Μετακομίζουμε...![]()
Μετακομίζουμε...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Χιλιάρικο ?![]()
![]()
![]()
Ό καθένας ζητάει ότι γουσταρει βέβαια, αλλά ένα Οhlins από Mille Factory 2005, στοιχίζει τόσο.
Το μπροστινό που είχα βάλει από TZR250 3XV (USD), μαζί με 2 δαγκάνες και τις πλάκες εννοείται μου πήγε 350? και πολλά ήταν.
![]()
Σιγουρα εχεις ριξει προσωπικη δουλεια και τα εχεις πολυ προσεγμενα, αλλα σ' αυτη την τιμη, δεν ενδιαφερομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
KALHSPERA.
ONTWS KALA TA EXEIS ENNOHSEI OLA.
AKSONAS YPARXEI ALLA ATERMONAS OXI.
APOSTATES TOUS FTIAXNEIS GIA PLAKA.
EIMAI A8HNA ANW KALAMAKI.
ME ANTIKATABOLES DEN 8ELW NA MPLEKW GIATI GINONTAI KAI STRABES..
NA SOU PW EPISHS OTI PRIN DYO EBDOMADES TOYS ALLAKSA LADIA KAI TSIMOUXES GIA NA EINAI PANETOIMA.
H TIMOULA EINAI STO XILIARIKO KAI MAZI EINAI KAI TO TIMONI.
DEN EINAI LIGA ALLA PRAGMATIKA TA AKSIZOYN.
Πηρα πριν ενα μηνα απο φιλανδια OHLINS46 μαζι με κεντρο, αξονα, δαγκανα και τιμονοπλακες (εννοειται) απο GAS GAS σχεδον αστρωτο, και μου εστειλε εξτρα τσιμουχες, κιτ επισκευης και λαδια ohlins ο φιλανδος, 800 ευρω ΜΑΖΙ με τα μεταφορικα...
Κι εγω Αθηνα ειμαι, σχεδον γειτονας σου...
![]()
LOIPON PAIDIA KANEIS DEN EINAI YPOXREOMENOS NA PLHRWSEI KATI AN DEN TO 8ELEI.
H TIMH AN KAPOIOS DEN TO PROSEKSE PERILAMBANEI KAI TO TIMONI KAI TH TETRAPISTONH THS BRAKING.. H OPOIA OPWS POLY KALA KSERETE KOSTIZEI MIA PERIOYSIA APO MONH THS..
EPISHS EXOUN ALLAXTEI TSIMOYXES KAI LADIA..
AKOMH OPOIOS EXEI PAEI NA KANEI ENA TSIMPHMATAKI ME ARGON KSEREI POSO KOPANANE OI TYPOI..
MHN KSEXASW DOULEIA TORNADOROY KAI POLY PROSWPIKO TREKSIMO KAI SKEPSH GIA TO PWS 8A MPOYN OLA SWSTA KAI ME ASFALEIA..
KAI TELWS PANTWN AYTH EINAI MIA ETOIMH METATROPH "BOLT ON" XWRIS TREKSIMO GIA OPOION 8ELEI KATI KSEXWRISTO STH MHXANH TOY..
A KAI TA MPROSTINA EINAI AGORASMENA ELLADA KAI OXI EBAY..
OPOIOS 8ELEI EBAY MPOREI NA PAREI KATI ANTISTOIXO KAI AS MOY PEI META POSO XRONO KAI SYNOLIKO XRHMA XREIASTHKE GIA NA TA ETOIMASEI ETSI.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Κωστα. Ξερω απο πρωτο χερι ποσο χρεωνουν τα μηχανουργεια και οι συγκολλητες...Εχω κανει απειρες τετοιες μετατροπες...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostac
LOIPON PAIDIA KANEIS DEN EINAI YPOXREOMENOS NA PLHRWSEI KATI AN DEN TO 8ELEI.
H TIMH AN KAPOIOS DEN TO PROSEKSE PERILAMBANEI KAI TO TIMONI KAI TH TETRAPISTONH THS BRAKING.. H OPOIA OPWS POLY KALA KSERETE KOSTIZEI MIA PERIOYSIA APO MONH THS..
EPISHS EXOUN ALLAXTEI TSIMOYXES KAI LADIA..
AKOMH OPOIOS EXEI PAEI NA KANEI ENA TSIMPHMATAKI ME ARGON KSEREI POSO KOPANANE OI TYPOI..
MHN KSEXASW DOULEIA TORNADOROY KAI POLY PROSWPIKO TREKSIMO KAI SKEPSH GIA TO PWS 8A MPOYN OLA SWSTA KAI ME ASFALEIA..
KAI TELWS PANTWN AYTH EINAI MIA ETOIMH METATROPH "BOLT ON" XWRIS TREKSIMO GIA OPOION 8ELEI KATI KSEXWRISTO STH MHXANH TOY..
A KAI TA MPROSTINA EINAI AGORASMENA ELLADA KAI OXI EBAY..
OPOIOS 8ELEI EBAY MPOREI NA PAREI KATI ANTISTOIXO KAI AS MOY PEI META POSO XRONO KAI SYNOLIKO XRHMA XREIASTHKE GIA NA TA ETOIMASEI ETSI.
Ελπιζω να μην παρεξηγησες τα γραφομενα μου, δεν υποτιμω τη δουλεια και το οτι προσφερεις κατι ετοιμο χωρις πονοκεφαλο (και εξτρα κοστος) κι αλλης μετατροπης.
Αν ειχα ΧΤ, δεν θα το συζητουσα καθολου, θα το τσιμπαγα ετσι οπως ειναι...
Στην περιπτωση μου ομως, θελω ενα μπροστινο για το DR το 250 που εχω για καθημερινο (και σιγουρα ΔΕΝ θα βαλω το ohlins!), οποτε παει στραφι ολη η δουλεια και η προετοιμασια που εχεις κανει, αφου θα χρειαστω αλλο αξονα λαιμου (αντε παλι μηχανουργειο...) κλπ κλπ
Η δαγκανα ποσο κανει καινουρια ? Απο καθαρη περιεργεια ρωταω...
Να εισαι καλα!
![]()
KAINOYRGIA EXEI PANW APO 350.
SXEDON 400 AN 8YMAMAI KALA.
NA FANTASTEIS OTI ENAS DISKOS MARGARITA THS BRAKING EXEI MONOS TOY 280 EURO..