Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Techno Moto Karagkiozilikia

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    και κατα την γνώμη μου έχουν δίκιο
    Γιατί το λες αυτό ;

Κι αν κάποιο παλικάρι είχε προμηθευτεί ορίτζιναλ Ακράπες απ'την Techno Moto(όπως κι ο φίλος σου φαντάζομαι) γιατί να μην του δίνουν σαν ανταλλακτικό κάτι που υπάρχει σαν ανταλλακτικό ;

Γιατί απ'ότι είπαν στον R-1nas υπάρχει το συγκεκριμένο ανταλλακτικό αλλά δεν του το δίνουν αφού δεν έχει το νούμερο των γνήσιων τελικών..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Eμένα παλι ανταλλακικο κιτ για τις καρμπον του παλιου δουκα μου δωσαν.

απλα ηθελαν κωδικο..ημερομηνία αγοράς...κτλ

το οτι δε με συμφερε τελικα...είναι αλλη υποθεση.

νομιζω πως καλα κανουν και εγω.

αν μου φανε τα τελικα που εχω σημαδεψει στο ταμπελάκι..δε θα θελα να μπορουν να το αγορασουν απο την ακραποβιτς αν δε μπορουν να αποδείξουν οτι ειναι δικιά τους. και ισως αυτο να τους αποτρεψει απο τα να τη κλεψουν..(λεμε τωρα..).

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Μα ακριβώς για να αντιμετωπίσουν τις περιπτώσεις "αλλοίωσης" του προιόντος τους. Τι νομίζεις οτι πληρώνεις τότε?

Στην περίπτωση αυτή, θυμα ειναι ο φίλος μου και όχι ο thread starter, έτσι δεν είναι?
    Ban 'em all

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αν δεν υπάρχει σαν αυτόνομο ανταλλακτικό τότε ΔΕΝ ειναι υποχρεωμένοι να σου το δώσουν.

ΕΑΝ όμως ΥΠΑΡΧΕΙ σαν κωδικός ανταλλακτικού ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ από το ΝΟΜΟ να μην σου το πουλήσουν εκτός και αν κάπου αναγράφεται επίσημα ότι πωλείται με την επίδειξη του κωδικού αγοράς της εξάτμησης.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορούν να σου αρνηθούν να σου παρέχουν ανταλλακτικό με την δικαιολογία ότι δεν αγόρασες από αυτούς την εξάτμηση. Οι αντιπροσωπίες παρέχουν προϊόντα σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Αυτά είναι ελληνικές μαγκίες και νταβατζηλίκια που απλά εμέις εχουμε αγνοια των δικαιωματων μας και τα ανεχόμαστε. Δηλαδή στην Ε.Ε που ο καθενας αλλάζει τοπο διαμονής τόσο εύκολα πια, τι θα πρεπει να κάνουμε? Να ξεπουλάμε ότι έχουμε και να αγοράζουμε νεα από την χώρα διαμονής μας? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

Την επόμενη φορά που οποιοσδήποτε σας αρνηθει να σας πουλήσει κάτι με τετοιες γελοίες δικαιολογίες απλά σηκωστε το τηλέφωνο και φωνάξτε την αστυνομία. Πριν να μιλήσετε καν θα σας το έχουν δωσει.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΟΚ φιλε μου παρε απο www.carpimoto.com και τελος ...

λες και οι κλεφτες δε θα βρουν ....

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Eμένα παλι ανταλλακικο κιτ για τις καρμπον του παλιου δουκα μου δωσαν.

απλα ηθελαν κωδικο..ημερομηνία αγοράς...κτλ

το οτι δε με συμφερε τελικα...είναι αλλη υποθεση.

νομιζω πως καλα κανουν και εγω.

αν μου φανε τα τελικα που εχω σημαδεψει στο ταμπελάκι..δε θα θελα να μπορουν να το αγορασουν απο την ακραποβιτς αν δε μπορουν να αποδείξουν οτι ειναι δικιά τους. και ισως αυτο να τους αποτρεψει απο τα να τη κλεψουν..(λεμε τωρα..).

δηλαδή αν πουληθεί το μηχανάκι πρέπει μαζί με την άδειά του να δώσεις στον αγοραστή και την απόδειξη αγοράς της akrapa?

αν αγοράσεις εξατμίσεις από γερμανία (ευρώπη, τελωνειακή σύνδεση, ελεύθερο εμπόριο κλπ.) δε μπορείς να αγοράσεις ανταλλακτικά από Ελλάδα?

αν σου κλέψουν τις εξατμίσεις θα πας και θα το δηλώσεις στην αντιπροσωπεία ώστε αν πάει να αγοράσει κάποιος ανταλλακτικά για αυτές να τον συλλάβουν ?

παιδιά... μαλακισμένη αντιμετώπιση της μαλακισμένης νοοτροπίας των μαλακισμένων εμπόρων είναι...

αλλά ποιος φταίει? εμείς φυσικά... οι καταναλωτές που καθόμαστε και τρώμε τις μαλακίες τους...

http://www.carpimoto.com/content/pro...fler_clamp.htm

βασικα... τι ειναι τα "Carbon Fiber Slash Cut End Caps"?????????

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    δηλαδή αν πουληθεί το μηχανάκι πρέπει μαζί με την άδειά του να δώσεις στον αγοραστή και την απόδειξη αγοράς της akrapa?

αν σου κλέψουν τις εξατμίσεις θα πας και θα το δηλώσεις στην αντιπροσωπεία ώστε αν πάει να αγοράσει κάποιος ανταλλακτικά για αυτές να τον συλλάβουν ?

εγω την εδωσα..

και να καλο θα κανε να κραταγαν την εξατμιση που χε δηλωθει σαν κλεμενη.
    αν εμενα μου κλεψουν ενα λαπ τοπ.. το δηλωνω παντως δε ξερω για σενα.

τεσπα δεν ειμαι απολυτος.
    ειπα νομίζω πως κανουν καλα.
    ισως κανουν καλα μονο για τη τσεπη τους στη τελικη.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Τα καπάκια τα τελικά :ZZZ:
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.carpimoto.com/content/pro...fler_clamp.htm
    Γιώργο μήπως το παλικάρι ψάχνει όλο το carbon καπάκι στο τελικό που βρίσκεται πίσω πίσω κι όχι τους κολιέδες ;

Εκτός αν κατάλαβα λάθος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Τα καπάκια τα τελικά :ZZZ:
    Τα καπάκια τα τελικά το είδα πως είναι. Μπαίνουν στις μαμά φτιαγμένες εξατμίσεις ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δηλαδή αν εγώ πάω και πάρω ένα KTM (ένα ρίγος με διαπέρασε) και είναι επάνω οι ακράπες απο μαμά τι γίνεται; Μου δίνουν ξεχωριστή απόδειξη γι αυτές;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιώργο μήπως το παλικάρι ψάχνει όλο το carbon καπάκι στο τελικό που βρίσκεται πίσω πίσω κι όχι τους κολιέδες ;

Εκτός αν κατάλαβα λάθος
    οχι εγω εκανα λαθος αλλα βασικα θελω ενα τετοιο κολαρο/κολιε και ηθελα να παω ... αλλα δεν εχω κρατησει αποδειξη αγορας... θα με πουνε κλεφτη και εμενα??????

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω την εδωσα..

και να καλο θα κανε να κραταγαν την εξατμιση που χε δηλωθει σαν κλεμενη.

αν εμενα μου κλεψουν ενα λαπ τοπ.. το δηλωνω παντως δε ξερω για σενα.

εσύ την έδωσες την απόδειξη επειδή την είχες κρατήσει...

δηλαδή νομίζεις ότι αν πάω εγώ με ένα μηχανάκι που φοράει akrapovic και τι ςδουν έχουν αρχείο με τις κλεμμένες? και τί θα κάνουν?

το laptop που τυχόν σου κλεψουν πού το δηλώνεις ? στην αντιπροσωπεία του?
    κι αν το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό δηλαδή δε θα μπορείς να αγοράσεις από ελλάδα ( ξέρω'γω) το χαλασμένο DVD drive επειδή είναι παραεισαγωγής (που νομικά ο όρος πλέον ΔΕΝ στέκει...) ?

Για την ιστορία...

επικοινώνησα με ανταλλακτικατζή μήπως μπορέσω και εξυπηρετήσω τον φίλο με το R1 και ούτε σε αυτόν πουλάνε !!!!

Πρέπει λέει να τους πεις τον σειριακό αριθμό της εξάτμισης ή να πας από εκεί να δουν ότι έχεις τις εξατμίσεις.

και του λέω ότι π.χ. η μηχανή είναι στην πρέβεζα... πρέπει να έρθει η μηχανή στην αθηνα για να αγοραστούν ανταλλακτικά?
    και μου είπε να προσπαθήσω να πάω από εκεί να τους το εξηγήσω...

δηλαδή πρέπει να παρακαλέσω τον έμπορο (που εκπροσωπεί την εταιρία, το brand) για να αγοράσω προιόν του? ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ>.....

στην κωλοχώρα μέχρι και για να αγοράσεις κάτι (που πουλιέται) με τα λεφτά σου, βύσμα πρέπει να βάλεις?

μαύρο στην αντιπροσωπεία... δαγκωτό... αυτοί θα χάσουν μακροπρόθεσμα...

η λυση για τις κολπες ειναι μια... datatag + συνεργασια με την ελληνικη αστυνομια... (του αγιου φουτσου...)

ολα τα αλλα ειναι φιφες... σορρυ....

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…