Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: ΕΥΤΥΧΩΣ!! Εμεινα ορθιος!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    κατά τη γνώμη μου το όλο θέμα θα εξελιχθεί υπέρ σου

1ον εφόσον η διπλή διαγράμμσιη συνεχίζεται αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να στρίψει αριστερά
    2ον σε πέτυχε με το μπροστά μέρος του στο πίσω οπότε ό,τι και να έχει γίνει φταίει αυτός, αφού ήταν πίσω σου

Επισης σημερα διαπιστωσα οτι ναι μεν εχω νομικη καλυψη μεχρι 3000 ευρω αλλα η ασφαλεια μου ειναι για τον Π$#τσ0 δε. Γιατι δεν εχει φιλικο διακανονισμο και τα χρηματα πρεπει να τα τρεχω ζηταω σε περιπτωση που βγει οτι δεν φταιω εγω απο την ασφαλιστικη του αλλου. Να κλεισω δηλαδη ραντεβου σ'ενα συνεργειο με καποιον απο την ασφαλιστικη του για να δει και φωτογραφισει την ζημια και να καταγραψει το κοστος. Με λιγα λογια πιασ'το αυγο και κουρευτο!! ...και τα χαρτια και οι φωτογραφιες δεν εχουν παει σε καμια απο τις 2 ασφαλιστικες...απο Τεταρτη και μετα μου ειπαν.

Μωρ' δεν γ@μιεται η ζημια που εχω ειναι περιπου στο 60ευρο ...λεω να παω να την φτιαξω και να πανε να κουμπουριαστουνε ολοι!! απλα ξενερωνω λιγο που ετσι θα δωσω 60 ευρω κερατιατικα!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Επισης σημερα διαπιστωσα οτι ναι μεν εχω νομικη καλυψη μεχρι 3000 ευρω αλλα η ασφαλεια μου ειναι για τον Π$#τσ0 δε. Γιατι δεν εχει φιλικο διακανονισμο και τα χρηματα πρεπει να τα τρεχω ζηταω σε περιπτωση που βγει οτι δεν φταιω εγω απο την ασφαλιστικη του αλλου. Να κλεισω δηλαδη ραντεβου σ'ενα συνεργειο με καποιον απο την ασφαλιστικη του για να δει και φωτογραφισει την ζημια και να καταγραψει το κοστος. Με λιγα λογια πιασ'το αυγο και κουρευτο!! ...και τα χαρτια και οι φωτογραφιες δεν εχουν παει σε καμια απο τις 2 ασφαλιστικες...απο Τεταρτη και μετα μου ειπαν.

Μωρ' δεν γ@μιεται η ζημια που εχω ειναι περιπου στο 60ευρο ...λεω να παω να την φτιαξω και να πανε να κουμπουριαστουνε ολοι!! απλα ξενερωνω λιγο που ετσι θα δωσω 60 ευρω κερατιατικα!
    και με μένα έτσι έγινε αλλά μίλησα ο ίδιος με τον πραγματογνώμονα του άλλου και ήρθε και την είδε σχετικά σύντομα (την άλλη μέρα)

δεν είχα κανένα πρόβλημα με την άλλη ασφαλιστική απλά χρειάστηκαν μερικά τηλέφωνα

θα έλεγα να μιλήσεις με τον ασφαλιστή σου να δεις τι γνώμη έχει κι εφόσον σου πει ότι φταίει ο άλλος (που αυτό θα γίνει) το πιθανότερο είναι να πουν και στον άλλο το ίδιο
    αφού λοιπόν είναι μικρή η ζημιά και το δεχτεί και ο άλλος μπορεί και να δεχτεί να σου δώσει ο ίδιος τα λεφτά.

αλλά μη νομίζεις ότι αν είχες φιλική δήλωση θα άλλαζαν πολλά, αντί να πας στη δική του θα πήγαινες στη δικιά σου δε γλιτώνεις πολλά δρομολόγια, τοποθεσία μόνο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εμεινα από μπαταρια...
    από DimChios στο forum BMW
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2009, 16:05
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ!!
    από costas_k στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2006, 15:44
  3. ΕΜεινα απο βενζινι ΓΜΤ
    από Polifer στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks