Ξεκίνησα να βλέπω το prison break φέτος τον Νοέμβρη που είχε χειμερινή διακοπή το lost (άλλο μεγάλο κόλλημα....). Φυσικά δεν έχασα επεισόδιο για επεισόδιο.
Απίστευτοι χαρακτήρες, ειδικά στην 1η σεζόν ήταν όλοι τους ένας και ένας.
Ξεκίνησα να βλέπω το prison break φέτος τον Νοέμβρη που είχε χειμερινή διακοπή το lost (άλλο μεγάλο κόλλημα....). Φυσικά δεν έχασα επεισόδιο για επεισόδιο.
Απίστευτοι χαρακτήρες, ειδικά στην 1η σεζόν ήταν όλοι τους ένας και ένας.
Ειχα κατεβασει τον αυγουστο την πρωτη σεζον και μετα κατεβαζα καθε τριτη πρωι τα νεα επεισοδια της 02 σεζον.
Πολυ καλη σειρα αλλα το πολυτραβανε στα τελευταια επεισοδια...![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
εγω ρε γαμωτο αν και τα εχει κατεβασει ο αδερφος μου εχω δει μεχρι και το επισοδιο που δεν προλαβαν το αεροπλανο μετα την αποδραση.....
η ταινια γαμαει παντως!!!!!
σε βαζει τοσο πολυ σε αγωνια που ενω ξερεις οτι μπορεις να πατησεις puse και να πας για κατουρημα
δεν το πατας μεχρι που κατουριεσαι απανω σου!!!!!
πιστευω να καταλαβατε ποσο μου αρεσει ε?![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ρε παιδιά πειτε κανα site που μπορείς να κατεβάσεις τέτοιες σειρές...
βασικά ενδιαφέρομαι για την τρίτη σεζόν του LOST....δεν με ενδιαφερει να εχει ελληνικούς υποτιτλους.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μόλις χθές τελείωσα τον 3 κύκλο Lost. Έχουν περάσει απο 24 ώρες περίπου και έχω πάθει σύνδρομο στέρησης. Έχω αρρωστήσει. Η σειρά είναι ότι καλύτερο έχει βγει στην tv ποτέ. Δεν ξέρω πως θα την βγάλω μέχρι του χρόνου.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
βασικά ενδιαφέρομαι για την τρίτη σεζόν του LOST....δεν με ενδιαφερει να εχει ελληνικούς υποτιτλους.....
Πάντως αν θεσ να κατεβάσεις στα torrents βρίσκεις τα πάντα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
απλά επειδή δεν το έχω κατεβάσει ακομα το προγραμματακι για torrents και δεν ξέρω και πως λειτουργεί ακριβώς έλεγα μηπως υπάρχει αλλος τρόπος....Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μόλις χθές τελείωσα τον 3 κύκλο Lost. Έχουν περάσει απο 24 ώρες περίπου και έχω πάθει σύνδρομο στέρησης. Έχω αρρωστήσει. Η σειρά είναι ότι καλύτερο έχει βγει στην tv ποτέ. Δεν ξέρω πως θα την βγάλω μέχρι του χρόνου.
Πάντως αν θεσ να κατεβάσεις στα torrents βρίσκεις τα πάντα.
αλλα τελικά θα ψαχτώ με τα torrent....
η σειρά ειναι άπαιχτη , πολύ ακριβή παραγωγή, έξυπνο σενάριο, τέλειο καστινγκ....
αλλά άκουσα οτι θα την κάνουν λάστιχο...κάτι για 2010 άκουσα το συμβόλαιο.....ποιος θα περιμένει τόσα χρονια να δει το τέλος της????
θα ξενερώσει ο κόσμος....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Καταπληκτική σειρά και το Lost,μάλιστα μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Prison Break.Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και το Heroes το οποίο είναι επίσης μία πάρα πολύ καλή σειρά φαντασίας.Για να κατεβάσεις τα επεισόδια οποιασδήποτε από αυτές τις σειρές το μόνο που έχει να κάνεις είναι να κατεβάσεις έναν Torrent Manager (π.χ Bitcomet) και μετά να μπεις στο www.torrentz.com ή οποιοδήποτε άλλο torrent site και να ψάξεις τί ακριβώς θέλεις.Βέβαια πρέπει να σου πω πως αυτό είναι παράνομο αλλά μάλλον αυτό ήδη το ξέρεις...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
μακριά απο εμένα οι παρανομιες....Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
.Βέβαια πρέπει να σου πω πως αυτό είναι παράνομο αλλά μάλλον αυτό ήδη το ξέρεις...![]()
![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
κατέβασα ενα πράγμα που λέγεται μtorrent , και ειναι και στην ελληνική γλώσσα....ειναι καλό ???παίζει κανα ρόλο ποιο torrent manager έχει για την ταχύτητα κατεβάσματος??Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Για να κατεβάσεις τα επεισόδια οποιασδήποτε από αυτές τις σειρές το μόνο που έχει να κάνεις είναι να κατεβάσεις έναν Torrent Manager (π.χ Bitcomet)
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εχει πολλλλλυ πραμα στο www.thegreekz.com!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αν θελεις εχω invite να σΕ στειλω!!!
δεν έκλεισε αυτό???...Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
εχει πολλλλλυ πραμα στο www.thegreekz.com!!!!
αν θελεις εχω invite να σΕ στειλω!!!
κάτι άκουσα οτι δεν δέχονται αλλα invite....τώρα θα το κάνουν επι πληρωμή...
στειλε ενα invite να δοκιμάσω....
Υ.Γ. χρειάζεσαι κατι να στειλω να να κανεις invite??mail ktl??
απο ό,τι μου έχουν πει εκει έχει links για rapidshare κτλ που δεν σου επιτρέπει να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία χωρίς πληρωμή ....έτσι δεν είναι??
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
στειλε μου το mail σου (πμ-εδω οτι θελεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν έκλεισε αυτό???...
κάτι άκουσα οτι δεν δέχονται αλλα invite....τώρα θα το κάνουν επι πληρωμή...
στειλε ενα invite να δοκιμάσω....
Υ.Γ. χρειάζεσαι κατι να στειλω να να κανεις invite??mail ktl??
απο ό,τι μου έχουν πει εκει έχει links για rapidshare κτλ που δεν σου επιτρέπει να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία χωρίς πληρωμή ....έτσι δεν είναι??
κ σου στελνω......
τα links για το rapidshare δουλευουν κανονικοτατα κ δεν χρειαζεσαι
συνδρομη, αλλα σου επιτρεπει ανα δυο ωρες περιπου, να κατεβαζεις 100MB.
αυτο φυσικα ειναι ευκολο να το ξεγελασεις, πολυ απλα αποσυνδεοντας το modem
ετσι ωστε οταν ξανασυνδεθει να εχει παρει καινουρια ip κ ετσι να μην περιμενεις καθολου!!![]()
![]()
ΕΧΕΙΣ ΠΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
στειλε μου το mail σου (πμ-εδω οτι θελεις)
κ σου στελνω......
τα links για το rapidshare δουλευουν κανονικοτατα κ δεν χρειαζεσαι
συνδρομη, αλλα σου επιτρεπει ανα δυο ωρες περιπου, να κατεβαζεις 100MB.
αυτο φυσικα ειναι ευκολο να το ξεγελασεις, πολυ απλα αποσυνδεοντας το modem
ετσι ωστε οταν ξανασυνδεθει να εχει παρει καινουρια ip κ ετσι να μην περιμενεις καθολου!!![]()
![]()
ναι το ξέρω για το όριο...απλά για ταινίες είναι κουραστικό το όριο των 100MB
αποσυνδέοντας το μόντεμ αλλάζεις IP???
δεν το ήξερα αυτό.....
ακόμα και στις ADSL συνδέσεις???νόμιζα οτι ηταν το ίδιο πάντα το IP....
αλλάζει το IP και με restart???
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εχεις mail...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005![]()
![]()