου)και αφου διαπιστωσα οτι ειμαι σε θεση να τηρισω ολα τα παραπανω αρχισα να ψαχνω για το συγκεκριμενο μηχανακι.Το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως μπουκωσει εντελος το μηχανακι...δεν ειναι στο αιμα μου οι κοφτες,και μονο με το ακουσμα τους λυπαμαι το μηχανακι.Ξερω πως δεν συνχωρει λάθη και ξερω πως δεν εχει καμια σχεση το 125 με το 1000...ευελπιστω οτι στην οδηγιση τους δεν εχουν μεγαλη διαφορα,πιστευω διαφορα εχουν στο ποσο ανοιγεις το γκάζι...κι εγω που με ξερω και ξερω τα ορια μου πιστευω οτι δεν θα τα ξεπερασω καθολου ευκολα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
    ...ευελπιστω οτι στην οδηγιση τους δεν εχουν μεγαλη διαφορα,πιστευω διαφορα εχουν στο ποσο ανοιγεις το γκάζι....
    καλά μην ευελπιστείς και πολύ οτι δεν έχουν διαφορά

και σε ότι αφορά τα όρια... δυστυχώς έχουμε ΟΛΟΙ μας την τάση να τα "ψάχνουμε"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doria
    ..κι εγω που με ξερω και ξερω τα ορια μου πιστευω οτι δεν θα τα ξεπερασω καθολου ευκολα... [/B]
    Μεγάλη κουβέντα!Σού το εύχομαι ολόψυχα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    αν δεν ησουνα τοσο ερωτευμενη με το συκγεκριμενο θα σου ελλεγα να κοιταξεις κατι αλλο πιο μικρο και πιο ηρεμο.

τωρα.........

δεν ξερω..........

να σου πω.

εχεις καβαλησει αλλα διαφορα μηχανακια. ας πουμε ενα 600 στρεετ γυμνο η τιποτα τετοιο η κανα 400 αρι.

πιστεψε με θα σου φανει οτι εχεις το γκαζι της αρκουδας και οτι ειναι πολυ καλυτερο απο σενα .

το θεωρω λιγο υπερβολι το 1000 αρι με τα τοσααααα αλογα

απο κει και περα αν σου εχει μπει στο μυαλο εμεις δεν μπορουμε να σε μεταπισουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    καλά μην ευελπιστείς και πολύ οτι δεν έχουν διαφορά

και σε ότι αφορά τα όρια... δυστυχώς έχουμε ΟΛΟΙ μας την τάση να τα "ψάχνουμε"

σαν επειροτεροι συγουρα ξερετε περησοτερα αλλα ευχομαι οταν θα αρχισω να ψαχνω τα ορια μου να μαι αρκετα εμπειρη...
    εχω στο νου μου και τα μαθηματα του 0-300,εχω παρακολουθησει σαν θεατης 2 φορες ήδη ελπίζω στα επόμενα να συμετεχω κι ολας

εχω πάρει βόλτα R1 05 με εξατμησεις ολοσωμες και power comander αλλα ενταξει ειχε διαφορα στα γκαζια με το 125 σαν να εχεις autobianci και να περνεις lambo αλλα δεν ανοιξα και πολυ λογο το οτι εβλεπα οτι δεν θα το χα..

Από 125 σε ss χιλιάρι...

Ρε δε θα μου σπάσετε εσείς τα νεύρα...

Πάρ' το κοπέλα μου, και στην αρχή (κάνα εξάμηνο λέω επειδή είμαι αισιόδοξος) πήγαινε με μισό γκάζι τουλάχιστον. Άμα δεν έχει πήξει το μάτι σου να συνηθίσει μερικά χρόνια σε ταχύτητες, θα είσαι επικίνδυνη καί για τους υπόλοιπους.

Βάλε σωστό εξοπλισμό, και πρώτα μάθε να το φρενάρεις, ή καλύτερα ακόμα βάλτο στο τρένο και πήγαινε για CSS στας Σέρρας κατευθείαν, πριν σε κλείσει κανένας μπάρμπας και σκυλομετανοιώσεις για την επιλογή σου.

