Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Ζητάδες εν δράσει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Και τωρα κατι στιχακια που ολους μας ενωνουν...

Ζητα που εχεις γινει πια το χειριστο καγκουρι
    παρε και βαλε με χαρα στον κωλ@ εν αγγουρι
    να πας μ'αυτο στην εκκλησσια, να πας μ'αυτο στην πολη
    να βλεπει και να χαιρεται η οικουμενη ολη!!!

Πω-πω μεγαλος ποιητης ειμαι λεμε....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ακου το προβλημα...γνωμη μου,ετσι?

Ωραια,οκ...ειναι και αυτος ανθρωπος τον καταλαβαινω.

Και κανει την "παντα" του,και γλυστραει.Το suzuki σερνεται καποια μετρα
    και αν δεν χτυπησει ανθρωπο,θα χτυπησει αυτοκινητο.Ο δικαστης θα
    δωσει το δικιο στον πολιτη του οποιου χτυπηθηκε το κουτι και
    ο διοικητης θα δωσει εγγραφη επιπληξη στο ζητα...ατυχημα δηλαδης!

Περναω την επομενη μερα εγω,με το αστραφτερο μου street(αααααατσα ), σαν
    μικρο παιδι που ειμαι,δοκιμαζω την προσφυση.H προσφυση ομως
    δοκιμαζει τα νευρα μου,και εχω την γνωστη καταληξη...
    Και ναι,για φαντασου...Επικινδυνη οδηγηση,αυτοσχεδιοι αγωνες-αν τυχει να ειμαι με φιλο διπλα μου-

Σε μια κολλα χαρτι με βαλανε.

Ασε που ειναι και κουλοι.Δεν πανε σε καμια πιστα...
    Μονο σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ τρεχουν...

σωστα τα λες και συμφωνω μαζι σου.απλα το να δω ενα ''ζητά'' να κανει μπαντιλικια μου ειναι τελειως αδιαφορο, ποσο μαλλον να το κανω θεμα.
    ολοι μας εχουμε κινδυνεψει στον δρομο απο μαλακιες αλλων (ή και δικες μας).την ωρα που θα γινει η στραβη δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ''ζητάς'' ή καποιος μοτοσυκλετιστης.
    δεν θα με πονεσει λιγοτερο αν πεσει επανω μου μοτοσυκλετιστης.το δικιο μου θα το βρω και στις δυο περιπτωσεις.

το ξαναλεω ολοι κανουμε μαλακιες.ειναι αλλο ομως να βρεις εναν αδειο δρομο και να πεταξεις λιγο κωλο και αλλο να πιασεις την μεσογειων απο κατεχακη και να φτασεις αγ.παρασκευη χωρις προσφυση κ στην μια ροδα.

αν ο φιλος που εγραψε το post δεν ειχε δει ''ζητάδες'' αλλα μοτοσυκλετιστες θα το εκανε θεμα;;;;;
    φυσικα και οχι γιατι τοτε καθε μερα θα ανοιγε καμια 200 συζητησεις με το ιδιο θεμα.

αρα το προβλημα μας ειναι οτι αυτα τα ακατανομαστα πραγματα τα εκαναν μπατσοι.
    _ουνια παιδι μου τι περιμενεις.

καποια στιγμη να ξερουμε και τι λεμε και για να τελειωνω με την κουβεντα αυτη, το προβλημα το ουσιαστικο ειναι γιατι αυτοι να τα κανουν και εμενα να με γραφουν;;;;;
    -τωρα μιλας σωστα. ΑΡΑ δεν εχει να κανει με την πραξη=μπαντιλικι αλλα με την συμπεριφορα τους προς εμας με αναλογες πραξεις.

Υ.Γ δεν ειμαι ''ζητάς'' ουτε το ονειρο μου ηταν ποτε να γινω (...και γενικοτερα μπατσος)
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

απο ολη την αστυνομια, τους ζηταδες βρηκατε να κραξετε ρε σεις?

για να καταλαβω και γω δηλαδη, ποσοι απο εσας, που βρηκατε ευκαιρια να ξεσπαθωσετε αμεσως, εχετε κινδυνεψει απο καγκουριες ζηταδων?

μαθετε ρε να μην εισαστε υπερβολικοι, και να κοιτατε την ουσια του πραγματος...

καλα εκανε και εκανε και παντιλικια και σουζα! εγω το ευχαριστιεμαι οταν τους βλεπω, και αμα δεν εχει κοσμο γυρω γυρω, αρχιζω και γω μαζι τους!

....και μου βγαλατε και συμπερασμα αμεσως οτι ειναι ολοι τους κουλαδια, και δεν πανε και ποτε σε πιστα.........ενω εσεις, ολη τη μερα μεσα στην πιστα γυρνατε....

αν εχεις μια ελπιδα να γλυτωσεις μια χαζη κληση, αυτη ειναι απο ζητα.....
    .....τους υπολοιπους τροχομπατσους να φοβαστε και οχι τους ζηταδες....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Μα νομίζω οτι αυτό είναι το θέμα..

Δεν θα με πείραζε καθόλου, που ο ζητάς κάνει παντιλίκια ή σούζες, αν δεν αντιπροσώπευε το "νόμο"

Θέλω να πω, οτι δεν του επιτρέπεται ρε παιδιά, ο ίδιος που κάνει μαλακίες, να μας κυνηγάει επειδή κάνουμε τις ίδιες μαλακίες...!! υποτίθεται οτι δίνει το παράδειγμα! τον φασισμό τον διώξαμε προ πολλού!
    Υπο αυτές τις συνθήκες λοιπόν, δεν ανέχομαι να βλέπω κανένα Ζητά να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
    όπως και κανένα μπάτσο σε περιπολικό να μιλάει στο κινητό, ή να σταματάει/στρίβει χωρίς φλάς, να παρκάρει παράνομα για να ψωνίσει, και πολλά πολλά ακόμα...

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR

Η συζήτηση περιορίζεται στο πιο ανώδυνο, δηλαδή στα παντιλίκια...

Για τα κόκκινα άνευ λόγου και αιτίας, για την άσκηση εξουσίας ούτε κουβέντα...

Οι ανώριμες συμπεριφορές με εκνευρίζουν αφάνταστα (ναι, εκνευρίζομαι συνεχώς στο δρόμο - απογοητεύομαι από τη μ@λ@κι@ που μας δέρνει)...

Απογοητεύομαι και από τους zητάδες και από τους λοιπούς "μοτοσυκλετιστές"...

Απλά οι πρώτοι υποτίθεται ότι θέτουν σε εφαρμογή κανόνες, νόμους για την ασφαλή κυκλοφορία...

Ο νοών νοείτο...

Η απόλαυση της οδήγησης μοτοσυκλέτας δεν εξαντλείται (δεν έχει να κάνει καν) σε ανοησίες...

Αν θέλει ο κάθε εκπρόσωπος του νόμου να κάνει τις καγκουριές του να τις κάνει με την προσωπική του μοτοσυκλέτα και όταν δεν θα είναι σε υπηρεσία. Την στιγμή που είναι σε υπηρεσία είναι υποχρεωμένος να τηρεί πρώτα αυτός τον νόμο και μετά να γράφει όσους άλλους τον παραβαίνουν.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. χαχανουληδες εν δρασει!
    από RapidShade στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 20:18
  2. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  3. Φωτογραφίες χαλαρής εν-tour-αδας 29/02/04
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 19:45