τι ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ ΣΤΗ HONDA!!!!????
ΟΗ ΜΥ GOD!!! :rotflmao: :rotflmao:
τι ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ ΣΤΗ HONDA!!!!????
ΟΗ ΜΥ GOD!!! :rotflmao: :rotflmao:
Problem solved(ένας ακροδέκτης σε μία φύσσα είχε ανοίξει λίγο ακι έχανε την γείωση)
Και z-idi , κάνε μας τη χάρη αγοάκι μου, εάν είχα Ζ και έκανα αυτά που κάνω με το ΧΧ (εκτός του ότι δεν γίνονται) θα ήμουν στο πέμπτο![]()
![]()
Εγώ δεν κυκλοφορώ με παπάκι καθημερινά για να μην μου χαλάσει το 'εργαλείο'![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Φιλαρακο αφου εχεις ΚΤΜ.. Γιατι μας πρυζεις με το καθε τυχαιο μηχανακι ??? Ωχου....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Problem solved(ένας ακροδέκτης σε μία φύσσα είχε ανοίξει λίγο ακι έχανε την γείωση)
Και z-idi , κάνε μας τη χάρη αγοάκι μου, εάν είχα Ζ και έκανα αυτά που κάνω με το ΧΧ (εκτός του ότι δεν γίνονται) θα ήμουν στο πέμπτο![]()
![]()
Εγώ δεν κυκλοφορώ με παπάκι καθημερινά για να μην μου χαλάσει το 'εργαλείο'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ φιλαράκο σταθεροποίησε πρώτα τον πλανήτη κι ασχολείσαι μετά με τα Η.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Φιλαρακο αφου εχεις ΚΤΜ.. Γιατι μας πρυζεις με το καθε τυχαιο μηχανακι ??? Ωχου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μην νομιζεις οτι επειδη πας δεξια -αριστερα δεν μπορω να σε πετυχω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ φιλαράκο σταθεροποίησε πρώτα τον πλανήτη κι ασχολείσαι μετά με τα Η.....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που είμαι σε άλλη κατηγορίαΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μην νομιζεις οτι επειδη πας δεξια -αριστερα δεν μπορω να σε πετυχω !!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Nai ... Αλλα θα φαμε στο ιδιο τραπεζι !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ευτυχώς που είμαι σε άλλη κατηγορία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok, θα σου φέρω ξηρά τροφή (θα τσαντιστούν λίγο οι γάτες μου αλλά θα το ξεπεράσουν) :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Nai ... Αλλα θα φαμε στο ιδιο τραπεζι !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Λεγε οτι θες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ok, θα σου φέρω ξηρά τροφή (θα τσαντιστούν λίγο οι γάτες μου αλλά θα το ξεπεράσουν) :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τραπεζωμα μου δεν θα το γλυτωσεις οσο ευελικτος και να εισαι !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()