Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: επαρχία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Βασικα, το 8εμα ειναι πως :οκ αμα γουσταρεις οτι 8ελεις το κανεις..ΑΛΛΑ ποιος αντεχει τα οποια σχολια και το ''ονομα'' που ο κα8ε ενας μπορει να σου βγαλει...και χωρις λογο μαλιστα!!!

τ α ξεκοβεις απο την αρχη ...

η δεν δινεις κ τοση σημασια...

αν ειναι να εισπρατουμε μεσα μας το καθε τι που λεει ο καθενας...

εγω βασικα το εζχω ζησει παρα πολυ εντονα αυτο ..κ μαλιστα στον εργασιακο χωρο..
    οποτε εχω μαθει να επιβιωνω..

κ νομιζω οτι στην τελικη παντου γινεται..οκ λιγο παραπανω στις κλειστες κοινωνιες..
    αλλα αμα ειναι να καθομαι κ να καλοπερναω, τι με νοιαζει πως θα του φανει του αλλου ??
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Και οι δύο επιλογές έχουν υπέρ και κατά.Η Αθήνα πράγματι έχει επιλογές,να περάσεις την ώρα σου και όχι μόνο,αλλά σε κάνει σιγά σιγά να σταματάς να αισθάνεσαι άνθρωπος.
    Δεν έχεις χώρο,ο ελεύθερος χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος,τα νεύρα τεντωμένα,φασαρία πολλή,βαράνε συναγερμοί.....φρίκη!
    Χαίρομαι που διάλεξα να ζω εδώ στον Πόρο,να πηγαίνω σε οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία και να ξεμπερδεύω μέσα σε 10 λεπτά,να πηγαίνω για καφεδάκι και να λέω 15 καλημέρες στη διαδρομή και άλλα πολλά.....

Θεωρώ γενικά πιο ανθρώπινη τη ζωή έξω από την Αθήνα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και οι δύο επιλογές έχουν υπέρ και κατά.Η Αθήνα πράγματι έχει επιλογές,να περάσεις την ώρα σου και όχι μόνο,αλλά σε κάνει σιγά σιγά να σταματάς να αισθάνεσαι άνθρωπος.
    Δεν έχεις χώρο,ο ελεύθερος χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος,τα νεύρα τεντωμένα,φασαρία πολλή,βαράνε συναγερμοί.....φρίκη!
    Χαίρομαι που διάλεξα να ζω εδώ στον Πόρο,να πηγαίνω σε οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία και να ξεμπερδεύω μέσα σε 10 λεπτά,να πηγαίνω για καφεδάκι και να λέω 15 καλημέρες στη διαδρομή και άλλα πολλά.....

Θεωρώ γενικά πιο ανθρώπινη τη ζωή έξω από την Αθήνα.

+1000

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    k opws vlepw ta pragmata exw polles pithanotites na perasw thessaloniki..wx wx wx (elpizw na min me ephreasi kati apo ta parapanw stin 5xronia diamoni mu )

μη μασας ρε

η πολη κλασσικη φοιτητομανα.....ολη κυλαει σε πολλλλλλλλυ χαλλλλλλλλαρους ρυθμους λλλλλογω της φοιτηταριας!!

πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να κακοπερασεις σαν φοιτητης στη σαλλλλλλλλλλλλλλονικα!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    k opws vlepw ta pragmata exw polles pithanotites na perasw thessaloniki..wx wx wx (elpizw na min me ephreasi kati apo ta parapanw stin 5xronia diamoni mu )
    ελα ελα πουλακι μου και θα σε φτιαξουμαι εδω πανω

πλακα κανω.

ελα και θα καλοπερασεις εδω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    μη μασας ρε

η πολη κλασσικη φοιτητομανα.....ολη κυλαει σε πολλλλλλλλυ χαλλλλλλλλαρους ρυθμους λλλλλογω της φοιτηταριας!!

πρεπει να εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για να κακοπερασεις σαν φοιτητης στη σαλλλλλλλλλλλλλλονικα!!

Εχει δικιο...δεν σπουδαζω εκει αλλα απο φιλους και προσωπικες εμπειριες σου υπογραφω οτι ειναι γαματα!!!Ο μονος λογος που χαρηκα οταν δεν περασα πανω ειναι επειδη η Σχολη μου (ΑΣΚΤ) εκει ειναι ΧΑΛΙΑ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    +100000

Σπούδαζε το ξαδερφάκι μου πάνω (Γεωλογικό) και έχω ανέβει αρκετές φορές. Η ΝΟ1 πόλη για φοιτητές!!!!

Και εγώ που είμαι Πάτρα μια χαρά περνάω αλλά Θεσσαλονίκη, είπαμε, ΝΟ1! ΤΕΛΟΣ

Όπου και να πας μπορείς να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ.

Κι αυτό έχει να κάνει με το πόσο προσαρμοστικό άτομο είσαι και να ξέρεις τι ζητάς από τη ζωή σου.

Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδόσει όλα, αβίαστα κι αβάδιστα......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos

το εχεις κ καθεται???
    θα ειχα φυγει χωρις δευτερη σκεψη!!!

αν δεν το εχεις το ,εεεε δεν εγινε κ τιποτα!!!
    το μονο που με προβληματιζει κ δεν με αφηνει
    να παρω την αποφαση ειναι η δουλεια!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    +1000

και απο 'μένα. Αφου να σκεφτείς πως αμα δεν είχα σπίτι στα Χανιά θα την είχα κάνει για αρκετά πιο μακρινά και ορεινά (Θέρισσο rules! )

Αααααχ...και είναι τόσο όμορφα εκει έξω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cupid.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	6,2 KB 
ID:	83590
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Όπου και να πας μπορείς να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ.

Κι αυτό έχει να κάνει με το πόσο προσαρμοστικό άτομο είσαι και να ξέρεις τι ζητάς από τη ζωή σου.

Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδόσει όλα, αβίαστα κι αβάδιστα......
    Μαζί σου 100%

και επειδη ανθρωποι είμαστε και πάντα μπορεί να μας έρθει η "τρέλα" και να θέλουμε να χαθούμε σε μεγαλούπολη σημειωτεόν οτι σχεδον οπου και να είσαι με μια γκαζιά βρίσκεσαι μέσα στο πλήθος και την ανωνυμία για να κάνεις οτι σου 'ρθει.... όλο και κάποια πόλη που θα σου προσφέρει ανωνυμία και πλήθος θα βρίσκεται κοντά σου.
    Ακούω ανθρώπους που μένουν σε μεγαλουπόλεις και διαμαρτύρονται για τη ζωή τους περισσότερο από οτι την χαίρονται και δε μιλάω μόνο για "επαρχιώτες" όπως μας λένε που μεταναστευσαν σε μεγαλουπόλεις αλλά και για ανθρώπους γέννημα θρέμα των μεγαλουπόλεων.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ρε χαλαρωστε λιγο εσεις οι Αθηναιοι στην Αθηνα ζητε οχι στην νιου γιουρκ,ουτε στο Λονδινο
    για μενα η αθηνα ειναι 15 επαρχιακες πολεις,ή οσοι δημοι ειναι τελος παντων, ασχημα χτισμενες γυρω απο τον βραχο της ακροπολης.
    καλα να μην μιλησω για το κεντρο που προτιμω τα γυφτικα της λαρισας γιατι τουλαχιστον εκει οι ανθρωποι μιλανε ελληνικα.
    μου αρεσει η αθηνα μονο για τους φιλους που εχω εκει τιποτα παραπανω.

μονο στα βορεια προαστεια θα την παλευα οχι γιατι ειμαι λεφτας αλλα επειδη εκει ειναι πιο ανθρωπινες οι συνθηκες ζωης απο θεμα πολεοδομιας
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

όπου γης Το avatar του/της iosif
    TA XANIA ΠAΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η νο1 ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΚΡΙΣ ! η ιδανική πόλη να ζεις.
    ζωή χειμώνα (τι χειμώνα δηλαδή)-καλοκαίρι, θάλασσα, και μπάνιο μέχρι νοέμβρη σε παραλίες στις οποίες οι υπόλοιποι πάμε διακοπές. ΚΑΙ βασικά άνθρωποι πολύ πιο ανοιχτοί και φιλικοί΄(όπως όλοι οι νησιώτες) από τους βόρειους και τους ηπειρωτικούς.

Κατεβαίνω και μένω σε ένα φίλο στα κουνουπιδιανά στο ακρωτήρι.

Βέβαια εδώ που είμαι είναι ιδανικά για ορεισίβιους! αν βάλεις ότι πέρσι το χειμώνα για ένα μήνα ήταν συνέχεια κάτω από το -10!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    εγω παλι εκει που ξετρελαθηκα ηταν η καστορια.ενα αρχοντικο μπροστα στην λιμνη και τρεις ρωσιδες πιστευω ειναι ιδανικη ζωη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

ενα τετοιο ποστ δινει κ σ αλλους ( ) την ωθηση να φυγουν μακρια...
    ......
    Ναι.....απο την επαρχια
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εγω παλι εκει που ξετρελαθηκα ηταν η καστορια.ενα αρχοντικο μπροστα στην λιμνη και τρεις ρωσιδες πιστευω ειναι ιδανικη ζωη

Όπως το θέτεις ουκ ολίγοι υπερμαχοι της Αθήνας θα δέχονταν αυτό το τρόπο ζωής

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  2. Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 130
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2009, 18:05
  3. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    από ACHEXAR75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 19:09
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. EΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ
    από necromayhem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 15:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας