Εχει συναγερμο αλλα δεν το ειχα βαλει γιατι βαραγε συνεχεια χωρις λογο..![]()
Εχει συναγερμο αλλα δεν το ειχα βαλει γιατι βαραγε συνεχεια χωρις λογο..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
φίλε Daemons συγνώμη που καταχράζομαι το μήνυμα σου αλλά νομίζω οτι ενδιαφέρει αρκετούς αυτό.
Σε κάποιο ηλεκτρονικό ιστότοπο , είχε μια συνέντευξη με ενα κλέφτη οχημάτων.
Λοιπόν εν περιλήψει...
1) Ο συναγερμός ποτέ δεν βαράει άσκοπα. Συνήθως πάνε επίτηδες και κουνάνε το όχημα για να βαράει κατά το ιδιοκτήτη "τυχαία", να του σπάσει τα νεύρα και να τον κλείσει μόνος του!!! Είναι μια απο τις τεχνικές τους.
2) Οι μηχανές είναι το ευκολότερο πράγμα να κλέψουν. Εκείνο που τους αποθαρρύνει συνήθως είναι μια κουκούλα!!!!!![]()
...ούτε συναγερμοί, ούτε τίποτα... στην ερώτηση "γιατί κουκούλα" παίρνουν την απάντηση οτι οι κλέφτες δεν παρακολουθούν μηχανάκια παρά μόνο αν είναι βαλτοί απο άλλον (εδώ βάλτε κατάστημα , γείτονα, απογοητευμένη γκόμενα κτλ.). Συνήθως κλέβουν το μηχανάκι που θα τους γυαλίσει με την πρώτη ματιά. Όταν λοιπόν είναι κουκουλωμένο , δεν μπαίνουν στην διαδικασία να σηκώσουν να δούν τι έχει απο κάτω, γιατί είναι και μια κίνηση που τραβάει τα βλέματα , ακόμα και αν τελικά δεν την "σηκώσουν" την μηχανή.
3) Τα after market αξεσουάρ δεν τους νοιάζουν και τόσο!!! Ίσα ίσα εκείνες οι μηχανές που είναι "μαμά" είναι πιο καλές για κλοπή , μιας και γίνονται ευκολότερα ανταλλακτικά προς πώληση.
Το "ψύρισμα" (όπως στην περίπτωση σου φίλε daemon) θα γίνει απο κάποιον συγκεκριμένο που έχει βάλει στο μάτι το κομμάτι. (Σ.Σ. ψάξε στην γειτονιά και κοντά εκεί... κάποιος κοντινός μπορεί να τις "φοράει"!)
Κρίμα και πάλι φίλε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
.. στον ΜΑΛΑΚΑ που μου εκλεψε της εξατμησεις σημερα το πρωι.. :a37: Μου περισσευε ενα χιλιαρικο και δεν ηξερα τι να το κανω, παλι καλα που βρεθηκες εσυ ΜΑΛΑΚΑ να με σωσεις απ'το δηλημα..
![]()
![]()
![]()
Megali malakia re Andrea
@Dukas U RULE re pastrana, me sigginises leme
Andrea prosexe mhn pas me to mixanaki ekei kai oso tha sou dinei toys lemous... exei valei apokso ton mpamia kai soy ksilonei ton kinitira :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν καταχραζεις τιποτα φιλε μου, πολυ καλα κανεις και τα γραφεις γιατι οντος ενδιαφερει ολους μας..
Δυστιχως υπαρχουνε παρα πολλα TDM εκει και το 90% φορανε της ιδιες εξατμησεις.. οποτε θα ειναι λιγο δυσκολο αυτο.. θα δουμε..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Εκτός από τη κουκούλα που είπε ο Gandalf, άμα σημαδέψεις (εκεί που μόνο εσύ ξέρεις, και δε θα φαίνεται) τα τελικά και τα φωτογραφίσεις, μπορεί μετά να έχεις και στοιχεία για τον κάφρο που στα έφαγε και να του πας τα στρουμφάκια δώρο -άν τον βρεις.
τι να πώ ρε παίδες τι να πω...
και σήμερα με πήρε τηλ ο πατέρας μου κ μου είπε ότι του έσπασαν την κλειδαριά από το βαλιτσάκι του παπιού κ του πήραν το κράνος(ευτυχώς ένα κουβά) και τα γάντια...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντρίκο κρίμα ρε φίλε... να τους κοπούν τα χέρια!![]()
![]()
![]()
![]()
DUCASII Respect!!!:a19:![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Φταίνε και οι εταιρείες όμως για αυτό , άν και ξέρουν πώς να εξασφαλίσουν τον τρόπο να μην ξεβιδώνεται κάτι εύκολα ή να αποκλείεται η εύκολη προσβασιμότητα του (με το ανάλογο βλαστήμι φυσικά όταν αυτότο εξάρτημα πρέπει να λυθεί για σέρβις) ποιούν την νήσσαν γιατί τις συμφέρει να πωλούν ανταλλακτικά παντός είδους με τεράστιο κέρδος.
Π.χ στη δική μου μηχανή τα κοντέρ βγαίνουν με δύο βίδες δεκαρούλες, έτσι απλά λοιπόν μου τα έφαγαν πρίν μερικά χρόνια και έκοψαν με κλαδευτήρι ντίζα κοντέρ και πλεξούδα κοντέρ για να τα πάρουν αστραπιαία. Το χειρότερο για εμένα δεν ήταν μόνο ότι τα κοντέρ έκαναν κοντά στο χιλιάρικο τότε, αλλά ότι η μηχανή ήταν άχρηστη και δεν μπορούσα να πάω ούτε στη δουλειά μου καθώς τα κοντέρ είχαν εσωτερικά τον κόφτη χιλιομέτρων ο οποίος πέρναγε ένα σήμα εντολή πρός την ηλεκτρονική. Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίγω το γκάζι και η μηχανή να μπερδεύει άσχημα μετά τις 2000 στροφές. Που να πάω ο κακομοίρης έτσι.
Ησύχασα τελικά φτιάχνοντας ένα ταμπλό απο ένα κομμάτι πλεξιγκλάς όπου τα πάντα ήταν με μεγάλα λεντάκια ακόμα και τα λαμπάκια νεκράς, φλάς κτλ, στροφόμετρο και κοντέρ απο παλαιότερο μοντέλο χωρίς τα καβούκια, βολτόμετρο με λεντάκια, ψηφιακά θερμόμετρα μέχρι και αισθητήρα φωτός για να ανάβουν τα φώτα μόνα τους όταν έπεφτε το σούρουπο. Κανένας δεν το κλεψε απο τότε αλλά έφαγα και 250 ώρες δουλειάς για ένα ταμπλό που θύμιζε Αουντι παρά μοτοσυκλέτα.
Τελικά ένα φορτηγό κάνοντας όπισθεν με κατεβασμένη μπάρα χτύπησε το μούτρο και τσάκισε τον πίνακα με το λεπτό πλεξιγκλάς χωρίς να μου ρίξει τη μοτό και ευτυχώς μπροστά μου με αποτέλεσμα να πληρωθώ και να ξαναβάλω τα μαμίσια και άντε πάλι με το άγχος. Θα πρεπε να μαστε στο Πακιστάν όπου εάν κλέψεις σου κόβουν το χέρι, εάν βιάσεις σου κόβουν σε πλατεία το ..βλί με χατζάρα παρουσία όλων και ξέρω περίπτωση τύπου που του πεσε χρυσό ρολόι στη ντόπια λαική και γύρισε και το βρήκε και δεν του το χε πάρει κανένας.
Εάν υπήρχε λοιπόν νόμος να μας άφηνε να του βάλουμε του κλέφτη έτσι και τον πιάναμε κανά δυό τελικά στον κόλο να θυμίζει σούπερ σπόρ και να κλάνει με μπάσα δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα, τι να πώ.![]()
engine is revving up with our soul
fuck.....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάλι καλά ρε Αντρέα που πήραν ΜΟΝΟ τις εξατμίσεις.....
Και δεν πήραν το υπόλοιπο να σου αφήσουν τις εξατμίσεις.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάλι καλά ρε Αντρέα που πήραν ΜΟΝΟ τις εξατμίσεις.....
Και δεν πήραν το υπόλοιπο να σου αφήσουν τις εξατμίσεις.....![]()
+750 αυτο ηταν το πρωτο που σκευτηκα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πριν 3 χρόνια,άφησα τη μηχανή για 10 λεπτά έξω,και μου έκλεψαν το σταμπιλιζατέρ...Ενός φίλου μου από ένα kawasaki gpz που το είχε να πηγαίνει στη δουλειά του,του πήραν την ηλεκτρονική...Να τους αντιληφθείς και να τους σκαγιάσεις τον κώλο.Γαμώ τη μάνα που τους γέννησε...Θα δουλεύουμε για τα ρεμάλια....
Κρίμα ρε φίλε...κρίμα.![]()
Και μπράβο ρε ψυχάρα Dukas!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Το μόνο που μπορώ σε αυτά τα κλεφτρόνια είναι....ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ....![]()
![]()
![]()
(Μόνο για αυτό τον λόγο θα ευχόμουν να είχαν κλέψει το ολόσωμο σύστημα...Να τους βγει από το στόμα)
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
μου φαινεται σιγα σιγα, θα μετακομισω σε κανα ισογειο, να μπορεω να βαζω τη μηχανη μεσα στο υπνοδωματιο.......
...που να του κλεψουν και τα σωβρακα του πουστη......