παντως σε εμας αν βαλεις κλαρινο θα ανατραπει η καθε θεωρια.
θα χορεψει και ο καθε πικραμενος![]()
Δυστυχως, για οσους κινουνται σε χωρους Μετρο και αλλους κοινοχρηστους χωρους και ακουνε βιολι η κιθαρα δεν τους απασχολει τι ακουγεται εφοσον θελει τα πολυτιμα χρηματα τους!
Σιγουρα υπαρχουν πολλοι τσαρλατανοι στο επαγγελμα του δρομου, ομως εχω ακουσει και αριστουργηματα παιγμενα απο απορους!
Την επομενη φορα ας αφιερωσουμε 1 λεπτο σε εναν γλυκο ηχο οταν το ιδιο το αυτι μας το ζητησει, μπορει ο ηχος να μην ερχεται απο Μαεστρο, ειναι ομως ικανος να μας αλλαξει την διαθεση της ημερας
http://www.youtube.com/watch?v=vZACh...eature=related![]()
Και μια MV Agusta Tamburini έργο τέχνης είναι αλλά δεν ενδιαφέρει όλους το ίδιο..
Σίγουρα χάνουμε πολλά γύρω μας και σίγουρα κάποιοι εκτιμούν πολλά περισσότερα σε κάτι απλό από κάποιους άλλους αλλά κι αυτό χωροχρονικά μπορεί ν'αλλάξει στον καθένα από εμάς, στη συγκεκριμένη περίπτωση τώρα αν σκεφτεί κανείς ότι μπαίνουν κι οι ρυθμοί της ζωής στη μέση..
Καλά το στριπτίζ της Μπελούτσι τραβάει έτσι κι αλλιώς τα βλέμματα αλλά άλλο θέμα αυτό..![]()
Πράγματι, στο καθημερινό μας "τρέξιμο" χάνουμε τις "μικρές χαρές" της ζωής![]()
Αντέγραψα το κείμενο σου στο blog μου, ελπίζω να μη σε πειράζει...
& ποιον είναι το blog σου, δε μας λες..?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Πράγματι, στο καθημερινό μας "τρέξιμο" χάνουμε τις "μικρές χαρές" της ζωής![]()
Αντέγραψα το κείμενο σου στο blog μου, ελπίζω να μη σε πειράζει...![]()
exi perisoteri sxesi pistevo me tin adilipsi ti ine oreo i oxi para me ti diathesi tou xronou...![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
η αληθεια ειναι οτι χανουμε οντως πολυτιμα πραγματα στους ρυθμους που ζουμε.
ετσι ομως μας επιτασσει ο "κοσμος".
αν ειχα απεριοριστα λεφτα θα μπορουσα ανετα να καθομαι σε μια γωνια και να παρατηρω τους περαστικους, τι φορανε, πως περπατανε, πως μιλανε..κλπ..
υπαρχει πολυ ομορφια εκει εξω...
![]()
![]()
![]()
Έχει ξαναμπεί εδώ.
http://www.moto.gr/forums/showthread...E9%F3%F4%DE%F2
Ας γίνει μια συγχώνευση![]()
την ποιοτητα στο γυναικειο ντυσιμο την παρατηρουμε και τωρα μην το γενικευεις :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
η αληθεια ειναι οτι χανουμε οντως πολυτιμα πραγματα στους ρυθμους που ζουμε.
ετσι ομως μας επιτασσει ο "κοσμος".
αν ειχα απεριοριστα λεφτα θα μπορουσα ανετα να καθομαι σε μια γωνια και να παρατηρω τους περαστικους, τι φορανε, πως περπατανε, πως μιλανε..κλπ..
υπαρχει πολυ ομορφια εκει εξω...
![]()
![]()
![]()
εγω πιστευω και σε νησι ναυγοι να ειμασταν και επαιζε βιολιστης ινκόγκνιτο χαμπαρι δεν θα περναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ίσα ίσα που αν στο νησί δεν υπήρχε γυναίκα θα γινόμασταν κι οι ίδιοι "βιολιστές" μια μέραΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εγω πιστευω και σε νησι ναυγοι να ειμασταν και επαιζε βιολιστης ινκόγκνιτο χαμπαρι δεν θα περναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπάρχει (ίσως) μια μικρή παράμετρος
το "'ισως" πάει στο ότι δεν ξέρω τι ισχύει στο μετρό της ουάσινγκτον, θεωρώ πολύ πιθανό όμως να ισχύει ό,τι στα περισσότερα μεγάλα μετρό, δηλαδή: πολλοί είναι αυτοί που παίζουν μουσική (επί πληρωμή των περαστικών) νόμιμα ή μη (στο λονδίνο πχ είναι πλέον νόμιμο και επιτρέπεται σε συγκεκριμένα σημεία.
Αν είναι το ίδιο και εκεί τότε αυτό που βλέπουν οι περαστικοί - που τρέχουν μες τον πανικό να πάνε στη δουλειά τους - έναν βιολιστή που απλώς ακούγεται να παίζει ωραία.
Δεν θα ασχοληθούν παραπάνω, οι μόνοι που ασχολήθηκαν κατά πως φάνηκε είναι τα παιδιά που έχουν άλλες προτεραιότητες.
Το πιθανότερο είναι ότι αν ήξεραν ποιος είναι θα γινόταν μπούγιο και θα τον "παρενοχλούσαν" τραβώντας φωτογραφίες με τα κινητά τους
νομίζω ότι δυστυχώς σήμερα η απάντηση στο ερώτημα είναι ΟΧΙ
αν κάτι δεν είναι σε συγκεκριμένα πλαίσια, μασημένη τροφή, και "όπως πρέπει" δεν το αντιλαμβανόμαστε
δυστυχώς
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
exi perisoteri sxesi pistevo me tin adilipsi ti ine oreo i oxi para me ti diathesi tou xronou...![]()
μα η κλασσικη μουσικη ειναι θεμα παιδειας.αν δεν ασχοληθεις δεν μπορεις να την αντιληφθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
οπως ειναι και η ζωγραφικη.
αν ηταν τοσο προσιτη τοτε ολοι θα ακουγανε.δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι φαν της ειναι εχουν κλασσικη παιδεια απο πολυ μικροι