Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: Ταξιτζηδες δολοφονοι??

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Φιλε menos απο εμενα εχεις

Αντε γιατι πολυς κοσμος εδω μεσα ποσταρει αγνοωντας οτι σε αυτο το φορουμ μπορουν να γραφουν κοινωνικες ομαδες οπως μπατσοι ταξιτζηδες στρατιωτικοι ντελιβεραδες κτλ.

Ξερεις δηλαδη ολοι αυτοι οι ποταποι και αναξιοι να λεγονται ανθρωποι συμφωνα με τα γραφομενα καποιων Αρειων μοτοσυκλετιστων απο εδω μεσα που τα κανουν ολα by the book.

Αν και απο συναδελφους σου εχω να πω τα χειροτερα τουλαχιστον μπορω να αναγνωρισω το γεγονος οτι το χαος αυτου του επαγελματος, μπορει να συμπαρασυρει οποιονδηποτε λογικο και σωφρων ανθρωπο σε πραξεις απαραδεκτες καμια φορα.

Παντως για μενα ο πιο μαλακας "ταριφας" που θα πετυχω στον δρομο δεν πιανει μια μπροστα στους μισους μαλακες μοτοσυκλετιστες που συναντω καθε μερα το φαναρι.
    +1000
    Περισσοτερους καλους οδηγους φορτηγων και Ταξι εχω συναντησει ΠΑΡΑ οδηγους μοτοσυκλετων.Ειναι αληθεια αυτο!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Το μόνο που με ενοχλεί στους περισσότερους ταξιτζήδες (μιλάμε για ένα σημαντικό ποσοστό,όχι για όλους,γιατί έχω γνωρίσει και ταξιτζήδες διαμάντια) είναι ότι 1ον Έχουνε πάψει να χρησιμοποιούν φλάς/αλάρμ γιατί νομίζουν πως μετά από κάποια χρόνια στο τιμόνι δεν είναι αναγκαίο να τα χρησιμοποιούν και 2ον Το ότι δεν σέβονται τον πελάτη και εξηγούμαι.Ήμουν στην Θεσσαλονίκη στην Αριστοτέλους και κάνω σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει.Ακολουθεί ο εξής διάλογος...

Ταξιτζής: Πού πας φιλαράκι;

Εγώ: Χαριλάου

Ταξιτζής: Δεν βολεύει φίλε

Εγώ: Και εγώ σου λέω ότι βολεύει,θα με πας και θα πεις και ένα τραγούδι γιατί αλλιώς παίρνω τον αριθμό σου και σου κάνω καταγγελία αύριο κιόλας

Ταξιτζής: Εντάξει ρε φιλαράκι,μία κουβέντα είπαμε

Δηλαδή,πρέπει να κάτσεις να απειλήσεις έναν ταξιτζή για να κάνει την δουλειά του;Από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένος να σε πάει οπουδήποτε και δικαιολογίες του στυλ:"Δεν βολεύει..." απλά δεν υπάρχουν...Είναι το καθήκον του,πως το λένε δηλαδή...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Φιλε μου STOYBI δεν δινω αδικο σε αυτα που λες αλλα πιστεψε με, συζητας με εναν οδηγο ταξι που εχει υπομονη γαιδαρου ειδαλλως θα καθομουν (οπως σωστα το εθεσες) σπιτακι μου. Το αστειο ομως ειναι οτι οι πελατες που μπαινουν στο ταξι μου βριζουν τους υπολοιπους οδηγους που πανε να πεσουν πανω μου Εκφρασεις του στυλ "Μα τον ειδες τον Μ....?" η "Που πας ρε καραγκιοζη" φτανουν για να καταλαβουμε πως οταν τα κανουν οι ιδιοι δεν φταινε σε τιποτα. Για αυτους φταινε παντα οι αλλοι και οχι οι ιδιοι, ειτε στην μηχανη ειναι, ειτε σε ταξι, ειτε σε νταλικα. Ο Ελληναρας οταν οδηγει η ειναι συνοδηγος εχει ΠΑΝΤΑ δικιο. Εγω απλα οταν με βρισουν φοραω το καλυτερο μου χαμογελο καθως τους φωναζω ενα δυνατο ΚΑΛΗΜΕΡΑ πραγμα που τους κανει και λυσσανε ακομη περισσοτερο!!!! :rotflmao:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Το μόνο που με ενοχλεί στους περισσότερους ταξιτζήδες (μιλάμε για ένα σημαντικό ποσοστό,όχι για όλους,γιατί έχω γνωρίσει και ταξιτζήδες διαμάντια) είναι ότι 1ον Έχουνε πάψει να χρησιμοποιούν φλάς/αλάρμ γιατί νομίζουν πως μετά από κάποια χρόνια στο τιμόνι δεν είναι αναγκαίο να τα χρησιμοποιούν και 2ον Το ότι δεν σέβονται τον πελάτη και εξηγούμαι.Ήμουν στην Θεσσαλονίκη στην Αριστοτέλους και κάνω σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει.Ακολουθεί ο εξής διάλογος...

