Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Ο Ρονι βρεθηκε σημερα το πρωι στο Χαιδαρι.Σας ευχαριστω ολους θερμοτατα.Οι ευχες σας και μονο ηταν σημαντικες για εμας.Να'στε καλα,φιλοι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Ρονι βρεθηκε σημερα το πρωι στο Χαιδαρι.Σας ευχαριστω ολους θερμοτατα.Οι ευχες σας και μονο ηταν σημαντικες για εμας.Να'στε καλα,φιλοι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Ρονι βρεθηκε σημερα το πρωι στο Χαιδαρι.Σας ευχαριστω ολους θερμοτατα.Οι ευχες σας και μονο ηταν σημαντικες για εμας.Να'στε καλα,φιλοι μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα ειναι !!!
αχ...συγκινηθηκα γμτ...![]()
εισαι πολυ τυχερος!!!να του δωσεις μια ζεστη αγκαλια κ απο μενα !!!
μακαρι κ ο δικος μου...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ο Ρονι βρεθηκε σημερα το πρωι στο Χαιδαρι.Σας ευχαριστω ολους θερμοτατα.Οι ευχες σας και μονο ηταν σημαντικες για εμας.Να'στε καλα,φιλοι μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο ρε φιλε. και να τον προσεχεις σαν τα ματια σου .χαρηκα πολυ![]()
![]()
![]()
αληθεια ..πως τον βρηκες ?
τον βρηκαν κ στον εφεραν ??
Σας ευχαριστω ρε παιδια.Ολο συγκινησεις ειμαι σημερα.
Φιλε airamhag,ειχες αναλογο περιστατικο;Σου ευχομαι ολοψυχα να τον βρεις και τελικα διεπιστωσα οτι δεν πρεπει ποτε να χανουμε την ελπιδα μας.Ολοι μας ελεγαν οτι αν δεν βρεθει στο πρωτο 24ωρο,βαρια 48ωρο,ξεχαστε τον.Και τον βρηκαμε 8 μερες μετα!
Τον βρηκε η φιλοζωικη Χαιδαριου πριν 3 μερες και τον πηγαν σε εναν κτηνιατρο που εντελως τυχαια τον ειχαμε ενημερωσει.
Να'στε παντα καλα...
ΥΓ.Την πιο μεγαλη κινητοποιηση,την ειδα σε αυτο το φορουμ,απο αλλα 4-5 που εβαλα την αγγελια.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
μπραβο ρε τσουκα![]()
πηγε να γλυτωσει το σκυλι απο σενα αλλα ηταν ατυχο το βρηκανε !!:rotflmao:
![]()
να και ενα ευχαριστω σημερα !![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ευχαριστω,αρειανε.Επειδη ειπες την κακια σου,με ποιον παιζετε στις 5 Μαιου στον τελικο;Δεν θυμαμαι.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ευχαριστω,αρειανε.Επειδη ειπες την κακια σου,με ποιον παιζετε στις 5 Μαιου στον τελικο;Δεν θυμαμαι.
:rotflmao:
![]()
εγω παλι σε αγαπαω
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ο δικος μου δεν χαθηκε...
τον εκλεψαν...
![]()
Εχει καιρο που εγινε;
Το θετικο ειναι οτι για να τον κλεψουν,προφανως τον ηθελαν πολυ και καλοπερνα...
ναι αλλα ο ανθρωπος ειναι "εγωιστικο" ον..δεν σε νοιαζει απλως να περνα καλα..θες να στε ΜΑΖΙ και να περναει καλα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Oταν χανεις καποιον δικο σου,σιγουρα η απωλεια ειναι τεραστια.Ομως,σε παρηγορει το γεγονος οτι μπορει να περνα καλα και να ειναι ευτυχισμενος,εστω και καπου αλλου...
Μια απο τα ιδια αρκετα χρονια πρινΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ο δικος μου δεν χαθηκε...
τον εκλεψαν...
![]()
![]()
Πριν μερικες μερες χαθηκε ο σκυλος της αδελφης μου.
Τελικα βρεθηκε την επομενη μερα μεσα σε καδο σκουπιδιων, ασχημα χτυπημενος
και με σπασμενο ποδι. Τωρα ειναι ενταξει.
Καποιοι ειναι πολυ ΖΩΑ![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!