βλεπω καλα??Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
R1![]()
![]()
η περσινη Μ1 του βαλε στο βαθος!!!!!![]()
![]()
![]()
επρεπε να την ειχαν με κοκκινα χαλια να πηγαιναν γονατιστοι οι πιστοι για προσκυνημα!
Συνεχίζω εγώ .. τις έβαλα στο Pitstop γιατί σηκώνει ψηλότερη ανάλυση... και καλύτερη διαχείριση των φωτό..
αύριο θα τις βάλω και εδώ.. Έκθεση Μοτό 2007
![]()
Ωραιες οι φωτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Συνεχίζω εγώ .. τις έβαλα στο Pitstop γιατί σηκώνει ψηλότερη ανάλυση... και καλύτερη διαχείριση των φωτό..
αύριο θα τις βάλω και εδώ.. Έκθεση Μοτό 2007
![]()
...Να μας αφηνανε κι ολας να τις βλεπαμε χωρις να κανουμε register θαρρω πως θα ηταν καλυτερα![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Παντως ΑΝ αυτη την εξατμιση την ειχε βγαλει π.χ καμμια Suzuki θα ειχε πεσει το κραξιμο της αρκουδας!Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΜ ΤΑ 690 ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ...
Μακραν η ασχημοτερη εξατμιση ever...
Χρυσες δουλεις θα κανουν οι Ακραπες,δεν πιστευω οτι θα υπαρχει εστω ενας κατοχος που θα εχει αυτο το εκτρωμα πανω στο μηχανακι του![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Sorry ρε μάγκες δεν το ήξερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ωραιες οι φωτο!
...Να μας αφηνανε κι ολας να τις βλεπαμε χωρις να κανουμε register θαρρω πως θα ηταν καλυτερα![]()
... αύριο θα τις ανεβάσω και στο moto..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Παντως ΑΝ αυτη την εξατμιση την ειχε βγαλει π.χ καμμια Suzuki θα ειχε πεσει το κραξιμο της αρκουδας!
Μακραν η ασχημοτερη εξατμιση ever...
Χρυσες δουλεις θα κανουν οι Ακραπες,δεν πιστευω οτι θα υπαρχει εστω ενας κατοχος που θα εχει αυτο το εκτρωμα πανω στο μηχανακι του![]()
MΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΠΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΑΤΕΣ!!!
www.caferacers.gr
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτά τα ktm είναι για να κάνεις:a14: :a14: :a04: :a04:Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΜ ΤΑ 690 ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ...
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...