Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Γνώμες για ελατήρια μπροστά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Μην αλλαξεις ελατηρια λεω εγω. Αν βαλεις αλλα και ειναι σκληροτερα ; Θα σου αρεσει να οδηγας μια μηχανη που το εμπρος μερος καθεται ψηλοτερα ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Μην αλλαξεις ελατηρια λεω εγω. Αν βαλεις αλλα και ειναι σκληροτερα ; Θα σου αρεσει να οδηγας μια μηχανη που το εμπρος μερος καθεται ψηλοτερα ;
    Αν είναι τόσο πιο σκληρά που δε θα "υποφέρονται" νομίζω πως ίσως θα έχω το δικαίωμα να παίξω με τη προφόρτιση.Αυτό όμως που δε κατάλαβα είναι αυτό που είπες: "το εμπρός μέρος θα κάθεται ψηλότερα". Τι εννοείς; στη Βύθιση που θα έχει στα φρένα;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Μια που αναφέρθηκε το θέμα διεξοδικά άκουστε τι έκανα. Επικοινώνησα με όλες τις σχετικές εταιρείες π.χ.
    HK suspension – Penske – Matris - WP-OHLINS-PAIOLI-MARZOCCHI-KAYABA - traxxion dynamics
    wilbers (που παρεμπιπτόντως μόνο που από Αμερική τα παίρνεις πια) SWHOVA τα πηρουνια της οποίας δεν βρήκα κανένα να τά πουλάει. όταν λέω λοιπόν όλα ενώ κατά 99 τα εκατό όλα. Στους πιο πολλούς έστειλα e-mail με τις διαδρομές που έχω με σκοπό να δώσουνε κάτι που να ταιριάζει τουλάχιστον αν δεν είχανε συγκεκριμένα. οι πιο πολλοί είτε με έγραψαν στο λουκάνικο τους είτε δεν είχαν. και ανοησία τους φυσικά γιατί όλοι παλεύουνε να πουλήσουν πηρουνια στα SS και αγνοούν ότι στα πιο πολύπουλημενα μοντέλα όπως το δικό μας θέλουν οι ιδιοκτήτες τους να βάλουν κάτι καλύτερο. μόνο για το SV-650 βρήκα αρκετά πράγματα. συνοψίζοντας ενω σκεφτόμουνα να αλλάξω ολόκληρο το μπροστινό σύστημα και έψαχνα μάνες ταιριάζματα ένας φίλος μηχανικός γνώστης των ανάρτησεων μου πρότεινε να ψάξω για Κατρίτζ. κάτι κοντινό έχει και η ΜΑΤΡΙΣ αλλά θέλει γνωστη για να το ταιριαξει στις διαδρομές γιατί στο μέγεθος του πηρουνίου υπάρχει στα 43χιλιοστα. και πάνω που ήμασταν έτοιμοι να τα παραγγείλουμε έρχεται e-mail
    από την Kservise και μου λέει ότι τα έχει ετοιμα μόλις τελειώσανε το στάδιο των δοκιμών και δεν το διαφημίσανε ακόμα. τα παρήγγειλα και τα περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. μόλις θα μπούνε πρέπει να ρυθμιστούν στα κιλά μου και με το πίσω μου ολόκληρο αμορτισερ της WP που φοράω και τότε θα σας πω τις εντυπώσεις και όλα τα συναφή. παρακάτω σας έχω το πρώτο e-mail που έστειλαν. βέβαια αυτοι ζητάνε να τους στείλω το πηρουνι αλλά εγώ έβαλα το μηχανικό μου και έχει κάνει τις υπόλοιπες συνεννόησεις για να μπορεί να τα περάσει αυτός. Οποτε λοιπόν αναμονή μια εβδομάδα.

DL 650 we have a specific kit.

This transformation allows to apply the adjustments of the extension hydraulic brake and of the spring preload. The kit is composed of complete pumping rods cartridge, tanks in anodized aluminium, pistons and valves, adjustable closing metal rings, springs and specific spacer.
    For a correct application is convenient that you send us the fork

Eπισεις ειναι αστειες οι αποψεις γιατι ν'αλλαξει καποιος την αναρτηση
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς αγοράζεις αλλά από ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν το catridge emulator που βγάζει η race tech εδώ και χρόνια.

http://www.racetech.com/evalving/eng...ngname=english

Έχω πολύ καιρό να το δω (γιαυτό μπορεί να λέω και λίγο παπαριές) γιατί το σκεφτόμουνα να τα έβαα όταν το πρωτοπήρα. Αν θυμάμαι καλά η ιδέα είναι η εξείς.

Πετάς τα μάτια στην τρύπα που έχει το μαμά πιρούνι για την δίοδο του λαδιού (όπου εκτελείτε η απόσβεση) και βάζεις μία βαλβίδα με μία τρύπα στο κεντρο (που ανοίγεις εσύ με τρυπάνι για να έχεις τις αργές αποσβέσεις που θέλεις) της οποίας την διάμετρο στην προτείνει η εταιρία με βάση προτιμήσεις, βάρος, μηχανή. Περιφερειακά η βαλβίδα έχει μερικές μεγαλύτερες διόδους που όμως είναι κλειστές από μία βαλβίδα που κλείνει με ελατήριο (που καθορίζει πόση δύναμη χρειάζεται για να ανοίξουν και το οποίο έχει ρυθμιζόμενη προφόρτιση). Αυτές οι δίοδοι καθορίζουν την γρήγορη απόσβεση. Το όλο πράγμα κάνει 169$ και θεωρητικά κάνει ότι και ένα catridge πιρούνι.

Στην Αμερική έχει πολύ σουξέ και λένε καλά λόγια εκεί. Το κακό είναι ότι αν θέλεις λιγότερη αργή απόσβεση πρέπει να ξεκοιλιάσεις πάλι το πιρούνι να βγάλεις την βαλβίδα και να του μεγαλώσεις την τρύπα (προφανώς μεγαλύτερη αργή απόσβεση δεν γίνεται μετά το πρώτο τρύπημα) ενώ για να ρυθμίσεις την γρήγορη απόσβεση και πάλι ανοίγεις το πιρούνι και ρυθμίζεις την προφόρτιση του ελατηρίου της βαλβίδας.

Αν αλλάξει κανείς και ελατήρια λάδια θα του βγει το κουστουμάκι περί τα 300Ε αν και δεν ξέρω πόσο θα χρεώσει ένας μηχανικός την τοποθέτηση των βαλβίδων και αν θα καταλάβει τις οδηγίες σε άπταιστη αγγλική. Το ίδιο σετ υπάρχει για όλα σχεδόν τα πιρούνια με απλό damping rod.

Να κάνω και μια ερώτηξη? Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το DL650 έχει προοδευτικά ελατήρια. Έχει προσέξει κανείς που να τα έχει δει εάν αυτό αληθεύει?
    Δρομερός και τριάθλιος....

Παλαιό μέλος
    Πανε εδω http://www.ohlins.com/Motorcycle/Pro...6/Default.aspx

και δωσε προσοχη στο Front Fork Cartridge Kit
    αυτο που αναφερεις ειναι ημιμετρο
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Πανε εδω http://www.ohlins.com/Motorcycle/Pro...6/Default.aspx

και δωσε προσοχη στο Front Fork Cartridge Kit
    αυτο που αναφερεις ειναι ημιμετρο
    Ναι αλλά κάνει και 169Ε (που ακόμα και αυτά σκέφτομαι). Αλλιώς άλλαζα κατευθείαν τα καλάμια με του 1000 ή με ένα άλλο επώνυμο για DL και τελείωνα. Γιατί και το αμορτισέρ δεν είναι κια ότι καλύτερο και τα δύο μαζί βγαίνουν πολλά λεφτά για μένα.

Στείλε εντυπώσεις όταν το κάνεις.

Ρε παιδιά πήγα στην αντιπροσωπεία σήμερα για να δω τελικά τι θα μου στοιχήσει να αλλάξω τσιμούχες λάδια και να βάλω και ελατήρια WP.
    Μου ζητάν 230€. Πολλά δεν είναι;

Ρώτα να σου γράψουν αναλυτικά , τι πληρώνεις ?? για το κάθε πράγμα ..... και βέβαια την εργασία.

Ετσι θα μπορείς να καταλάβεις τι παίζει.

WP= 108€
    Τσιμούχες= 40€
    Λάδια= 20€
    Εργασία τα υπόλοιπα.

Παλαιό μέλος
    Δεν βρισκεις ευκολα καλαμια και αν τα βρεις θα ειναι ασυμφορα.
    Αν το θεμα βγει ενταξει θα ειναι η μονη σοβαρη αναβαθμηση
    που μπορει να γινει.Οσο για τα φραγκα μια εξατμιση δεν προσφερει
    τιποτα και κοστιζει 350-400ευρω τα 700 για το απολυτο μπροστινο
    δεν θα τα σκευτω καν
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Δεν βρισκεις ευκολα καλαμια και αν τα βρεις θα ειναι ασυμφορα.
    Αν το θεμα βγει ενταξει θα ειναι η μονη σοβαρη αναβαθμηση
    που μπορει να γινει.Οσο για τα φραγκα μια εξατμιση δεν προσφερει
    τιποτα και κοστιζει 350-400ευρω τα 700 για το απολυτο μπροστινο
    δεν θα τα σκευτω καν

Αλήθεια τι έγινε το έβαλες?

Αν ναι μην ξεχάσεις τον λαό σου που περιμένει εντυπώσεις.

Παλαιό μέλος
    Παιδια δεν χαθηκα, αλλα οι ιταλοι στον κοσμο τους, περιμενω γιατι αυτοι
    θελαν να στειλω τα καλαμια επανω,μετα ζητησανε 200ευρω μεταφορικα με
    αεροπλανο τελικα συμφωνησαμε για απλο ταχυδρομειο.Φυγανε πριν 3 μερες
    αναμονη λοιπον
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