Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Που να σαβουριαστουν οι ρημαδοκρανοκλεφτες!!!!

Για το όνομα του Γκουσκούνη... δοκίμασε πρώτα το κράνος που θέλεις, και μετά ρίξε και ένα ψάξιμο ακόμα και στο νετ για τιμές, μπορεί να βρείς καλύτερες τιμές ή και καλύτερα καινούρια κράνη όξω.

Ένα ανοιχτόχρωμο ακόμα και μονόχρωμο κρανάκι για το καλοκαίρι που είναι δίπλα και κάνω περισσότερες βόλτες τότε, εγώ το προτιμάω πάντως...

Έχω βάλει και στο μάτι ένα αερογράφο... τζάμι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ebay.com ή ebay.co.uk

To καλύτερο και φτηνότερο μαγαζί...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ebay.com ή ebay.co.uk

To καλύτερο και φτηνότερο μαγαζί...

Gandalf
    ...Δεν διαφωνω αλλα κρανος χρειαζομαι αμεσα! Γιατι το εναλλακτικο που εχω ειναι large και πανω απο μιση ωρα δεν μπορω να το φοραω γιατι με πιεζει παντου!

...Ετσι εκανα μια ερευνα αγορας και σε internet σε μαγαζια απο Ελλαδα αλλα πηγα και σε καμια 10αρια καταστηματα εδω στην Αθηνα και με τα χρηματα που μπορω να διαθεσω νομιζω εκανα μια σχετικα καλη επιλογη.

Νέο μέλος

Thumbs up ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΑ

Καλησπέρα,

Την περιπέτεια με την απώλεια του κράνους την έχω γνωρίσει δύο φορές στη ζωή μου.

Την πρώτη έκλεψαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (κόψιμο με μαχαίρι) το κράνος της συνεπιβάτιδας μου, μόνο που αυτό συνέβη στην Ισπανία οι οποίοι θεωρούνται μεγαλύτεροι κλέφτες και από τους Ιταλούς.

Την δεύτερη εδώ στην Αθήνα, εγώ απλά το είχα ακουμπήσει σε ένα γραφείο δίπλα μου και το έβλεπα. Μπαίνοντας εγώ στο γραφείο βγήκε ο κλέφτης και μαζί το κράνος μου.

Στην πρώτη περίπτωση το κράνος ήταν μικρής αξίας και στη δεύτερη των 750 €.

Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις ότι αυτός που κλέβει ένα κράνος κατά κύριο λόγο δε γνωρίζει την αξία του και δεν τον αφορά το πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει όπως για παράδειγμα το να επιστρέψει κανείς από την Ισπανία στην Ελλάδα χωρίς κράνος.

Επιπλέον επειδή υπάρχει Θεός και κατά τη λαική ρύση αγαπάει και τον νοικοκύρη, ο κλέφτης του δεύτερου κράνους ένα χρόνο αργότερα ήρθε να πληρωθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόμουν φορώντας το κράνος μου στον αγκώνα. Περιττό το τι ακολούθησε και εν το προκειμένω αυτή τη στιγμή το έχω εγώ πάλι στα χέρια μου.

Συμβουλή. Έτσι για το γαμώτο κάνε μία μήνυση κατ' αγνώστου στο αστυνομικό τμήμα και αν τυχόν υπάρχουν τίποτα χαρακτηριστικά (σημάδια, αυτοκόλλητα κλπ) ανέφερα τα έτσι ώστε αν οποτεδήποτε εμφανιστεί μπροστά σου να μπορεις να το διεκδικήσεις. Ψύλλος στα άχυρα θα μου πεις αλλά να που ο κόσμος είναι μικρός και μερικές φορές οι κλέφτες άτυχοι.
    Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι

Η Δημοτικη Αστυνομια το μονο που ξερει ειναι να δινει καμια κληση για παρανομο παρκαρισμα...κατα τα αλλα δεν υπαρχει πουθενα.

Re: ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από KAT600

Επιπλέον επειδή υπάρχει Θεός και κατά τη λαική ρύση αγαπάει και τον νοικοκύρη, ο κλέφτης του δεύτερου κράνους ένα χρόνο αργότερα ήρθε να πληρωθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόμουν φορώντας το κράνος μου στον αγκώνα. Περιττό το τι ακολούθησε και εν το προκειμένω αυτή τη στιγμή το έχω εγώ πάλι στα χέρια μου.

Μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο αλλα με μπουφαν...ευτυχως οχι της μηχανης αλλα με ενα αλλο ασχετο...απλα γυαλισε το ματι μου! ...και οπως το πες περιττο να πω το τι ακολουθησε!

...Σε αυτο ελπιζω στην χαζομαρα και την ηλιθιοτητα του κλεφτη... ε ρε και να τον πετυχω πουθενα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 13:06
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46
  3. Από που να πάω????
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 00:36
  4. αυτό έπρεπε να κάνουμε οι ψιλόκωλοι...
    από NLS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF