Εγώ λέω να το δώσεις και να πάρεις KLE 250 που έχει 35 αλογάκια και του περισσεύουν...![]()
Εγώ λέω να το δώσεις και να πάρεις KLE 250 που έχει 35 αλογάκια και του περισσεύουν...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
+1...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αμαν μας την πέσανε τα Καβασάκια![]()
Οχι , οχι θείο δεν θέλω άλογα ... πολλά ... καμιά τετρακοσαριά !!![]()
Λοιπών αδέρφια μου , την έκανα την τρέλα σήκωσα σήμερα 700? , και αύριο μπαίνουν στο λογαριασμό του μάγκα εμπόρου, για τον κινητήρα ΝΧ250 , με 24.000 χλμ μέσα στο κοντέρ.
Με τα ηλεκτρικά πηνία , και το καπάκι του βολάν βιδωμένο και σφαλιστό .
Το μόνο που λείπει είναι το καπάκι κινητήρα απο την μεριά που είναι τα φελά , αλλά έχω να βάλω το δικό μου από ΑΧ1 .
Ο κινητήρας είναι τζιτζί , φρέσκος σε ηλικία .:a44:
έχτρα δώρα , μια ειδική φλάντζα για το άξονα του συμπλέκτη, η δικιά μου είναι χτυπημένη και έχανα λάδια .
Και μια καινούργια φλάντζα για το καπάκι που λείπει .
Με λίγα λόγια βιδώνω το καπάκι , βάζω 7-8 βίδες , βάζω και σχεδόν δυο λίτρα λάδι , και φύγαμε .. βούμ βούμ:rotflmao:
Honda for Ever !!
Και όπως είπε ένας άλλος ποιητής !!!! ΔΕΝ πουλάω το μπουρδέλο, για να πάρω Βαραντέρο !! χαχαχααααα:rotflmao:
Με γεια σου λοιπον και ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Κουμπάρε !! Δεν θα μου κολλάς στα φανάρια, επειδή θα έχω τρία αλογάκια λιγότερα![]()
Μιλημένα ξηγημένα !!![]()
![]()
Αααα....δεν ξερω......το ΝΧ μου διαλεξες....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Κουμπάρε !! Δεν θα μου κολλάς στα φανάρια, επειδή θα έχω τρία αλογάκια λιγότερα![]()
Μιλημένα ξηγημένα !!![]()
![]()
Τωρα 8α υποστεις τις συνεπειες των πραξεων σου!!!!!
(Χριστε μου τι μ@λ@κιες λεμε βραδιατικα....μηπως να το σοβαρεψουμε και να παμε στις διαμαχες ????Ειναι ΣΟΒΑΡΟ 8εμα!!!...3 αλογα διαφορα!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α!!!Και οσον αφορα στους Κawa που μας κοκορευονται για τα παραπανω αλογακια προτεινω να τους χρησιμοποιησουμε για ασκησεις ετοιμοτητας...αυτοι 8α προπορευονται και εμεις 8α προσπα8ουμε να αποφυγουμε βιδες...πλαστικα...και οτι αλλο διαλυ8ει τελος παντων...Μετα λεω να τους κερασουμε τα ανταλλακτικα μιας και ειναι φτηνα βρε αδερφε.....ετσι..για την προσφορα τους...
:a5: :a5: :a5: :a13:![]()
![]()
αν θες μπορω να σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις.πρωιν αχακιας βλεπεις.
παντως τα 3 αλογα ισως τα παρουμε απο αλλες ρυθμισεις,αλλα μπορουμε
να παιξουμε με τα γραναζια....πες στον εμπορο να σου κανει δωρο και ενα πισω
τροχο κομπλε.προσπαθησε να τον πεισεις....ετσι και αλλιως αυτος πανω απο 200
ευρω δεν εχει δωσει για ολο το μηχανακι..
οσο για τα kawa ας ακολουθησουν το αχ σε χωματινες διαδρομες
να δουμε και τα πλαστικα τους!!!:rotflmao:
![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Λίγα με την Kawa κ@λόπαιδα....![]()
![]()
![]()
γιατί θα σας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Λίγα με την Kawa κ@λόπαιδα....![]()
![]()
![]()
γιατί θα σας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μπορεις να πεις ομως.....κινη8ηκαμε υπουλα....τα γραψαμε το βραδυ οταν εσεις κοιμοσασταν...!!!!
Αμαν !! Βρε σεις τι κάνατε εδώ ?? !! ... το θέμα βρωμάει μπαρούτι :rotflmao: :rotflmao:
Τα Kawa κατά γενική ομολογία ειναι υπέροχα μηχανήματα , ιδιαίτερα οταν είναι με σβηστή την μηχανή, και πάνω στο σταντ !! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να σε, καλά φίλε mourgako, στείλε μου το κινητό σου με ένα προσωπικό μήνυμα .Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
αν θες μπορω να σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις.πρωιν αχακιας βλεπεις.
παντως τα 3 αλογα ισως τα παρουμε απο αλλες ρυθμισεις,αλλα μπορουμε
να παιξουμε με τα γραναζια....
Ποτέ δεν ξέρεις , μια νέα γνωριμία, που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αμαν !! Βρε σεις τι κάνατε εδώ ?? !! ... το θέμα βρωμάει μπαρούτι :rotflmao: :rotflmao:
Τα Kawa κατά γενική ομολογία ειναι υπέροχα μηχανήματα , ιδιαίτερα οταν είναι με σβηστή την μηχανή, και πάνω στο σταντ !! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μα δε σε καταλαβα...τι εννοεις....μηπως οτι εν κινησει μετατρεπονται σε κουδουνιστρες???Γεννησε προσφατα μια φιλη...8α κανω κανενα Κawa δωρο στο μωρο...
''παιζω και μα8αινω με την Kawasaki '' το διαλυεται και συναρμολογειται πανευκολα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()