Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει

αν και suzukακιας στην ψυχη, το διλλημα μου θα ηταν μεταξυ hornet και Ζ750.....

...αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι η kawasaki εχει διορθωσει εκεινο το απιστευτα κακο μπροστινο της......(αν και τωρα που το σκεφτομαι με ξενερωνει πολυ και ο νεροσωληνας που εχει για πλαισιο.....μη ξεγελαστεις, η πλαισιαρα που βλεπεις ειναι πλαστικο καπακι.....)

τελικα μαλλον hornet!

αντε μπρε, καλοριζικο!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mc99121
    Κατηγορία:
    Naked 600άρια

Μοντέλα:

FZ6 Fazer Naked S2

GSR600

Νέο HORNET600

Πάντα νόμιζα ότι οι εκθέσεις βοηθάνε στο να πάρεις τις αποφάσεις σου, όταν είσαι στην πλευρά του επίδοξου αγοραστή. Στην προκυμένη όμως με μπέρδεψε ακόμα παραπάνω.

Τα κοιτάς από όλες τις πάντες, και όμως δεν σου κάνει κάποιο τοοση μεγάλη διαφορά. Όλα μοιάζουν τόσο πολύ. Όλα είναι κουκλιά. Ειδικά μετά την αλλαγή στον προβολέα του HORNET η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Το 0-300 του Mαρτίου πλέκει τα εγκώμια του νέου HORNET, forums θάβουν την τρύπα του fazer, ξεπροστιάζουν κομμένα GSR? Τελικά το HORNET κερδίζει τόσο εύκολα, η δεν ξέρουμε ακόμα τα μυστικά που κρύβει?

Νομίζω οτι το θέμα έχει πολύ ψωμί για κουβέντα...

ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ..

Βρήκες μέρος να ποστάρεις νομίζοντας ότι θα ξεμπερδευτείς.... :rotflmao:

Άκου φίλε μου με απλά λόγια...
    Τη σήμερον ημέρα στην ίδια κατηγορία μοτοσυκλέττας (μεσαία γυμνή στρήτ) και με πάνω-κάτω τα ίδια λεφτά, αγοράζεις πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα...
    Οπότε...
    αποφάσισε σε ποιά κατηγορία τιμής και χρήσης θέλεις να κινηθείς και μέσα στα όρια αυτά διάλεξε όποιο σου κάτσει καλύτερα στο μάτι...

Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες και έτσι να περνάμε την μέρα μας εμείς οι αργόσχολοι...

Παλαιό μέλος
    αυτοι που εχουν 'δει' τη τρυπα χαμηλα του fazer, περιμενουν πραγματικα οτι ενας κινητηρας 600 cc μπορει να βγαζει πανω απο 100 ιππους, και να αποδιδει κορυφαια ψηλα και χαμηλα ταυτοχρονα?

αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχαν τα 1000 και ολοι θα περναμε 600ρια.

αλλα εχουν δει οι εταιριες (και δημοσιογραφοι αφου απο αυτες 'ζουν') οτι στην ελλαδα αυτη η κατηγορια τραβαει και το χουν αναγει σε επιστημη το θεμα..

για μενα, αν θες ροπη κυριως και θες να μεινεις στα 600 cc ξεχνα τους 100+ κινητηρες..παρε το απλο yamaha ή το bandit, ή το cbf..αποψη μου βεβαια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aquatic
    αυτοι που εχουν 'δει' τη τρυπα χαμηλα του fazer, περιμενουν πραγματικα οτι ενας κινητηρας 600 cc μπορει να βγαζει πανω απο 100 ιππους, και να αποδιδει κορυφαια ψηλα και χαμηλα ταυτοχρονα?

αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχαν τα 1000 και ολοι θα περναμε 600ρια.

αλλα εχουν δει οι εταιριες (και δημοσιογραφοι αφου απο αυτες 'ζουν') οτι στην ελλαδα αυτη η κατηγορια τραβαει και το χουν αναγει σε επιστημη το θεμα..

Τελικά ρε παιδί μου από το 2004 και μετά αυτή η περιβόητη "τρύπα" έχει συζητηθεί πιο πολύ και από την ...γνωστή...

Είναι αυτό που λένε...ο πεινασμένος....τρύπες ονειρεύεται...
    ή
    όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα βλέπει τρύπες....

:rotflmao:

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Το fazer έχει αρχίσει πλέον να παλιώνει(συν κατι πολυσυζητημένες τρύπες...) οπότε αν δε σε τρελαίνει εμφανισιακά άστο.

Το gsr όταν πρωτοβγήκε(πέρυσι νομίζω?) ακούστηκε οτι έχει πολύ καλό στήσιμο και τραβάει απο γκάζι.Στα συν του για μένα η εμφάνιση ειδικά με τις εξατμίσεις απο πίσω και τα στρογγυλλά φανάρια!!

Το hοrnet τώρα λένε οτι έχει φοβερό στήσιμο και πολύδυνατό γκάζι και φρένα.Δυνατός κινητήρας(600rr) και λογικά φυσαει το μηχάνημα.Μοναδικό μειονέκτημα για μένα (αν και φανατικός hornetakias) η νέα εμφάνιση με τη χάλια ουρά και την εξάτμιση χαμηλά(αν και είναι κοντά στο κέντρο βάρους και βοηθάει στο καλό στήσιμο της μηχανής που λέγαμε).Τουλαχιστόν το μπροστά με τα καινούρια φώτα είναι ωραίο.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Aν ειχες να διαλεξεις αναμεσα σε 3 γυναικες αντιστοιχων "προσοντων" φανταζομαι οτι θα διαλεγες αυτη που θα σου εκανε το κλικ !

Πραξε αναλογως ....

Μην το ψαχνεις τρελλα το θεμα γιατι οι μηχανες που συγκρινεις ειναι πανω κατω τα ιδια , δες τα δυνατα σημεια της καθε μιας και βαλτα κατω ....

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι στα ζαχαρωματα μιας καινουργιας ερωμενης ...

Απο το χερι σου θα εξαρτηθει αν θα ειναι "one night stunt " ή "σχεση" ...

www.fazerclub.gr

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αρα παρε το hornet φιλε και μη το μελετας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πάει χάλασε ο κόσμος!!!!!!!!!!Τι άλλο θα δούμε?????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Προσωπική μου άποψη...(και αντικειμενική...:a13: )ΠΑΡΕ Ζ!!!!!!!!!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Επειδή εδω μέσα θα ακούσεις ότι θές πήγαινε κλείσε ενα καλό test-ride για όλα τα μηχανάκια...όποιο γουστάρεις πάρτο ...

(πάντως για να πώ και εγώ την μαλακία μου ..... αν δεν είχα να διαλέξω μόνο japan... θα περίμενα να βγεί και το νέο Aprilia (το shiver λέω) που για μένα εμφανισιακά γ@μάει... τώρα όλα τα άλλα σε test ride...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τ
    όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα βλέπει τρύπες....
    +1

ή πλαισια
    ή αξιπιστια
    ή... μεταπωληση....

btw το νεο fazer ειναι καλυτερο απο ολα τα 600 naked...

αλλα το νεο Ζ750 ειναι ακομα πιο δυνατο απο τα 600 (εστω και πιο αδυναμο απο το προηγουμεο... ho cares....) ΚΑΙ ΠΑΠ ΕΧΕΙ USD ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ (ποιο αλλο της κατηγοριας εχει τετοιο αραγε... γμμμμ να δουμε.... μπα ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

(πάντως για να πώ και εγώ την μαλακία μου ..... αν δεν είχα να διαλέξω μόνο japan... θα περίμενα να βγεί και το νέο Aprilia (το shiver λέω) που για μένα εμφανισιακά γ@μάει... τώρα όλα τα άλλα σε test ride...
    +1 για το Shiver δε ξερω τι κανει στο δρομο μεχρι να το καβαλησω και να το κανω καμια βολτα, αλλα απο εμφάνιση και τεχνικα χαρακτηριστικά εχει βαλει 2 γκολ απο τα αποδυτήρια...