Εγώ: Και εγώ σου λέω ότι βολεύει,θα με πας και θα πεις και ένα τραγούδι γιατί αλλιώς παίρνω τον αριθμό σου και σου κάνω καταγγελία αύριο κιόλας

Δηλαδή,πρέπει να κάτσεις να απειλήσεις έναν ταξιτζή για να κάνει την δουλειά του;Από όσο ξέρω είναι υποχρεωμένος να σε πάει οπουδήποτε και δικαιολογίες του στυλ:"Δεν βολεύει..." απλά δεν υπάρχουν...Είναι το καθήκον του,πως το λένε δηλαδή...

ακου να δεις.

καταρχην δε λεω.

δεν ειναι ολοι ιδιοι, υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι ευγενικοι και επαγγελματιες.

εγω δουλευω στο νοσοκομειο παπανικολαου

και μενω στη Θερμη για οσους ξερουν απο θεσσαλονικη.

για να κατεβω με το λεωφορειο (καθως δεν παω με τη μηχανη για λιγο καιρο ακομα ) πρεπει να παω λοιπον χαριλαου και μετα απο κει θερμη . 4 λεωφορεια
    και καμια φορα που βαριεμαι κατεβενω πανοραμα και περνω ταξη απ την πιατσα για Θερμη .

με το που μπαινω και τους λεω θερμη με κοιτανε ετοιμοι να με σκωτωσουνε μερικοι να μην τους χαρακτηρισω καθως τους βολευει να πανε κεντρο.

διαλογος.

ταριφας : που παμε?

εγω: Θερμη παμε

ταριφας: που??????

εγω :θερμη ειπα.

ταριφας: γαμο τον διαολο μου μεσημεριατικα. πρωσπαθω μια ωρα να παω κεντρο και εσει μου λες θερμη.

εγω:αφου θερμη παω ,που θες να σου πω.

ταριφας: καλα καλα σταματα.
    (εγω το συνεχιζω ομως.

εγω : δηλαδη τη προβλημα εχεις ? ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ? ΤΗ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ
    και στο κατω κατω αν θες να πας κεντρο πηγαινε χωρις πελατη.

η απαντηση του

ταριφας: καλα καλα μαθατε ολοι και τα ξερετε ολα. εγω φταιω που σε πηρα.

τελικα εβγαλε το σκασμο

μα ειναι μερικοι τερμα :a31: :a31: και για κλοτσομπουνια

runneras125 αυτο που μας αναφερεις δεν αντιπροσωπευει ολους τους ταξιτζηδες της Ελλαδος, σιγουρα ομως αποτελει ενα μεγαλο ποσοστο!! Πληροφοριακα..... Ο Ταξιτζης υποχρεουται να σε παει στον προορισμο σου ΜΟΝΟ οταν εχει λαβει απο σενα τηλεφωνικη κληση και οταν ειναι σε πιατσα. Εκει κοψε του τον κ... και εγω μαζι σου Αλλα απο την στιγμη που κινειται στον δρομο εχει το δικαιωμα της επιλογης, ειδαλως θα θεωρουνταν το ταξι ως ΚΤΕΛ 4 ατομων. Και ναι.... εκει τον καλυπτει ακομη και ο νομος. Για οποιοδηποτε ερωτημα γυρω απο τους νομους των ταξι μην διστασετε να με ρωτησετε.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Φιλε μου STOYBI δεν δινω αδικο σε αυτα που λες αλλα πιστεψε με, συζητας με εναν οδηγο ταξι που εχει υπομονη γαιδαρου ειδαλλως θα καθομουν (οπως σωστα το εθεσες) σπιτακι μου. Το αστειο ομως ειναι οτι οι πελατες που μπαινουν στο ταξι μου βριζουν τους υπολοιπους οδηγους που πανε να πεσουν πανω μου Εκφρασεις του στυλ "Μα τον ειδες τον Μ....?" η "Που πας ρε καραγκιοζη" φτανουν για να καταλαβουμε πως οταν τα κανουν οι ιδιοι δεν φταινε σε τιποτα. Για αυτους φταινε παντα οι αλλοι και οχι οι ιδιοι, ειτε στην μηχανη ειναι, ειτε σε ταξι, ειτε σε νταλικα. Ο Ελληναρας οταν οδηγει η ειναι συνοδηγος εχει ΠΑΝΤΑ δικιο. Εγω απλα οταν με βρισουν φοραω το καλυτερο μου χαμογελο καθως τους φωναζω ενα δυνατο ΚΑΛΗΜΕΡΑ πραγμα που τους κανει και λυσσανε ακομη περισσοτερο!!!! :rotflmao:

O Eλληναρας........ Απλα οπως το ειπες... Ειναι παντου και παντα !!! Κανει ολα τα επαγγελματα εξισου καλα ! Εχει παντα δικιο και τους γ@μ@ει ολους !!!

Με γεμιζουν αισιοδοξια ομως ανθρωποι που προβληματζονται σαν και εσενα !!! Σε αυτους πονταρω και πιστευω !!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Για οποιοδηποτε ερωτημα γυρω απο τους νομους των ταξι μην διστασετε να με ρωτησετε.
    Μια ψιλοάσχετη ερώτηση αλλά μιας και είπες το παραπάνω ας ρωτήσω..Να αρνηθεί να παραλάβει τραυματία μπορεί..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Μια ψιλοάσχετη ερώτηση αλλά μιας και είπες το παραπάνω ας ρωτήσω..Να αρνηθεί να παραλάβει τραυματία μπορεί..;

Ακόμα και αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να αρνηθεί,δεν νομίζω να το κάνει κανείς...Ευτυχώς η ανθρωπιά δεν χάθηκε ακόμα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    τραυματια πρεπει να τον παρει αν δεν υπαρχει αλλος τροπος να μεταφερθει και γινεται!
    και ας ειναι και περαστικος απο εκει

την σημαια την ειχε κατεβασμενη??
    αυτο που λες ισχυει στην αντιθετη περιπτωση που πρεπει να σε παει οπου του πεις!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ακόμα και αν ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να αρνηθεί,δεν νομίζω να το κάνει κανείς...Ευτυχώς η ανθρωπιά δεν χάθηκε ακόμα...
    Επειδή είχα είχα ακούσει ένα περιστατικό 'Δεν μπορώ να σε πάρω θα μου λερώσεις το αυτκίνητο' (όχι 'σοβαρός' τραυματισμός) γι'αυτό ρωτάω..

(η ανθρωπιά δεν χάθηκε όλη ακόμα..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μεχρι ποσα ατομα λεει ο νομος οτι πρεπει να περνει ενας ταξιτζης?

Σωστη η ερωτηση σου Lambros. Με τον νομο υποχρεουται να μεταφερει τραυματια στο πλησιεστερο νοσοκομειο η ασθενοφορο. Οποια πρωτη βοηθεια εμφανιστει μπροστα του, αλλα δυστυχως πολλοι ταξιτζηδες αποφευγουν μια τετοια κινηση μη τυχον και βρουν στην τελικη τον μπελα τους για τον α,β λογο απο τον τραυματια η τους κοντινους συγγενεις του που σιγουρα (δυστηχως) τις περισσοτερες φορες καποιον πρεπει να μπλεξουν. Εμενα προσωπικα με διεσωσε ταξιτζης πριν 12 περιπου χρονια οταν επεσα με το παπακι μου και βγηκαν τα κοκκαλα απο το γονατο μου και ειχα σχεδον χασει τις αισθησεις μου. Δεν τον ενοιαξε ουτε η λιποθυμια μου, ουτε τα αιματα στα καθισματα του, και ναι ηταν ο μονος που σταματησε μετα απο 15 αυτοκινητα που περασαν και ουτε σταματησαν να βοηθησουν!!!! Αυτο το μαθημα ανθρωπιας μου το εδωσε ταξιτζης. Σειρα μου να κανω το ιδιο οταν και εαν χρειαστει.

βασικα ειναι αναλογα το αυτοκινητο και τι αναγραφεται στην αδεια

Bandit-akos, οτι αναγραφει η αδεια του αυτοκινητου... Συνηθως 4 + τον οδηγο

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαριερες Δολοφονοι.....
    από gkmaggas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:32
  2. Οι ταξιτζήδες είναι άσπαστοι?
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 13:22
  3. Δολοφονοι με bull bar
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 09:19
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01
  5. Ταξιτζήδες (ή πώς γίνονται)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 16:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας