Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τα ποια ?? Και γιατι εχεις ανχωθει τοσο πολυ με τα κτεο ???![]()
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Τα ποια ?? Και γιατι εχεις ανχωθει τοσο πολυ με τα κτεο ???![]()
ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Δεν μπορουν να ζητησουν κτεο για αγωνες που για να γινουν με ασφαλεια πρεπει να φορας η να βγαζεις αξεσουαρ που σε φυσιολογικες ( κυκλοφορια σε δημοσιο δρομο ) καταστασεις ειναι παρανομο !!:rotflmao:
![]()
Γελάω γιατί θυμήθηκα αντίστοιχες ιστορίες του '88 και '89, όταν ήταν υποχρεωτικοί οι καθρέφτες στον Τεχνικό έλεγχο !!
(και κολλούσαμε στρόγγυλα ευρυγώνια καθρεφτάκια αυτοκινήτου ΜΕΣΑ από τις χούφτες..)
:rotflmao:
![]()
Υ.Γ.
Τώρα θα πεταχτεί ο Σωτήρης και θα αρχίσει τα "πότε ρε ??" και "δεν τα πρόλαβα εγώ αυτά"![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Γελάω γιατί θυμήθηκα αντίστοιχες ιστορίες του '88 και '89, όταν ήταν υποχρεωτικοί οι καθρέφτες στον Τεχνικό έλεγχο !!
(και κολλούσαμε στρόγγυλα ευρυγώνια καθρεφτάκια αυτοκινήτου ΜΕΣΑ από τις χούφτες..)
![]()
Υ.Γ.
Τώρα θα πεταχτεί ο Σωτήρης και θα αρχίσει τα "πότε ρε ??" και "δεν τα πρόλαβα εγώ αυτά"![]()
Τωρα ζητανε αντιγραφο πλαστικοποιημενο της πινακιδας ( καθως η γνησια θεωρειτε επικυνδινη για ατυχημα ) .. Φυσικα πρεπει να λειπουν και τα φλας και οι καθρεφτες..
![]()
Ναι, αλλά τώρα έχουν κόρνες τα μηχανάκια !!!
Παλιότερα οι αγώνες μοιάζαν με παιδικά πάρτυ από τα πλαστικά κλάξον με τις φούσκες που κάναν "όινγκ - όινγκ" !!:rotflmao:
![]()
(και έτρωγες και τα μούτρα σου αν πήγαινες να κορνάρεις σε κανέναν σε κλειστό κομμάτι..)![]()
Εχουμε και βεντιλατερ...........:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ναι, αλλά τώρα έχουν κόρνες τα μηχανάκια !!!
Παλιότερα οι αγώνες μοιάζαν με παιδικά πάρτυ από τα πλαστικά κλάξον με τις φούσκες που κάναν "όινγκ - όινγκ" !!:rotflmao:
![]()
(και έτρωγες και τα μούτρα σου αν πήγαινες να κορνάρεις σε κανέναν σε κλειστό κομμάτι..)![]()
Εσεις πολυ παλιοτερα δεν τρεχατε.....![]()
Μενατε & Φιαχνατε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατρε με το συμπαθειο.....οδηγας μετα η θα παρεις ταξακι ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
To 50αρικο εχει ακομα αξια![]()
Ακόμα πρέπει να έχω το σπαστό ACERBIS κάπου....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Υ.Γ.
![]()
Υ.Γ. Μια που είσαι εκεί δίπλα, για τσέκαρε τα αποτελέσματα του αγώνα του enduro του ΜΟΘ που είχε γίνει τον Μάρτη του '89 - κατηγορία ψευδοεντούρο.![]()
![]()
![]()
Και εάν έχεις ΄καλή΄πρόσβαση στα ιστορικά αρχεία, τσέκαρε και τους χρόνους στις ειδικές...![]()
Αν δεν ήταν κάτι παλληκάρια που τους έφευγε η αλυσσίδα στα μονοπάτια (και τρώγαμε καπέλλο), θα ήταν ακόμα πιο όμορφα![]()
![]()
Να μην σου πω για το τέλος του 1ου κύκλου (στο ΣΕΧ στην εκκίνηση)....
Α ρε days of my youth![]()
![]()
You BETA believe...
+1 (euro)....Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
To 50αρικο εχει ακομα αξια![]()
για το γραμματόσημο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Μην γελάς γιατί το έχω δει αυτό το πράγμα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εσεις πολυ παλιοτερα δεν τρεχατε.....![]()
Μενατε & Φιαχνατε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
PE 250 με κολλημένο πιστόνι - βγάλσιμο ολόκληρου του κυλίνδρου και αλλαγή πιατονιού στο ΣΕΧ με καπέλο 12 λεπτά - στρώσιμο στην Απλή και τον καλύτερο χρόνο Γενικής στην Ειδική !!
(ή το '85 ή το '86 στο Βορείου Ελλάδος στην Δράμα ..)![]()
Τι με θύμισες τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην γελάς γιατί το έχω δει αυτό το πράγμα !!!![]()
PE 250
Εκείνη την εποχή ένα ΡΕ 250 ήταν παρκαρισμένο σε διπλανή οικοδομή...
Να μας τρέχουν τα σάλια...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μείνατε στα σάλια ή προχωρήσατε σε καμιά "απαλλοτρίωση" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εκείνη την εποχή ένα ΡΕ 250 ήταν παρκαρισμένο σε διπλανή οικοδομή...
Να μας τρέχουν τα σάλια...![]()
![]()
Μόνο κανα δυο φορές προσπαθήσαμε να το βάλουμε μπροστά αλλα δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μείνατε στα σάλια ή προχωρήσατε σε καμιά "απαλλοτρίωση" ???![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μόνο σε συγκεκριμένη θέση του τσοκ έπαιρναν μπροστά (διαφορετική για το κάθε μηχανάκι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μόνο κανα δυο φορές προσπαθήσαμε να το βάλουμε μπροστά αλλα δεν...![]()
(το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα ever !!)![]()
Πλακα κανεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην γελάς γιατί το έχω δει αυτό το πράγμα !!!![]()
PE 250 με κολλημένο πιστόνι - βγάλσιμο ολόκληρου του κυλίνδρου και αλλαγή πιατονιού στο ΣΕΧ με καπέλο 12 λεπτά - στρώσιμο στην Απλή και τον καλύτερο χρόνο Γενικής στην Ειδική !!
![]()
Μεχρι και αλλαγη δισκων σε 400σαρι μεσα σε λασπες το εχω δει... Αλλα αυτο παραπαει !!!![]()
![]()
![]()
![]()