Οι συνήθεις ύποπτοι αγοραστές τέτοιων μηχανακίων δεν ενδιαφέρονται καν για το άν είναι σωστοί οδηγοί, είναι απλά καυλόγκαζοι, άν ανήκεις στην ευγενή συνομοταξία καλή σου τύχη.
    Θα σου χρειαστεί.

Άν όχι, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.

Από την άλλη, άμα του κάνεις test ride για κάμποση ώρα μπορεί να πιαστείς ολόκληρη και να σου περάσει η λατρεία για τα ss απότομα.

Μερικά πράγματα που δέν θα διαβάσεις για τα ss συχνά σε περιοδικά:

Τα supersort δεν τα βλέπει κανένας στη κίνηση λόγω ύψους -και τα ζετάκια επίσης αλλά αυτά στρίβουν πιο εύκολα με λίγα.

Tα φρένα τους δέν έχουν ABS (συνήθως) και μόνο φιλικά δεν είναι σε συνδυασμό με τις κοντές αναρτήσεις τους -μπλοκάρουν για πλάκα, ειδικά άμα φρενάρεις απότομα από λανθασμένη συνήθεια.

Η θέση οδήγησης δεν είναι εύκολη υπόθεση, στη καλύτερη πιάνονται οι μηροί και οι κοιλιακοί (άμα καμπουριάζεις καί η πλάτη) σε έναν αγύμναστο αναβάτη, στη χειρότερη οι πήχες -πράγμα καί επικίνδυνο γιατί σημαίνει ότι βάζεις το βάρος στα χέρια, με άμεση συνέπεια ούτε το γκάζι να ελέγχεις σωστά ούτε τα κλιπόν.

Τα παραπάνω (είναι κι άλλα) σε συνδυασμό με λίγη εμπειρία στη κίνηση, μπορούν άνετα να κάνουν ακόμα και μια μακρινή βόλτα επώδυνη υπόθεση, ενώ η χρήση σε μεγαλουπόλεις -ειδικά άμα δε πολυσκανάρεις τη κίνηση-, έχει αυξημένη επικινδυνότητα.

Τότε γιατί εγώ οδηγάω ένα τέτοιο (ένα 750 όχι το χίλια);

Ντεν πολυσυχνάζω σε μεγαλουπόλεις, τα χιλιόμετρα που κάνω επιβάλλουν αραιά σέρβις και φτηνά αντ/κά με ελάχιστη κατανάλωση σε άδειους -ή ψιλοάδειους- δρόμους, και παρόλο που έχω ένα ψιλοκολληματάκι με τη ταχύτητα το ελέγχω -ειδικά στη κίνηση είμαι κότα.

Παρόλο που το πήρα για τουριστική χρήση (τρομάρα μου), κάθε μέρα με αυτό ροβολάω...

Και δεν είμαστε το ίδιο... Είσαι σε μειονεκτική θέση.

Άσε που εγώ τη προσέχω, τη φροντίζω, και τη κουρδίζω μεν τη μηχανή, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος με δαύτη (ένα μάτσο πλαστικά και μέταλλα είναι), προτιμώ τις γυναίκες.

Κάνε ένα όσο μεγάλο σε διάρκεια test ride μπορείς, και μετά σκέψου και το πού θα χρησιμοποιείς αυτή τη μηχανή.

θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα τα παραπάνω...σαν συνοδηγός έχω κάνει αρκετα ταξίδια και έχω καταπιαστεί...δεν αποσκοπώ να την χρησημοποιήσω σε ταξίδια ποτέ γιατι όσο καλή οδηγός και να γινω...φίλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισα..δεν νομιζω οτι με εμπιστευομαι να κανω ουτε 30χιλιομετρα μονοκοπανια...εχω μάθει να κάθομαι σε αναπαυτικο κάθησμα να ακουω μουσικουλα και να δροσίζομαι με τον κληματισμό...
    όπως και με το Ζ έτσι και με αυτό το πρώτο πράγμα που θα κανω πριν βγω στην κίνηση είναι βόλτες να το μάθω,φρένα στριψιμο κτλ κτλ..αν δεν το χω δεν μπορω να το καβαλισω..το αγαπαω τοσο οσο κι αν ειναι ενα ματσο σιδερα με πλαστικα...
    πες το τρελα πες το λαλακια...το θελω κι οσο απιστευτο και να φενεται,δεν θα ανοιξω το γκαζι παραπανω απο οσο το οριζω...ειμαι λιγακι φοβιτσιαρα σαν οδηγος και εντελως αναισθητη σαν συνοδηγος...λογικα θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο αλλα πιστευω να γινω μια συνηδητοποιημενη σωστη οδηγος.
    Σημεισε οτι το θελω μονο για βολτα...κι οχι για συνεχη μετακινηση..μιας και η δουλεια μου ειναι 50 μετρα απο την κατοικια!
    Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου

Μηπως το ειχε κανενας φιλος σου και το ειδες και επηρεαστηκες με το συγκεκριμενο μηχανακι; (μην το λεμε και "μηχανακι"...μηχαναρα λοοολ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Μηπως το ειχε κανενας φιλος σου και το ειδες και επηρεαστηκες με το συγκεκριμενο μηχανακι; (μην το λεμε και "μηχανακι"...μηχαναρα λοοολ!
    To συγκεκριμένο δεν έχει τύχει να το δω ουτε στον δρόμο να κυκλοφωρεί.Το είχα δεί σε μια μάντρα στην Λ.Μαραθώνος το καλοκαίρι του 2004 και απο τότε σκάλωσα,μέχρη τότε δεν είχα τόση τρέλα.
    Εν πάση περηπτώση βρε παιδιά,δεν λέω οτι εχετε αδικο,είμαι άπειρη ναι,αλλα οκ,εχω ξαναοδηγίσει μηχανή μεγάλου κυβισμού,με R1 05 έδωσα και εξετάσεις,το μονο πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω πως να κάνω την αγορά,τα "κουσούρια" που έχει ενα μηχανακι όπιος έχει σύνεση και θέληση πιστεύω τα μαθένει,δεν είναι δα και κινέζικα,ούτε εγω ειμαι καμια ξεκούδουνη ξανθιά,πιστευω οτι έχω μυαλό μέσα στο κεφάλι μου.
    Το οτι δεν επέλεξα κάποιο μηχανάκι(για μενα ολα μηχανακια ειναι)ή μηχανή οπως θέλετε πεστε το μικρότερου κυβισμού δεν ειναι θέμα κόμπλεξ κατωτερότιτας αλλα θέμα αρεσκείας,πολύ απλα δεν μου αρέσει κάποιο αλλο,το να πάρω ένα μηχανακι που δεν μου αρέσει δεν έχει να λέει κάτι πιστεύω γιατι δεν πρόκεται να μπω στον κόπο ούτε να το μάθω,ούτε να το πάω και βόλτα.
    Όπως και με το Ζ όταν εφτασε στα χέρια μου για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έκοβα κύκλους και στροφές μέσα σε μια αλλάνα 2 στρεμάτων για να το μάθω μιας και πέρα απο συμπλέκτη-ταχύτητα-φρένο-γκάζι δεν ήξερα ούτε πόσες ταχύτητες είχε το μηχανάκι,το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι εγω σαν οδηγός δεν είδα πάνω απο 80-100 χιλιόμετρα σε αυτό το παπί!Πιστεύω με την ίδια αυτογνωσία και την ίδια λογική θα μάθω και αυτό,πιστεύω οτι δεν μπορεί να καταφερνω να οδηγώ επικαθήμενη νταλίκα και να μην καταφέρω μια μηχανή...με λίγη προσπάθεια και θέληση πιστευω όλα είναι δυνατα αρκεί να υπάρχει μυαλό μέσα στο κεφάλι.
    Δεκτές όλες οι συμβουλές και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πραγματικά...αλλα δεν νομίζω οτι είναι δραματικά τα πράγματα του οτι δεν είχα ποτέ μικρότερου κυβισμού ss μηχανή..
    αποψη μου παντα

δλδ το 750 σε χαλαει πολυ?

ή πιστευεις οτι δε ανταποκρινεται στις αναγκες σου??

οχι οτι συνισταται κ το 750 για αρχη, αλλα οπως κ να το κανεις ειναι πιο χαλαρο απο το 1000.

α κ δεν εχει απολυτος καμια σχεση το ζετακι σου με το οποιοδηποτε ss περαν του οτι κ τα δυο εχουν 2 ροδες!!!

οτι κ να παρεις να εχεις πολλα ομορφα κ ασφαλη χλμ κ να θυμασε το μυαλο ΜΕΣΑ στο κεφαλι!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ξέρω παρα πολυ καλα οτι δεν εχουν καμια σχέση μεταξι τους...ειναι 2 διαφορετικα μηχανακια...

Ναι με χαλαει το 750...οχι γιατι ειναι 750...και βεβαια δεν εχω καπιες αναγκες που περημενω να ικανοποιησει κανενα μηχανακι και δεν θα υπαρξει ποτε μηχανακι να μου ικανοποιει αναγκες...απλα το συγκεκριμενο μηχανακι που θελω..δυστηχως για μενα,δεν βγηκε σε αλλη εκδωση περαν του 1000,για όσους δεν έχουν καταλάβει πρόκεται για αυτό το συγκεκριμένο μηχανακι SUZUKI GSX-R 1000 K4 LIMITED EDITION το οπίο έχει χαρακτηριστικό τα ολόμαυρα fairing, την επιγραφη limited edition στην τιμονόπλακα και τις χρυσές ζάντες
    http://www.carmo.hu/images/hmotorok/img_4304.jpg
    που εδω στο Ελλάντα οι καλοί μαντράδες πείραν και έβαλαν πάνω μια yoshimura tri oval πείραξαν λιγάκι τα καυσιμα να δώσει κανα παραπάνω άλογο και να τα πουλησουν ακριβώτερα και το ονομασαν yoshimura limited edition ενω δεν βγήκε ποτέ με αυτην την ονομασία παρα ως απλο limited edition.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    η πρωτη σε ενα τετοιο μηχανακι πιανει 160 χλμ....

αμα λες οτι θα πηγαίνεις "σιγα".... εχεις σκεφτει οτι δε θα αλλάξεις ποτε ταχύτητα?

Γιατι δε κοιτας κατι που θα σε βολέψει καλύτερα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    η πρωτη σε ενα τετοιο μηχανακι πιανει 160 χλμ....

αμα λες οτι θα πηγαίνεις "σιγα".... εχεις σκεφτει οτι δε θα αλλάξεις ποτε ταχύτητα?

Γιατι δε κοιτας κατι που θα σε βολέψει καλύτερα?
    συγνωμη δλδ θα πρεπει να πηγενω κοφτες για να πω οτι οδηγω ενα χιλιαρι σωστα?
    το ενδεχομενο να πηγενω δλδ με 40-50 χιλιομετρα μεσα στην πόλη(εδω που μενω και σκοπευω να χρησιμοποιω το μηχανακι δεν μπορεις να πας παραπανω και αν πεις οτι θα πεταχτεις διπλα σε μια αλλη περιοχη εχεις ανεση να ανοιξεις)παει να πει οτι δεν θα αλλαζω ταχυτητα?

Το οτι θα μου παρει πολυ παραπανω να το μαθω σαν μηχανακι το δεχομαι...το οτι δεν ειναι ευκολο και αυτο το δεχομαι αλλα οχι και ακατορθοτο..εξαλου οπως εχω πει και παραπανω,αν δεν μου αρεσε και το συγκεκριμενο μηχανακι-μηχανη δεν θα εκανα τον κοπο να κανω μια αγορα και να πεταξω 7000-9000 ευρω...

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks