Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Εκνευριστικα αργο!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δεν παιζει αυτο με DSL. Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω....

Εγω στην θεση σου θα το πεταγα το modem και θα επερνα ρουτερ.

USrobotics αν θες την γνωμη μου.

Θα δεις διαφορα. Στανταρ.

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    επειδη ειχα για ενα χρονο το fritzbox, το ρουτερ της HOL ενω τωρα εχω το σατζεμ της οτενετ, εχω δει δλδ και τις δυο μεριες, ομολογω οτι δεν εχω διαπιστωσει καμια διαφορα στην αποδοση της γραμμης μου αναμεσα στις δυο καταστασεις.
    Ισα ισα που το ρουτερ συγχρονιζε στα 954kbps ενω το μοντεμ τωρα στα 1016 kbps. Παντα σε συνδεση του ενος mbit.

Aυτο δε που λατρευω στο μοντεμακι και δεν προκειται να το αλλαξω ποτε, ειναι οτι τροφοδοτειται απο την usb και δεν απαιτει ξεχωριστη τροφοδοσια/μετασχηματιστη/μπριζα οπως τα ρουτερακια.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Περαν του οτι απασχολεις τον υπολογιστη για μια δουλεια που δεν πρεπει (usb modem, το usb παντα τραβαει πορους του συστηματος) πιστευω οτι με το ρουτερακι θα ειναι καλυτερα.

Ασε που εχει και 4 θυρες να βαλει πανω κι'αλλα μηχανακια.

Συν+ την παραμετροποιηση που δεχεται ενας ρουτερ (port forwarding, και λοιπα...)

Δεν ξερω, ισως εχεις δικιο, αλλα με το ρουτερακι εγω σωθηκα. Εχω πανω 3 μηχανακια και ενα xbox360. Δεν χαμπαριαζει τιποτα.

Παλαιό μέλος

φιλε το επαθα και εγω

ακου να δεισ τη μια δε μπαινει την αλλη κανει μιση ωρα ....ειναι ιοσ τι κανει παραλληλα σου ανοιγει πολλεσ αλλεσ σελιδεσ (κατεβαζει) και δεν σου αφηνει εσενα καθολου(δε φαινοντε )ενοειται...τι εκανα απεγκατεστησα 2-3 φορεσ μοντεμ φιρφοξ τιποτα ..τελικα εψαξα και βρηκα τι προγραμματα τρεχουν καθε στιγμη και.. το βρήκα απλα διεγραψε τα αυτα που δε πρεπει καποια torrents ειναι και επανεγκατεστησε modem firefox

Συμφωνα με τα λεγομενα σου, κατα πασα πιθανοτητα εχεις κωλισει καποιον ιο.

Το οτι αυξομειωνεται η αποδοση του μοντεμ σου δεν σημαινει οτι εχει προβλημα το μοντεμ ή θα δεις τραγικη διαφορα με καποιον ρουτερ.

Οπως αναφερθικε κ πιο πανω δεν υπαρχει περιπτωση τωρα με dsl να κωλισεις καποιον dialer. Αυτο που κανουν οι ιοι τωρα (λειτουργωντας σαν adware) ειναι να στελνουν αμετρητα spam email, χρησιμοποιοντας το προσωπικο σου pop λογαριασμο κ κατα συνεπεια σου τρωνε μεγαλο μερος του bandwidth.

Αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να επικοινωνισεις με τον παροχεα σου κ να του το πεις. Κανονικα θα επρεπε να το ειχαν παρει αυτοι χαμπαρι κ να ειχαν επικοινωνισει μαζι σου. Αλλα αυτο που κανουν ειναι να σου πουν (κατοπιν εορτης) οτι το spamming επισυρει νομικες κυρωσεις εις βαρους σου (γιατι χρησιμοποιει ο ιος το δικο σου email). Βεβαια το να φροντιζουν να μπλοκαρουν email δικο τους που στελνει spam, αυτο δεν το ξερουν!!! :a31: :a31: :a31: :a31:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παιδακια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Εχοντας διαβασει ολα αυτα που μου γραψατε ομολογω οτι δεν καταλαβα γρι:hypnotize :rotflmao:

Λοιπον εχουμε και λεμε,το pc ειναι σχεδον καινουργιο(6 μηνων,το πηρα καινουργιο)Εχει επεξεργαστη intel core 2 duo 6400 στα 2.13Ghz και μνημη 1024 GB of RAM.To εργαλειο φοραει σαν extra ενα panda platinum με licence στην εταιρεια που εργαζομαι,ολα τα προγραμματα που εχω επανω μου τα περασε φιλαρακι στην δουλεια και μερικα εχω κατεβασει και εγω.Γενικα ο υπολογιστης φυσαει απο ταχυτητα και το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι με την ταχυτητα του internet.Δεν νομιζω να εχει κολλησει ιο γιατι μονο εκει εχω το προβλμα.Ειναι γενικα πολυ καλο το panda και δεν περναει τιποτα!Σε εννιοτε scan που κανω βρισκει μονο κανενα spyware μηδενικης απειλης για το συστημα.

Εκατσα εχθες και "καθαρισα" τον σκληρο και καποια προγραμματα που δεν χρησιμοποιω στο add/remove programs και η κατασταση ως δια μαγειας βελτιωθηκε.Υποψιαζομαι ενα προγραμμα που δεν ξερω πως βρεθηκε εδω μεσα και μου εκνε κατι κολληματα οταν ανοιγα τον explorer μΕ πεταγε ενα μυνημα "allow modification to search engine" και κατι τετοιες παπαριτσες.Εσβησα καποια προγραμματα και ενα απο αυτα ηταν ενα yahoo toolbar και ενα starware 316 που μου το εβγαζε σε toolbar και αυτο καθε φορα που ανοιγα τον explorer.

Προς το παρον ολα καλα και ταχυτητα ικανοποιητικη.Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας και πολλες συμβουλες σας θα μου φανουν χρησιμες σε αυτο το τοπικ.

Μιχαλη(maron) κερναω καφε καποια στιγμη σπιτι να ερθεις να τσεκαρεις το ολο συστημα και να κανουμε και κανενα πλυσιμο επιτελους στην μηχανη σου,αναλαμβανω εγω
    Keep spamming!!!:a13:

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    τον explorer μΕ πεταγε ενα μυνημα "allow modification to search engine" και κατι τετοιες παπαριτσες.Εσβησα καποια προγραμματα και ενα απο αυτα ηταν ενα yahoo toolbar και ενα starware 316 που μου το εβγαζε σε toolbar και αυτο καθε φορα που ανοιγα τον explorer.
    Καλό θα είναι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς τον τρύπιο ΙΕ.

Ή Firefox (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/) ή Opera (http://www.opera.com/)

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε gixxerakia oταν διαβασα το τιτλο νομιζα οτι θα μας πεις για το μηχανακι σου

καλα ε

καταπληκτικο πως με ξεγελασες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(τπτ σουβλακια θα φαμε η @@ ? χαθηκαμεννννν μια βολτα καναμε και δε σε εχω δει απο τοτε)

σορυ για το σπαμ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ιος μπορει να ειναι γιατι κολησα κι εγω εναν τελευταια και μου ετρωγε το 70-80% της ταχητητας του ιντερνετ.Δες αν ανεβαζει data στο διαδυκτιο ,οταν δεν το χρησιμοποιεις.

Aν ειναι ιος ενας μπουσουλας αντιμετωπισης ειναι αυτος:

http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=8007

Συνοπτικα: Μπαινεις σε safe mode

και εκει σκαναρεις με το antivirus και με το antispyware (πχ Ad-Aware).

Χρησιμοποιεις οτιδηποτε αλλο για browser εκτος απο ΙΕxplorer.και παντα firewall.

that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

να κανω και εγω μια ερωτηση?επειδη βλεπω το κατεχετε το αθλημα,εχω router καλυτερα τι ειναι usb 2.0 h etenet συνδεση?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρε gixxerakia oταν διαβασα το τιτλο νομιζα οτι θα μας πεις για το μηχανακι σου

καλα ε

καταπληκτικο πως με ξεγελασες

:rotflmao:

(τπτ σουβλακια θα φαμε η @@ ? χαθηκαμεννννν μια βολτα καναμε και δε σε εχω δει απο τοτε)

σορυ για το σπαμ

Μη μου το topic σπαμμαρετε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Βρε Ευη αφου ο καραφλας σε εχει για παρτη του εγω φταιω?Τον βλεπω που και που στον πειραια εκει δουλευω και γω.Θα κανονισουμε βρε αφου ανοιγει ο καιρος τωρα θα βρεθουμε για σουβλακερι και βολτα!

Μονο που κανω διαιτα(της παπιας) γι'αυτο μην δινεις σημασια αν με δεις με τιποτα γυρους(ολοκληρους)παραμασχαλα με την μηχανη"Ελα μωρε ενα διπλο με γυρο ειναι για μενα αυτο!"

:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    να σταματησει το μοντεμ σου να κανει παρεα με τη σουζουκι σου για να μην πηγαινει αργα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
    να κανω και εγω μια ερωτηση?επειδη βλεπω το κατεχετε το αθλημα,εχω router καλυτερα τι ειναι usb 2.0 h etenet συνδεση?
    Πάντα καλύτερη είναι η Ethernet σύνδεση. Επίσης αν το router έχει ένα αξιοπρεπές hardware firewall είναι 1000 φορές καλύτερο από κάθε firewall που θα εγκαταστήσεις στα windows...

Και όπως είπαμε. Μακριά από Internet Explorer!

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    (usb modem, το usb παντα τραβαει πορους του συστηματος)
    Μαν αυτο το ακουω πρωτη φορα .... ποσο σιγουρος εισαι για αυτο που λες;
    Εκτος εαν "πορους" εννοεις ρευμα και οχι επεξεργαστικη δυναμη ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
    Εμπειρικα και μονο, δεν εχω διαπιστωσει καμια διαφορα απολυτως, και μαλιστα το συνεδεα και σε usb 1 θυρα στο παλιο PC μου.
    Αν ομως θες να δωσεις ιντερνετ σε πανω απο μια συσκευη, οπως λεει πιο πανω και ο ktm640lc4. ειναι προτιμοτερο να ειναι σε ethernet για να ειναι εντελως αυτονομα τα pc.

@GIXXERAKIAS φιλε, αν αρχιζεις και βρισκεις προγραμματα στο add/remove που δεν ξερεις πως βρεθηκαν εκει, χοντροπαιζει να ειναι καποιο spyware που σου μαμαει την συνδεση .... αυτο το panda δεν το εχω ξανακουσει, μα καλο θα ειναι να δοκιμασεις και καποιο αλλο antivirus ή και antispyware ....Επισης ο συνδιασμος Firefox + Firewall ειναι μονοδρομος για ασφαλη περιηγηση ....
    Ειδικα εαν οπως λες κατεβαζεις και προγραμματα απο το νετ.

Ξεχνα τον internet explorer, απλα και ομορφα.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος ειπε το bandit αργο?
    από dimzan στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 165
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2017, 18:26
  2. Το Hayabusa ειναι πολυ πιο αργο...
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22