ΤΙΜΗ ΟΜΩΣ???

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    ξεκινάς πρώτα με το τι σου αρέσει περισσότερο στο μάτι. μετά πάς και τα κάνεις όλα ένα test ride και αποφασίζεις. τωρα άν και μετά από αυτό σου αρέσουν πάλι όλα... τι να πώ. πάρε ένα στην τύχη. καλές αγορές!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    τι να πώ. πάρε ένα στην τύχη. καλές αγορές! [/B]
    Χεχεχε τον κατατόπισες τον άνθρωπο ρε Alex χαχαχααχ!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τράβα αγόρασε κανα σοβαρό μηχανάκι με το τενεκέ που έχεις χαχαχαχ

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

η αληθεια ειναι οτι πηγα και οδηγησα το νεο hornet παραδοσικα παντα οδηγαω τα hornet στην εκθεση σαν φορος τιμης στον παλαιμαχο..και πηγα λιγο σφιγμενος διοτι το προηγουμενο αυτο με τα upside down ειχε φρικτο ψεκασμο ειχε δισταγμο μεγαλο που σε μερικες περιπτωσεις σε προβληματιζε.
    Ανεβηκα το βαλα μπροστα τα κλασικα εως εδω ρελαντι αψογο ο κινητηρας ακουγοταν ησυχος κλπ κλπ
    μπαινω στο πιστακι και ψιλοανοιγω και ωππ ρε συ αυτο τραβαει πλησιαζω στην στροφη και θελω να κανω μια διορθωση μικρη στο γκαζι και ασυνειδητα παω να τσιμπισω λιγο συμπλεκτη αλλα με εκπληξη βλεπω οτι δεν χρειαζεται ο ψεκασμος συμπεριφερεται σαν καρμπυρατερ πλεον (το ιδιο ακριβως και στο cbr600rr το νεο) τωρα μην με ρωτατε για αναρτησεις τι να δοκιμασεις εκει μεσα!Τα φρενα ηταν καλα πολυ καλα σε σχεση με τον προκατοχο του...μου αρεσε ιδιαιτερα σε σχεση με το προηγουμενο μιλαω οδηγικα τωρα η εμφανιση ειναι παντα υποκειμενικη..και το er6 ειναι σαν πνιγμενο κοτοπουλο αλλα σε αρκετους αρεσει!

Νέο μέλος
    Παιδιά όλα καλά μέχρι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το θέμα... Πιστεύω ότι όντως έχει ψωμί για κουβέντα μιας και ήθελα να μάθω αρρώστιες, κουσούρια, ξενερώματα για τις μηχανές αυτές, που δεν ξέρω..
    Δυστυχώς είμαι νέος στον χώρο των μηχανών και δεν έχω και τις απόλυτες γνώσεις ούτε την άκρα εμπειρία για να κρίνω οδηγικά τις μηχανές.. τί να σου κάνει το παπί.. αυτά είναι άλλα κόλπα..

Αλλά τα γουστάρω.. όσο επικίνδυνα και αν είναι.. και είναι πολυυυ !!
    thanx again.. περιμένω και άλλες απόψεις..

P.S. Το aprillia.. ξέρουμε πού θα κινηθεί σε τιμές?

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Όπως είπαν κι άλλοι,κοίτα να πάρεις μια βόλτα και τα 3..

Εγώ αν και καβαλάω fazer (το προηγούμενο),ψηφίζω GSR!Μου άφησε παρα πολύ καλή εντύπωση (καλύτερη απ'ότι το FZ6)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από FZ6 FAZER σε FZ6 naked και αντίστροφα.
    από Neri στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 18:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF