71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ξεχασατε να ευχαριστησετε τον Ελληνικο λαο που μπορειτε σημερα να λετε χρονια πολλα στην ομαδα σας αλλα δεν πειραζει !!!![]()
Δεν θα μιλαγα .. Αλλα μια και το βαλατε στις Διαμαχες και ο μονος κακος στην ιστορια σας βγηκε ο Γρανιτσας.. :smilea:
Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η δεύτερη που συμπαθείς,ο πρώτος όμως που συμπαθείς πάει τρίτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Υ.Γ.: Προς ολους του ΑΕΚτζιδες. Η ΑΕΚ ειναι η δευτερη ομαδα που συμπαθω (μετα τον ΠΑΟ) και τις ευχομαι να τα χιλιασει!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η δεύτερη που συμπαθείς,ο πρώτος όμως που συμπαθείς πάει τρίτος.![]()
![]()
![]()
κι αυτό στο λέει ο Βάγγος ο εξηκοστός τέταρτος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Μέγας! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
κι αυτό στο λέει ο Βάγγος ο εξηκοστός τέταρτος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Στον μΠ@#τσο μας και εσυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στον μΠ@#τσο μας !!!![]()
αλλος?![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ξεχασατε να ευχαριστησετε τον Ελληνικο λαο που μπορειτε σημερα να λετε χρονια πολλα στην ομαδα σας αλλα δεν πειραζει !!!![]()
Δεν θα μιλαγα .. Αλλα μια και το βαλατε στις Διαμαχες και ο μονος κακος στην ιστορια σας βγηκε ο Γρανιτσας.. :smilea:
Πρώτη φορά γράφω για ποδόσφαιρο στο forum...αλλά στο συγκεκριμένο σχόλιο σου STOUBI:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
έλεος τους χάρισαν πολλά και σε αυτούς και σε πολλούς άλλουςι κατά το παρελθόν ουσττττττ![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Πρώτη φορά γράφω για ποδόσφαιρο στο forum...αλλά στο συγκεκριμένο σχόλιο σου STOUBI:
+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
έλεος τους χάρισαν πολλά και σε αυτούς και σε πολλούς άλλουςι κατά το παρελθόν ουσττττττ![]()
![]()
ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ???
Και σου ξανα απαντώ και εγώ και για την ΑΕΚ και για πολλούς άλλους........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ???![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
stoubi ρε φιλε πες μου και μενα να ξερωνα του την λεω επαγγελματικα
![]()
σοβαρα τωρα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εγω ειμαι ολυμπιακος ρε μπουσα πουρ κουα? γκαλοπ κανεις?
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΠΑΣΚΕ ΜΑΝΤΑΜ στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σχοινη....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω ειμαι ολυμπιακος ρε μπουσα πουρ κουα? γκαλοπ κανεις?
![]()
ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ..........
kala, espresso pinate me ton ntrooper kai gyrises toso gLhgora?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
stoubi ρε φιλε πες μου και μενα να ξερωνα του την λεω επαγγελματικα
![]()
σοβαρα τωρα
![]()
:rotflmao: