αρα 90 κιλα..εν κακο εν κακο![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Πράγματι εαν σκεφτείς ότι το yz 125 είναι 89 κιλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Τιμη?
![]()
Το θέλω!! Θέλω να γίνω νιάτο!! Να ξανακάνω φυσική κατάσταση τέλεια!! Να δοκιμάζω τα απίστευτα κόλπα! Το θέλω για να παίζω τα καλοκαίρια από το πρωί μέχρι να σκοτεινιάσει! Θέλω θέλω θέλωωωωωωωωωωωωωωω
Το απόλυτο μηχανάκι - παιχνίδι, και με πολλή πολλή δύναμη για τη δουλειά που κάνει!! Πόσο έχειιιιιιιιιιιιιιιιιι???![]()
ε κανα 5αρι χιλιαρικα να μην τα χει?
κινητηρας yzf, ohlins, brembo νομιζω και.....carbon σκελετος
ολα αυτα κοστιζουν![]()
αν δωσεις το cbf και κανα 2χιλιαρο το πηρες!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Γιατί να δώσω το cbf? Δεν πρόκειται για αλλαγή μοτοσικλέτας!
Πρέπει να έχει και κάτι άλλο μαζί με αυτό...
Πολλά τα 5Κ, αλλά δίκιο έχεις, είναι ακριβή τεχνολογία, και πολύ dedicated παιχνίδι...
Οταν μου έρθει το τζόκερ... (ή αν πιάσει εκείνη η κομπίνα με τα ΑΤΜ !!)![]()
![]()
![]()
σου ευχομαι οτι καλυτερο με το ΑΤΜ![]()
![]()
μαλλον απευθυνεται στου μπεμεξεδες κ οχι τοσο σε fmx ridres.
αρα ναι ειναι νεο κοινο!
σιγουρα πολλοι (κ γω μεσα!) θα ηθελαν να το κανουν κανα δυο γυρες στη πλησιεστερη πλατια ή σε καποιο bmx παρκο!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
:a13: εμένα λες φιλαράκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σου ευχομαι οτι καλυτερο με το ΑΤΜ![]()
![]()
τσουκου :a13: :a13: