Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις με το πληκτρολόγιο μου αλλά με το δεξί γκριπ της μηχανής μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ειναι φανερο οτι εισαι καραγκιοζης γι αυτο δεν σΕ απανταω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις με το πληκτρολόγιο μου αλλά με το δεξί γκριπ της μηχανής μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ειναι φανερο οτι εισαι καραγκιοζης γι αυτο δεν σΕ απανταω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
ρε μεγαλε και εγω ετσι ξερω αλλα μου εχουνε πει μερικοι οτι παει γαματα και οτι εχει πατησει και suzuki FX.τι απο ολα να πιστεψω?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
να τους ακουσεις!![]()
![]()
fx το παπακι λες???
αυτο ελειπε να μην περναγε το cbr και ενα παπακι τοτε θα τα βαφαν ολοι μπλε και βουρ στο λιμανι :rotflmao:
Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!
http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8
ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?
ωρε παιδες,
εχουν ακουστει ΟΙ συζητησεις γι αυτο το μηχανακι...
λοιπον για ακομα μια φορα ...
το σι-μπι-αρδεν το αγοραζουμε για να τρεξουμε!!
πολυ απλα γτ δεν τρεχει!
το αγοραζουμε σε περιπτωση που επιθυμουμε να μεταβουμε στο μελλον σε μεγαλυτερη στριτ μοτοσυκλετα...
πολυ απλα μας μαθαινει να στριβουμε , να χρησιμοποιουμε το συμπλεκτη , εχει μια μορφη οικεια σε στριτ μηχανη
επιπλεον σε σχεση μ ενα παπι εχει ΒΑΡΟΣ πολυ χρησιμο για τις στροφες και φρενα πολυ χρησιμα για τα παντα...!![]()
αυτο δεν το καταλαβα.πως το βαρος σε βοηθαει στις στροφες; η κατανομη του βαρους ναι αλλα το ιδιο το βαρος πως; μαλλον αλλιως ηθελες να το πεις να υποθεσω;;:smilea:σε σχεση μ ενα παπι εχει ΒΑΡΟΣ πολυ χρησιμο για τις στροφες
οταν θα μπεις με τα πολλα στη στροφη το παναλαφρο παπακι με το λεπτο λαστιχακι οταν θα το ξαπλωσεις λιγο το πιθανοτερο ειναι να φυγεις ντουγρου για πεζοδρομιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
αυτο δεν το καταλαβα.πως το βαρος σε βοηθαει στις στροφες; η κατανομη του βαρους ναι αλλα το ιδιο το βαρος πως; μαλλον αλλιως ηθελες να το πεις να υποθεσω;;:smilea:
οταν ομως με θα πλαγιασεις με ενα βαρυτερο μηχανακι(το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα) (που οπως ξεχασα να πω θα ειναι φτιαγμενο με γεωμετρια για να πλαγιαζει στις στροφες και το) και θα φοραει και μιας και μιλαμε για σι-μπι-αρ (δλδ το πιο ελεινο ςς , μη παυοντας να ειναι ομως ςς) θα φοραει κι ενα λιγο φαρδυτερο λαστιχακι ...![]()
(δεν παιρνω κι ορκο για το τελευταιο..)
Το βάρος και το στήσιμο δεν είναι το ίδιο πράγμα.Δύο στημένα μηχανάκια θα στρίβουν το ίδιο αφού δεν είναι το βάρος που θα τα κρατήσει στην στροφή. Το ελαφρύτερο θα στρίβει και καλύτερα, έχοντας την δυνατότητα να αλλάξει πορεία/φρενάρει/κλπ πιο εύκολα όταν χρειαστεί.
![]()
τσου! μαζα( βαρος το λεμε καταχρηστικα) = αδρανεια. δεν τη θελουμε. οσο ελαφρυτερο το μηχανακι τοσο το καλυτερο. η γεωμετρια κ η κατανομη βαρους (που στη προκειμενη ειναι καλυτερη στο cbrακι)και ισως το "κανονικο" πλαισιο κ η αναρτησεις κανουν τη διαφορα.κ φυσικα τα λαστιχα που εκτος του μεγεθους φανταζομαι πως εχουν διαφορες στο σχημα και τη γομα(παρεπιπτοντως εβαλα τα Bridgestone κ πολυ μ'αρεσουν). αρα το παπι δεν εχει χειροτερα κρατηματα επειδη ειναι ελαφρυ σε σχεση με ενα μηχανακι.το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα
προσωπικα ειναι η θεση οδηγησης που με βολευει πολυ περισσοτερο(ισως απλα ετσι συνηθισα) σε σχεση με τα ορθια παπια σκουτερ κτλ.κ αυτο βοηθαει.
Ακόμα για το cbr125 συζητάτε..;ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
οταν ομως με θα πλαγιασεις με ενα βαρυτερο μηχανακι(το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα) (που οπως ξεχασα να πω θα ειναι φτιαγμενο με γεωμετρια για να πλαγιαζει στις στροφες και το) και θα φοραει και μιας και μιλαμε για σι-μπι-αρ (δλδ το πιο ελεινο ςς , μη παυοντας να ειναι ομως ςς) θα φοραει κι ενα λιγο φαρδυτερο λαστιχακι ...![]()
Εχεις 2 ίδια μηχανάκια (CBR 125) ας πούμε. Το ένα έχει χάσει (με carbon fairing, εξάτμιση τιτανίου, αφαίρεση όλων των περιττών κλπ κλπ κλπ λέμε τώρα...) 15 κιλά.
Το βαρύ ή το ελαφρύ στρίβει καλύτερα ???![]()
Ναι αυτο το μπουρδελο.Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
fx το παπακι λες???
Με κινητηρα του 1998 που η Χοντα στα 125 κυβικα δεν θα φτιαξει ποτε της ουτε για παπακι ουτε για μοτοσυκλετακι.
Ξερεις, 2ΕΕΚ,4βαλβιδες, το συστημα της Σουζουκι στα θαλαμο καυσης που το βαζει σε ολα τα Superbikes της εδω και χρονια.
Ολα αυτα εδιναν δεν εδιναν 14 ψωροαλογα 10 χρονια πριν.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν ειναι ετσι.στα 125 οχι παπια κ περαν του RS ειναι μια χαρα για να μαθεις.για πρωτο μηχανακι. αν και ακριβο(δεν θα εδινα 3Κ για καινουριο).το οτι δεν ειναι ss νομιζω ειναι προφανες γιατι ουτε sport ειναι κ κυριως δεν ειναι super.αυτα ειναι μαρκετινκ των εταιριων που πλασαρουν προιοντα σε συγκεκριμενους ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.οι υπολοιποι ψαχνουμε, μαθαινουμε κ δημιουργουμε τη γνωμη μας.Ακόμα για το cbr125 συζητάτε..; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ..
υποψιν για οσους ψαχνονται να αγορασουν μηχανακι 125 και δεν ετυχε να το δουν βγαινει κ το αντιστοιχο yamaha που ειναι σαφως ομορφοτερο, ελαφρα δυνατοτερο, και λιγο βαρυτερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ακόμα για το cbr125 συζητάτε..;ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ..
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι πλακα στην πλακα κανει δουλεια η cbr ή τζαμπα τα λεφτα...? γιατι πολυς ντορος εχει αναπτυχθει γυρω απο αυτην την μηχανη... βασικα στις street στροφη περνεις μονο με βαρος αλλιος εισαι χαμενος(απο οτι εχω ακουσει). ισχυει? thx
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic να ρωτρήσω το παρακάτω. Αν έχω κάνει λάθος, συγγνώμη...
Εγώ για πρώτο μηχανάκι είμαι ανάμεσα σε XT125R και CBR 125.
Μου είπαν ότι με το cbr 125 θα μάθω να στρίβω καλύτερα και να το προτιμήσω. Αξίζει τόση φασαρία για το πρώτο μηχανάκι των 125 κυβικών;
Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;