Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: cbr125

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    ειναι φανερο οτι εισαι καραγκιοζης γι αυτο δεν σΕ απανταω
    Δεν θα απαντήσω στις προκλήσεις με το πληκτρολόγιο μου αλλά με το δεξί γκριπ της μηχανής μου...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    να τους ακουσεις!
    ρε μεγαλε και εγω ετσι ξερω αλλα μου εχουνε πει μερικοι οτι παει γαματα και οτι εχει πατησει και suzuki FX.τι απο ολα να πιστεψω?

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    fx το παπακι λες???

αυτο ελειπε να μην περναγε το cbr και ενα παπακι τοτε θα τα βαφαν ολοι μπλε και βουρ στο λιμανι :rotflmao:
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

Retired Rider Το avatar του/της 675
    ωρε παιδες,

εχουν ακουστει ΟΙ συζητησεις γι αυτο το μηχανακι...
    λοιπον για ακομα μια φορα ...

το σι-μπι-αρ δεν το αγοραζουμε για να τρεξουμε!!
    πολυ απλα γτ δεν τρεχει!
    το αγοραζουμε σε περιπτωση που επιθυμουμε να μεταβουμε στο μελλον σε μεγαλυτερη στριτ μοτοσυκλετα...

πολυ απλα μας μαθαινει να στριβουμε , να χρησιμοποιουμε το συμπλεκτη , εχει μια μορφη οικεια σε στριτ μηχανη

επιπλεον σε σχεση μ ενα παπι εχει ΒΑΡΟΣ πολυ χρησιμο για τις στροφες και φρενα πολυ χρησιμα για τα παντα...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    σε σχεση μ ενα παπι εχει ΒΑΡΟΣ πολυ χρησιμο για τις στροφες
    αυτο δεν το καταλαβα.πως το βαρος σε βοηθαει στις στροφες; η κατανομη του βαρους ναι αλλα το ιδιο το βαρος πως; μαλλον αλλιως ηθελες να το πεις να υποθεσω;;:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    αυτο δεν το καταλαβα.πως το βαρος σε βοηθαει στις στροφες; η κατανομη του βαρους ναι αλλα το ιδιο το βαρος πως; μαλλον αλλιως ηθελες να το πεις να υποθεσω;;:smilea:
    οταν θα μπεις με τα πολλα στη στροφη το παναλαφρο παπακι με το λεπτο λαστιχακι οταν θα το ξαπλωσεις λιγο το πιθανοτερο ειναι να φυγεις ντουγρου για πεζοδρομιο...

οταν ομως με θα πλαγιασεις με ενα βαρυτερο μηχανακι(το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα) (που οπως ξεχασα να πω θα ειναι φτιαγμενο με γεωμετρια για να πλαγιαζει στις στροφες και το) και θα φοραει και μιας και μιλαμε για σι-μπι-αρ (δλδ το πιο ελεινο ςς , μη παυοντας να ειναι ομως ςς) θα φοραει κι ενα λιγο φαρδυτερο λαστιχακι ...

(δεν παιρνω κι ορκο για το τελευταιο.. )

Παλαιό μέλος
    Το βάρος και το στήσιμο δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δύο στημένα μηχανάκια θα στρίβουν το ίδιο αφού δεν είναι το βάρος που θα τα κρατήσει στην στροφή. Το ελαφρύτερο θα στρίβει και καλύτερα, έχοντας την δυνατότητα να αλλάξει πορεία/φρενάρει/κλπ πιο εύκολα όταν χρειαστεί.

το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα
    τσου! μαζα( βαρος το λεμε καταχρηστικα) = αδρανεια. δεν τη θελουμε. οσο ελαφρυτερο το μηχανακι τοσο το καλυτερο. η γεωμετρια κ η κατανομη βαρους (που στη προκειμενη ειναι καλυτερη στο cbrακι)και ισως το "κανονικο" πλαισιο κ η αναρτησεις κανουν τη διαφορα.κ φυσικα τα λαστιχα που εκτος του μεγεθους φανταζομαι πως εχουν διαφορες στο σχημα και τη γομα(παρεπιπτοντως εβαλα τα Bridgestone κ πολυ μ'αρεσουν). αρα το παπι δεν εχει χειροτερα κρατηματα επειδη ειναι ελαφρυ σε σχεση με ενα μηχανακι.
    προσωπικα ειναι η θεση οδηγησης που με βολευει πολυ περισσοτερο(ισως απλα ετσι συνηθισα) σε σχεση με τα ορθια παπια σκουτερ κτλ.κ αυτο βοηθαει.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ακόμα για το cbr125 συζητάτε..; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    οταν ομως με θα πλαγιασεις με ενα βαρυτερο μηχανακι(το βαρος εννοω θα το βασταει κολλημενο στο πατωμα) (που οπως ξεχασα να πω θα ειναι φτιαγμενο με γεωμετρια για να πλαγιαζει στις στροφες και το) και θα φοραει και μιας και μιλαμε για σι-μπι-αρ (δλδ το πιο ελεινο ςς , μη παυοντας να ειναι ομως ςς) θα φοραει κι ενα λιγο φαρδυτερο λαστιχακι ...

Εχεις 2 ίδια μηχανάκια (CBR 125) ας πούμε. Το ένα έχει χάσει (με carbon fairing, εξάτμιση τιτανίου, αφαίρεση όλων των περιττών κλπ κλπ κλπ λέμε τώρα...) 15 κιλά.

Το βαρύ ή το ελαφρύ στρίβει καλύτερα ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
    fx το παπακι λες???

Ναι αυτο το μπουρδελο.
    Με κινητηρα του 1998 που η Χοντα στα 125 κυβικα δεν θα φτιαξει ποτε της ουτε για παπακι ουτε για μοτοσυκλετακι.
    Ξερεις, 2ΕΕΚ,4βαλβιδες, το συστημα της Σουζουκι στα θαλαμο καυσης που το βαζει σε ολα τα Superbikes της εδω και χρονια.
    Ολα αυτα εδιναν δεν εδιναν 14 ψωροαλογα 10 χρονια πριν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

δεν ειναι ετσι.στα 125 οχι παπια κ περαν του RS ειναι μια χαρα για να μαθεις.για πρωτο μηχανακι. αν και ακριβο(δεν θα εδινα 3Κ για καινουριο).το οτι δεν ειναι ss νομιζω ειναι προφανες γιατι ουτε sport ειναι κ κυριως δεν ειναι super.αυτα ειναι μαρκετινκ των εταιριων που πλασαρουν προιοντα σε συγκεκριμενους ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.οι υπολοιποι ψαχνουμε, μαθαινουμε κ δημιουργουμε τη γνωμη μας.
    υποψιν για οσους ψαχνονται να αγορασουν μηχανακι 125 και δεν ετυχε να το δουν βγαινει κ το αντιστοιχο yamaha που ειναι σαφως ομορφοτερο, ελαφρα δυνατοτερο, και λιγο βαρυτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

upobrixio melos...
    ναι πλακα στην πλακα κανει δουλεια η cbr ή τζαμπα τα λεφτα...? γιατι πολυς ντορος εχει αναπτυχθει γυρω απο αυτην την μηχανη... βασικα στις street στροφη περνεις μονο με βαρος αλλιος εισαι χαμενος(απο οτι εχω ακουσει). ισχυει? thx

Νέο μέλος
    Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic να ρωτρήσω το παρακάτω. Αν έχω κάνει λάθος, συγγνώμη...

Εγώ για πρώτο μηχανάκι είμαι ανάμεσα σε XT125R και CBR 125.

Μου είπαν ότι με το cbr 125 θα μάθω να στρίβω καλύτερα και να το προτιμήσω. Αξίζει τόση φασαρία για το πρώτο μηχανάκι των 125 κυβικών;

Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cbr125 Αποτομη πτωση στροφων στον κινητηρα.
    από gregpktm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 00:20
  2. Ζαντες απο CBR125 σε Innova ?
    από vaspiou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2006, 00:39
  3. Poleitai CBR125 kainourgio
    από CyBeRseXX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 10:06
  4. cbr125 problimata kai apories